Anasayfa
8 Mayıs 2021, 4:37
dualar
Yönetici

Zalimin Zulmünden Korkanın Duası

Zalimin Zulmünden Korkanın Duası

maydın
Zalimin Zulmünden Korkanın Duası

اَللَّهُمَّ رَبَّ السَّمَاوَاتِ السَّبْعِ، وَرَبَّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ، كُنْ ليِ جَاراً مِنْ فُلاَنِبْنِ فُلاَنٍ، وَأَحْزَابِهِ مِنْ خَلاَئِقِكَ، أَنْ يَفْرُطَ عَلَىَّ أَحَدٌ مِنْهُمْ أَوْ يَطْغَى، عَزَّ جَارُكَ وَجَلَّ ثَنَاؤُكَ، وَلاَ إِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ
129. Yedi (kat) göğün ve azîm (yüce) Arş’ın Rabbi olan Allah’ım! (Zalimi kast ederek) falan oğlu falandan, senin yaratıklarından onun taraftarlarından birinin aşırı giderek bana zulmetmesinden beni koru. Koruduğun ve senin himâyendeki kişi güçlü, şânın yüce ve senden başka ilâh yoktur. [164] اَللهُ أَكْبَرُ، اَللهُ أَعَزُّ مِنْ خَلْقِهِ جَمِيعاً، اَللهُ أَعَزُّ مِمَّا أَخَافُوَأَحْذَرُ، أَعُوذُ بِاللهِ الَّذِي لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ، اَلْمُمْسِكِ السَّمَاوَاتِ السَّبْعِ أَنْ يَقَعْنَ عَلَى الأَرْضِ إِلاَّ بِإِذْنِهِ، مِنْ شَرِّ عَبْدِكَ فُلاَنٍ، وَجُنُودِهِ وَأَتْبَاعِهِ وَأَشْيَاعِهِ، مِنَ الْجِنِّ وَالإِنْسِ، اَللَّهُمَّ كُنْ ليِ جَاراً مِنْ شَرِّهِمْ، جَلَّ ثَنَاؤُكَ وَعَزَّجَارُكَ، وَتَبَارَكَ اسْمُكَ، وَلاَ إِلَهَ غَيْرُكَ
130. Bütün yarattıklarından güçlü ve en büyük olan Allah’ım! Bütün korkup çekindiklerimden daha güçlü Allah’ım! Kendinden gayrı ilâh olmayan ve irâdesi ile yerin üzerine düşecek olan yedi göğü kudretiyle tutan Allah’ım! Senin kulun olan filan ve onun cin ve insanlardan oluşan askerlerinin, taraftarlarının ve güruhlarının şerrinden sana sığınırım. Ey Allah’ım! Onların şerrinden emin olmak için yanımda ol. Şânın büyük, yardım ettiğin ve yanında olduğun kişi güçlü, ismin yüceler yücesidir.
Şüphesiz ki senden başka ilâh yoktur. (üç defa)[165]

Okudunuz mu?  Seyyidül İstiğfar Duası

Cevap: Zalimin Zulmünden Korkanın Duası

Hasan
Allahım zalim olmaktan ve zalimlerin şerrinden sana sığınırım


Zalimin zulmünden nasıl kurtulunur?

Kayıtsız Üye
Zalim insanın zulmünden "Ya Tevvab" ismi zikir edilirse kurtulunur.Tövbe istiğfar duası insanı tehlikelerden korur.Aynı zamanda zulme uğrandığı vakit dua makbul olur.Yani zulüm görüldüğü anda yada hemen sonrasında dua edilirse zulümden kurtulunur.

Okudunuz mu?  Vesveseye Kapılan İnsanın Okuyacağı Dualar

zalimin dili kesilsin doası, Zalim için dua , Allahim beni zalimlerin zulmunden koru

Bu kategoride yer alan Seyyidül İstiğfar Duası (arapça Türkçe Latince Okunuşu ve Sevabı) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zalimin Zulmünden Korkanın Duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.