Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:03
misa00
Abone

Bebeği ölen anne ağlayınca bebeği rahatsız olurmu

Bebeği ölen anne ağlayınca bebeği rahatsız olurmu

Kayıtsız Üye
bebeği ölen anne ağlayınca bebeği rahatsız olurmu


Cevap: Bebeği ölen anne ağlayınca bebeği rahatsız olurmu

Desert Rose
Allah c.c sabırlar versin kardeşim
”İnna lilla ve inna ileyhi raciun”
dememiz bizlere tavsiye edilmiştir.
_________________

Okudunuz mu?  Yine namazımı kılamadım

Çocuk anne karnında canlandıktan sonra doğarsa bunların ahirette tekrar dirileceğini ve anne babasına şefaatçi olacağı hadislerde kayıtlıdır.
(At-Tacc)
Bu dünyada küçük çocuğunu kaybeden anne babaya bir mükafat olarak Cennette o çocukları onlarla birlikte olacak ve bu dünyadaki kısa bir çocuk sevgisine bedel ahirette ebedi bir çocuk sevgisini onlara tattıracaktır.

Okudunuz mu?  Cehenneme giren Müslümanların, cezasını çektikten sonra cennete gireceği bir ayette açıkça belirtilmiş midir?

mum hoca’dan alıntı…


bebeği ölen anneler, bebeği ölen anne ne yapmalı, bebeği ölen anne

Bu kategoride yer alan Kadınların muhakkak bilmesi gereken sure ve dualar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bebeği ölen anne ağlayınca bebeği rahatsız olurmu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.