Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada zina yapmak

Rüyada zina yapmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm ailemle misafirliğe gitmeden önce iş yerine giriyiorduk orada tanımadığım kadınlarla yaklaşıyordum bu en sonuna kadar hep böyle devam etti en son ya zina yapıyordum tam hatırlamıyordum ama ALLAH tan Korkuyordum Napıyorum ben diye çok korkmuştum Acaba Bir İşaretmidir?

Okudunuz mu?  Rüyada yasin suresinin 80 ci ayetini mineşeccerili görmek

Yorum: Rüyada zina yapmak

Tohat
Ve aleyküm selam. İyi bir rüya olarak yorumlanmaz. Bir işaret olarak kabul edilebilecek rüyalardan biridir. Yapacağınız bir hata, hile ve kandırma gibi kötü bir davranışa düşeceğinize delalet eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Rüyada Zina İçin Uyarılması

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda dışarıda gezerken 5 kişiyle karşılaşıyorum bu kişilerle gezerken bir eğlence yerine giriyorduk orada ilişki istiyorlardı ilişkiye tam girecekken bir tanıdığımız geliyordu ben kaçmaya başlıyordum (ama ben tanımıyorum, gerçektede o beni ben onu tanımıyorum) bana sesleniyordu bende kızıyordum yakalandığım için yanıma geliyordu bana öğüt veriyordu yapma çok günah diye ben ise kaç senedir yanlızım yeter artık dayanamıyorum diyordum ve gidiyordum.bu sefer mesaj yazıyordu etkileniyordum ama aralarından gene 1 ile ilişkiye girecekken gene gelip uyarıyordu bende vazgeçiyordum ve pişman oluyordum

Okudunuz mu?  Rüyada yazı yazmak

Yorum: Rüyada zina yapmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak kişiye göre yorumlanmalıdır. Genel olarak gerçekte de seni harama ileten şeyler olduğuna ama bunlara karşı son anda farkına vararak uzaklaşacağına yorumlanır. Bu şekilde bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yalan Söylemek Görmek (imam nablusi)

küçükken zina yapmak, zina mesajları

Bu kategoride yer alan Rüyada yumurtanın içinden bebek çıkması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada zina yapmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.