Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada zina yaparken yakalanmak

Rüyada zina yaparken yakalanmak

Kayıtsız Üye
Rüyada zina yaparken yakalanmak ne demektir Bir kişinin zina yaparken yakalanması ne anlama gelmektedir ?


Yorum: Rüyada zina yaparken yakalanmak

arifselim
Rüyada zina ettiğini ve bu şekilde yakalandığını görmek hem maddi hemde manevi açıdan olumlu manaya yorumlanmaz. Bazen bu gizli bir düşmana ve bazende hastalıklara tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Yorum: Rüyada sevgili ile yakalanmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm rüyamda eski Sevgilimi gördüm bazı nedenlerden dolayi istemiyorum onu ama sevgisine inanıyorum bende seviyorum dün akşam dua ettim Allah im birbirimizin kalbini soğut diye sabah namazından sonra rüyamda babamın bizi yanyana yalaladığıni ve çok kizdigini sinirlendgini goruyordum artk hc biseye izn vermiyorlardi ve bu olay yuzunden bizde görüşemiyorduk acil bir cevap verirmisiniz


Yorum: Rüyada zina yaparken yakalanmak

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu rüyanın en açık tabiri,kişinin geçmişe duyduğu özleme ve unutmaya çalıştığı olaylara yorumlanır.
Ayrıca senin hayatından memnun olmadığına ve geçmişine olan özlemine tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevdiğim adamın esi uzun zamandır beni aryormuş bende bu yüzden kaçıyormuşum ve bir gün kapı çalındı açtım ve çok korktum hemde çok cünki sevdiğim adamın karısı polisle birlikte evimi bastılar


arifselim
Bu tür rüyalar gerçek hayatta da gizlenmeye, takip edilmeye ve endişe içerisinde olmaya işarettir. Bu aynı zamanda bir ikazdır ve kendine çeki düzen vermezsen bir bela ile karşılaşmak anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben ozge kotu bir rüya gördüm agzimin kenarlari tamamen yarik ve dikisliydi. Ondan oncesinde ben uyurken odamda bir kadin vardi onu gördüğümde kotu biri pldugunu anladim dua okumaya basladim okumamam için aklimi karistiriyodu ama Allahin izniyle okudum. Rahatsiz oluyodu. Ve daha sonra erkek arkadaşimi gördüm kptu bir derecede olmqsada zina isliyorduk. Biz zina islerken anneme yakalandik. Bu ruyalarim ne anlama geliyor yardımcı olabilirmisiniz? simdiden teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba kardeşim. Başkalarının zararlarından korunmaya işarettir. Ayrıca erkek arkadaşı ile cinsel durumlar yaşadığını görürse güzel olaylar yaşayacak ve keyfinin yerine gelecek anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ot görmek

Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda iki gündür sevgili mi goruyrm. Birinci gün yataktayiz ve birbirimize sariliyrz ama biri görecek diye korkuyoruz daha sonra annem kapiyi acti ve uyuyor taklidi yaptik yanliz sarilarak annem de gördü sinirlendi ve sevgilimin kolunu kirmis sargiliydi. İkinci günde yine yatağa yaticaz ve bizimkilerin uyumasini bekliyoruz ve çok korkuyoruz biri görecek diye yine sarildik yattik ama çok degl.


arifselim
Merhabalar. Bu rüya canının sıkıldığı şeylere, üzüldüğü ve endişe ettiği olayların varlığına işaret eder ve bunlar yüzünden sürekli endişe etmesine yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selaminaleykum. Rüyamda eşim sehir disina cikiyor ve ben evde yalnizim. Patronumu eve aloyorum ve eve esimin tuttugu sözde tamirciler geliyor. Patronumu evde ciplak buluyor. Esimin tuttugu adamlardan biri hemen beni bulup herseyi anlatiyor biz tamirci degiliz esin tuttu bizi diyor. Daha sonra eşim geldiginde benimle konusuyor bende ayrilalim diyorum. Gayet rahat gorunuyordum rüyamda.
Tesekkurler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya insanın sonradan pişman olacağı şeyler yapmasına yorumlanır. Rüya sahibi söylediği bir yalandan ya da yaptığı bir yanlıştan dolayı çok sıkıntı çekecek, kafasını duvarlara vuracak manasında tabir edilmiştir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Evinamin
Bende rüyamda sevgilim bizim eve gelmiş tam benim odanin kapısından anahtari alırken küpem kapıya değiyor küpe altın ama anahtari alırken mutfağın ışığı yandigini görüyorum ama anahtari alıp kapıyı kitliyirum sonra biri gelip kapıyı zorluyor ama kim bilmiyorum ama ben kapıya yaslaniyorum iyice biran teyip de müzik çaldığıni duyuyorum sonra hemen uyaniyorum böyle rüya yi ikinci kez görüyorum ne anlama geliyor


arifselim
Böyle bir rüya gören kişi için bu rüya bir uyarıdır. Başına gelecek olan bazı üzücü ve sıkıcı durumların bir işareti olarak tabir edilmiştir. Rüya sahibinin sanki sınanıyormuşçasına zor olaylar yaşayacağı şeklinde değerlendirilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kız arkadaşımın abisi bizi aracta görüyor ve bizi yakalamak için aracı durduruyordu. Daha sonra , ben arabadan inip kaçarak uzaklaşıyorum . Bunun manası nedir acaba?


arifselim
Bunun yorumu senin gerçek hayatta da endişe ettiğin ve çekindiğin bazı konular olmasına ve bundan dolayı senin rahatsızlık duymana alamet eder. Elbette hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Zayıflık Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm benim rüyam da arkadaşlarım la biyere gidiyorum o rada peygamber efendimiz sav min oldugunu biliyoruz onu hssediyoruz ama oraya gittigim efendimiz ya gitmis oluyo yada gelecek oluyo tam hatirlayamadim ve gormeden uyandim bhnu neye işarettir bilginize ihtiyacim var şimdiden Allah Cc razı olsun.


arifselim
Aleykum selam. O gittiğin yeri de yazsaydın daha açık bir yorum olabilirdi. Ama nereye gittiğini bilmesende bu hayırlı olarak yorumlanır. Sana bu rüya Allah tarafından bir ikaz olarak kabul edilebilir. Peygamberin sünnetine ve yoluna uymak gerektiğine de alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben rüyamda polisle ilişkiye girdiğimi gördüm ve sonrada bana para verdigini gördüm bende göğsümde sakladim ne demek oluyor acaba


arifselim
Aleykum selam. Aslında bu rüya kişinin durum ve şartlarına göre tabir edilmelidir. Eğer bu polis hiç tanımadığın biri ise bu hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Kişinin, hiç beklemediği bir anda yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve mutlu olacağına yorulur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben kubra bende rüyamda banyoda yikaniyorum bir anda nisanlim yanimda oluyor gizli gelmis neyse babam evde diye kapiyi kilitliyorum ve babam ahmetin sesini duyuyorum icerde demi diye kapiyi caliyor yok dememe ragmen kiliti çok kolay aciyor ve bizi yakaliyor bana elini kaldirip vuracakken ben kaciyorum disari cikip arkadaştan yardim istiyorum ve kaciyorum sonrada halami agliyarak gördüm


arifselim
Aleykum selam Kübra. Bu rüya senin gerçek hayatta olan düşüncelerine ve bazı korkularına alamet eder. Çok özel bir yorumu olmaz. Bu bazen insanın etkilendiği veya düşündüğü şeylerden dolayı görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilimle bir evdeyim odada oturuyordum sevgilim zorla öpmeye (zina yaomaya) çalışıyordu babam içeri girdi ben saklamaya çalışıyordum fakat sevgilim hiç korkmuyordu babam benimle evlenmek zorunda olduğunu söyledi ama o kabul etmedi bahaneler üretiyor du sonra babam beni başkasıyla evlendirmeye çalışıyordu bende uyandim

Okudunuz mu?  Rüyada yüzük hediye almak

arifselim
Diğer rüyalarda yorumladığımız gibi, insanın gerçek hayatta endişe ettiği, düşündüğü ve kafasına taktiği şeylerden dolayı görülebilir. Ayrıca insanın bilinçaltına yerleşen bazı duygularından dolayı da görülebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben iki evli kadın dan hoşlanıyorum ama hiçbir münasebetim olmada ..
Sabaha karşı ikisini şöyle rüyada gördüm iki kadında birlikte başka iki erkekle zina yapıyordu bende bunları yakaladım ve bu yakalamayı onların aleyhine çevirip benimlede yatmalarını istedim sonra birisi geldi tam yatağa uzandı çok şükür uyandım baktım ki sabah namazı okuyor ve aptesimi alıp namazımı kıldım anlamı nedir hocam

Selamunaleykum ben iki kadında hoşlanıyorum.

Bu gece rüyamda ikisini de birlikte sevgilileriyle zina yaptığını yakaladım ve bende bunu kuz olarak gördüğüm için benimlede yatmalarını istedim sonra birisi geldi tam yatağa uzandı çok şükür uyandım baktım ki sabah namazı okuyor ve aptesimi alıp namazımı kıldım anlamı nedir hocam teşekkürler


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya günahlara ve haramlara işaret eder. Gören kimse için bir ikaz olarak kabul edilebilir. Bazende insan düşündüğü şeyleri rüyasında görmesi çok normal bir durumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben gece rüyamda eski erkek arkadaşımı eve aldigimi ailemle onu tanıstırdığımı sonrasında onunla odama girip zinada bulunmaya başlarken babamın bizi yakaladığını ve bağırıp çağırıp oğlanı evden kovup beni eve kapattığını hatırlıyorum isin ilginic olan kısmı bunu uyanır uyanmaz değil daha sonra hatırlamış olmam eski erkek arkadaşımı yol da falan karşılaşıyoruz acaba bilinç altımı yoksa bir anlamı varmı öğrenmek istiyorum ?


arifselim
Merhabalar. Çoğu rüyalar unutulduğu için bazıları da sonra hatırlanabilir. Bu rüyan sana gerçek hayatta emin olamadığın şeylere, tedirginliğe ve çekindiğin şeylerin olduğuna alamettir. Bu rüya sana adımlarını atarken dikkatli olman manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar
Rüyamda sevgilimle ablasının evine gidiyoruz cinsel bir durum yapmıyoruz ama yakınlaşıyoruz . Daha sonra benim içim rahat etmiyo gidelim evden gelecekler diyorm dinlemiyor. Ben evi topluyorum. Toplarken çok dalmışım ablasının geldiğini farketmiyorm . Sevgilim fark edip oyalıyo. Benim görmem için ayne falan koyuyo. Daha sonra ben oturma odasına kapının arkasına saklanıyorum. Ilk sevgilim geliyor yüzü telaşlı. Üstüne değiştirme bahanesiyle sonra ablası geliyo. Kapı iyi kazanmadığı için görünüyorum. Ablası normalde beni tanıyo akrabanız. Ben çok utanıyorum böyle bir durumda yakalandığım için ablası ilk gülümsüyo asma yüzünü ne olacak diyo ben agliycak gibi oluyorm. Ablasının da gözleri doluyo. Daha sonra kapı çalıyo biz telaşla ckalm diyoruz. Bana farklı bir mont giydirdi ablası orda uyandım.
Ama hep rüyalarımda sürekli ailesinden saklanıyorum sürekli yakalanma evresine geliyoruz ama ilk kez böyle yakalandım. Acil yorumlarsanız sevinirim içim hiç rahat değil…

Okudunuz mu?  Rüyada Vali Görmek (imam nablusi)

arifselim
Merhaba. Genellikle gerçek hayatta endişelerin olduğuna ve ortaya çıkmasından korkulan sırlara tabir edilir. Bazende bu rüya keyfinin, neşesinin ve rahatının kaçmasına neden olacak tatsız olaylarla karşılaşacağına işaret eder. Bundan bir ders alınabilir ve adımlarını helal ve harama dikkat ederek atabilir ve bu şekilde rüyadan hayırlı bir işaret almış olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda sevgılımle bulusmustum ve benım kuzenımın esı bızı gorup fotogragımızı cekmıs ve bana atmıstı. Resmın altındakı mesajdada esmer uzun zayıf bır cocuk gördüm yanında. Ama merak etme aılene soylemıcem dıyr yazmıstı fakat hem ablama hemde enısteme aynı yazıları ve resmı gondermıstı. Ruyamda korku yoktu bende. Ama endıselıydım bıraz


arifselim
Böyle rüyaların en açık anlamı üzücü olaylarla karşılaşmaya, sıkılmaya ve kişinin geçireceği huzursuz günlere delalet eder. Aslında en doğru yorum kişinin kendi durumuna göre yorumlanmasıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevgilim bizim evde iken abim geliyor saklamaya çalışsamda engel olamıyorum ama görünce sadece hadi çıkabilirsin diyo büyük tepki vermiyo ne anlama geliyor çok merak ediyorum yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Gerçek hayatta ortaya çıkmasından insanın endişe ettiği korkularının rüyasına bir yansımasıdır. Bu rüya ayrıca sıkıntılı ve huzurunu kaçıracak bazı şeyler yaşamasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda tanımadığım bir adamla bir odada yattığımızı gördüm ilişkiye girmıyoruz ama penisiyle oynuyorum böyle muhabbet sohbet devam edıyor ondan sonra adamın karışı odayı basıyor çoluk çocuk fln adamı cıplak görmüş bende o sırada cıplak tuvalletten gelıyorum kadına diyorum ki yanlış anladın işilkie girmedik kadında dıyo görüşücez merak etme yüzüme bakmadan gidiyor sonra odaya gidiyorum adama telefonlarım nerde dyrm buluyor veriyor zaten kadın için gitmesini istiyordum bıkmıştım oh iyi oldu tarzı şeyler söylüyor bu kadardı .

Okudunuz mu?  Rüyada vücuttan kurt çıkartmak

arifselim
Hoşa gitmeyen bir rüya olsa da mana olarak hayırlı anlamları olan bir rüyadır. Birisinden senin göreceğin iyilik ve destek anlamındadır. Eğer bu erkeği tanımıyorsan bu daha hayırlı olup iyi bir insandan hayırlar göreceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba dün gece rüyamda erkek arkadaşımla bir eve gidiyoruz duşa giriyoruz giyinip tam yatacakken birden kapı çalıyor hızlı hızlı gelen ev sahibi ve yanında polis oluyor . Polis bize evli değilsiniz burda kalamazsiniz karakola gideceğiz ifadeniz alınacak diyor ve arkadan Babamlar geliyor onlarda görüyor erkek arkadaşımla birlikte evde olduğumu tartışıyoruz babam benimle birdaha konusmucanı söylüyor yüzüme falan tükürük vuruyor . Sonra uyandim . Acaba ne demek bu rüyanin tabiri yaa çok sıkıntılıyım o yüzden 😑😣


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Bu tür rüyalar psikolojik açıdan yani bilinçaltı olarak değerlendirilebilir ve özel bir yorumu olmaz. Bir yoruma göre ise, beklenmedik gelişmelere ve bazı sırların ortaya çıkmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir erkegi gizlice eve alıyordum tabi bu erkek rüyamda sevgilim sonra bunla uyumaya karar verdik ben bunun dudagindan öptüm .sonra kapi calmaya başladı eve kardeşim geldi bizim oldugumuz odanin kpisini zorluyor bende aarkasindayim kapının sonra acti kardesim kapiyi oglana selam verdi tanıyorlar mis birbirlerini gitti


arifselim
Gerçek hayatta insanın bazı korkularının olduğuna veya bazı sırlarının meydana çıkmasına tabir edilir. İnsanın düşündüğü, korktuğu veya etkilendiği şeylerin rğyasına yansıması zaman zaman normal bir durumdur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tanimadigim bir adamla bu arada ben 17 yaşındayım zina edecekken yakalaniyoruz ve o kişiler normal hayatımda da tanıdığım kişiler sonunda ise yakalandigimiz için zina olayı olmuyor


arifselim
Rüyada zina yapmak üzere olduğunu görmek maalesef tek başına yorumlanamaz. Çok farklı anlamları olabilir. Olumlu açıdan işlerini sağlamlaştırmak ve sorunlarından kurtulmaya işarettir. Olumsuz açısından ise, bir hata ve günaha girmeye, eğer son anda yakalanmış ise bu günahlara engel olacak olaylar yaşamaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Yaya Geçidi Görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda daha yeni.görüşmeye başladığım çocukla yatakta yakalaniyorum ve bizi sikayet eden kiside arkadaşimmis arkadaşim bizi sikayet edip gulerek yanima geliyor senmi yaptin dedigimde hala gulmeye devam ediyor bu ne demektir yorumlar misiniz


arifselim
Rüyada zina yaparken veya yapmak üzere yakalanmak, çeşitli günahlara bulaşmak ve günahlara dalmak anlamındadır. Bazende insanın düşüncelerinden etkilenmesinden dolayıdır denilmiştir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen ise sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda erkek arkadaşımla birlikte benim akrabalarımın birinin evinde bir yataktayız yorgan boynumuza kadar çekik ama birbirimizi öpmekten başka bir şey yapmıyoruz. Odaya iş verenim aynı zamanda yengem olan kadınla eşi yani kuzenim giriyor. Yanlarımıza geliyorlar bunu uzun süredir yapıyorsunuz diyorlar biz erkek arkadaşımla sürekli inkar ediyoruz. Bir ara kafamı sağıma çevirince anneme görüyorum gözleri yaşlıydı. Önce onlar sonra da sevgilimle ben yataktan kalkıyoruz evden çıkılıyor abime dönüp sen de mi öyle düşünüyorsun dediğimde gülüp geçiyor evet diyor ve kalp kırıcı şeyler söylüyor. Evden çıkıldıktan sonra yollarımızı ayırıyoruz. Erkek arkadaşımla birlikte boş bir araziden geçiyoruz yanımda hiç tanışıklığım olmayan bir kız beliriyo onunla birlikte erkek arkadaşımı arıyoruz. Araziden geçtikten sonra bir sokağa ulaşıyoruz dere gibi su var belimize kadar ordan geçip sevgilimin yanına ulaşıyorum. İçimden bundan sonra burda birlikte yaşayacağız diyorum, o kız da bizimle beraber. Yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da yanlış anlaşılmaya sebep olacak bazı şeyler yapmaya ve bundan dolayı başının ağrımasına alamet eder. Bir diğer yorumu ise, günah işlemenin eşiğine gelmeye ve bazı hatalar işlemesine de tabir edilmiştir. Her halükarda Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevgilimle yataktayiz önce bazı tanımadığım kızlar geliyor sonra ablam ve amcamın kızı giriyor içeri sonrada abim geliyor ve olduğumuz odada çokta kapı bulunuyordu ve sevgilimin elinde bir tomar para var abim durmadan aşağı in diyor ona bende kendimi ablamla tuvalete saklamiştim

Okudunuz mu?  Rüyada Yol Görmek

arifselim
Rüyan diğer yorumlarda olduğu gibi tabir edilir. Günahlara bulaşmasına yada bulaşmak üzere olması manasındadır. Bu açıdan kendisine ders çıkarmalı ve kendisine çeki düzen vermelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ben bir kıza zina teklif ettim oda kabul etti ve zinayı yaptıktan sonra abimecsöylemişti ys abime yada başka birisine her neyse sonra herkes toplanmıştı ben gerçi saklandım bir köşeye sadece kalabalığa bakıyodum çünkü herkes öğrendi ya zina yaptığımı ben o kalabalığın içinde tek abimi hatırlıyom
Mekan bizim fabrikanın üs katı yani sitenin girişinde bizim fabrika var sitenin ikinci katında olay sizce bunun tabiri nedir saygılarla


arifselim
Bu rüyayı gören kişideki kötü ve olumsuz huylara işaret eder. Bunu kendine bir uyarı ve hatırlatma olarak kabul edebilir ve bir ders çıkarabilirsin. Tövbe istiğfar ederek kendisine çeki düzen verilmesi gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar, rüyamda erkek arkadaşım benden yaşça büyük erkek kuzenimle ( 30-35 yaşları arasında) bir ev kiralarlar, ben erkek arkadaşımın evine giderim, aramızda bir şey geçmiyor, ben duşa giriyorum ve o sırada erkek kuzenim geliyor ve yanınds diğer büyük kuzenlerim de var. Erkek arkadaşıma kapıyı açmamasını söylüyorum ama onları içeri alıyor. Daha sonra ben duştan çıkıyorum ve kuzenim bana kızmaya ve bağırmaya başlıyor. Babama söylemeyeceğini ama hata yaptığımı, babamın bana güvendiğini söylüyor. Ben rahat bir şekilde güvenini sarsacak bir şey yapmadığımı söylüyorum. Ama yalan söylüyorum. Ne anlama geliyor, sıkıntı içinde uyandıö. Teşekkürler


arifselim
Merhaba. Bu rüya gerçek hayatta da çeşitli sıkıntıları, endişeleri ve çekingeleri olduğuna işarettir. Yani bu tür rüyalar insanın haram ve günahlardan sakınması gerektiğine dair bir ikaz gibi kabul edilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm rüyamda eski eşimin başka birisi ile kendi evinde zina yaparken yakaladım.Evde ne ilginç kardeşi de var. Kadının da annesi de var . Basıldıktan sonra pişpişkin kahvaltı masasında toplanıp yemek yediler .Bende kızın annesi işe sözlü tartışma yapıyorum. Sonra evi boşaltıp hepsi gidiyorlardı. Yorumlarınızı bekleriz.Hayır olsun inşAllah. Selam ve dua ile kalın.

Okudunuz mu?  Rüyada yeni doğan bebeğin öldüğünü görmenin yorumu nedir?

arifselim
Aleykum selam. Bu konuda kesin bir yorum yoktur. Genel olarak eski eşini böyle görmek bir bilinçaltı olarak kabul edilmiştir. Ayrıca bu rüya her iki tarafın arasında gidip gelen birisi olması manasında da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben Erkeğim. Rüyamda iş arkadaşımın evindeydim. Bir anda evine gelince yatak odasında yatağın yanında battaniye altında zaten giyiniktim, giyinik olarak saklandım arkadaşıma yakalandım. Zina yaptığımı görmediğim halde sanki yapmış gibi anlaşılıyor. Ona zina yapmadığımızı soyledik.O da zina yapmadığınız için aramızda kalsın, affettim dedi. Fakat bizi elinden kaçırmamak veya ona bir zarar vereceğimizi dusunebilmis olabileceğinin korkusu içinde bir plan yaptığı tereddütü içindeydik.


arifselim
Bu rüya aynen gerçek hayatta da bir zan altında kalmaya, bir söz işiterek huzursuz olmaya alamet edilir. Aynı zamanda bu rüya kişinin hal ve hareketlerine dikkat etmesi gerektiğine dair bir uyarı olarak da kabul edilebilir. Allah’tan rüyanın hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben evliyim rüyamda eski bir tanidigim kizla bir odaya gidiyorduk ben ustumu cikariyordum sonra bizi oyle gorduler evleneceksiniz dediler ben diyordum kiza dokunmadim daha onlar kızı hastaneye goturduler ben onu beklerken bir bakiyorum kiz gelinlikle karsimda isin garip yani benim eşim de orada ama hiç bir sey demiyordu ben istemiyordum zorla evlendiriyorlardi sonra daralmis sekilde uyandim


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta da bir şeye zorlanmaya, huzursuz olmaya, istemediği halde bir şeyi yapmak zorunda kalmasına alamet olarak yorumlanır. Bir başka görüşe göre ise eşi ile arasında sorunların çözülerek çok mutlu olmaları manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda gece vakti herkes uyurken mutfakta uygunsuz şeyler yaptığımı gördüm ve o anda küçük bir çocuk beni gördü anneme söylediğinde işe annem bana çok utanç verici bakışlarla bakıyordu beni aşağılar gibi tıksiniyordu benden bundan dolayı çok utanıyordum ve üzülüyordum ne anlama geliyor acaba yardımcı olursanız çok sevinirim. ALLAH razı olsun…


arifselim
Merhaba. Bu rüya uyarıcı niteliktedir. Rüyayı gören kimse için bazı sırlarının ortaya çıkmasına, mahcup ve pişman olmasına işaret olarak tabir edilir. Genellikle sırların ortaya çıkması olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada yeşil ışık görmek

Kayıtsız Üye
Rüyam da sevgilimle cinsel ilişkiye girmişim o esna da annem odaya geldi her şey ortadaydı bize baktı ve odadan cıktı babamla konuşup ona söylüyordu gördüklerini babam da bir şey olmuş mu diye soruyor du anneme annrm benim yüzüme baktı olmamış dedi babam da tamam o zaman diyor du rüya da gördüğüm ev anneanneme ait ve uyandıktan sonra gördüğüm o erkeğin kuzenim mi sevgilim mi olduğundan emin degilim ama sevgilim diye hatırlıyorum çok saçma bir rüyaydı lütfen acil bir cevap verir misiniz bu rüyanın anlamı ne


Tohat
Hayatınızda yanlış giden veya gidecek olan hataların gösterimi şeklinde ifade edilebilir. Yaptığınız hatalar karşısında uyarı ya da öğüt alarak kendinizi düzeltme yoluna gideceksiniz. Allah hayra çıkarsın.


Kayıtsız Üye
Rüyada sevgilimle köy gibi biyerdeyiz bir evde birlikte oluyoruz ama ben hayzliyim sonra bir adam 50 li yaşlarda içeri giriyo ve yorgani kafama kadar cekiyom bende görmesin diye o bize bakıp hemen dışarı çıktı kapı aralık kalmıştı bana sesleniyolardi disada çıktım yataktan ama üstüm giyinik ti sevgilim de didasiri çıkmıştı bir kadın cama taş attı cami kırdı dışarısı kalabalıktı ama bana bişey yapmadılar sonra biz gezmeye giderken sevgilim ve arkadaşları beraber kızın beni göndermek istediğini sevgilime sirnastigini görüp birakmadim onu hep beraber bir cafeye gittik

Rüyada sevgilimle köy gibi biyerdeyiz sütyeni mi çekip çıkartıyo ama bir yerimi gormuyo demirleri için aliyo onu ve sağ göğsümde muskam var solda ise nazar boncuğu muskami ver dedim o üstünde dedi sütyeni duruyo dedi baktım duruyo demirlerini almış sadece nazar boncugunuda ensesine asti hâlbuki bizim böyle şeylerle hiç ilgimiz olmaz ama muskam gercekten de var hiç cikarmamam gerektigi içinde cikarmiyorum bir evde birlikte oluyoruz ama ben hayzliyim sonra bir adam 50 li yaşlarda içeri giriyo ve yorgani kafama kadar cekiyom bende görmesin diye o bize bakıp hemen dışarı çıktı kapı aralık kalmıştı bana sesleniyolardi disada çıktım yataktan ama üstüm giyinik ti sevgilim de didasiri çıkmıştı bir kadın cama taş attı cami kırdı dışarısı kalabalıktı ama bana bişey yapmadılar sonra biz gezmeye giderken sevgilim ve arkadaşları beraber kızın beni göndermek istediğini sevgilime sirnastigini görüp birakmadim onu hep beraber bir cafeye gittik

Okudunuz mu?  Rüyada Vaaz Görmek (imam nablusi)

Tohat
Yeni bir iş olanağı arama yoluna gireceksin. Bulunduğun durumdan farklı bir yerde rızk peşine düşerek gelir seviyeni artıracak yollar arayacak ve yatırımlar yapmak isteyebilirsin. Dünya malı ve hayatı için uğraş verme konusunda daha bir özenli olabilirsin. En doğrusunu bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir caminin içindeyim kırmızı halıları vardı ve erkekler namaz kılarken arkalarında kadınlar dizilmiş namaz kılıyolardı içimde bir korku belirdi birden ve kafamı biraz kaldırıp kadınlara bakmaya çalıştım ruh gibilerdi siyah belli belirsiz duruyolardı secdede oturuyolardı sonra vidyoya almak istedim onları ama vidyoda görünmüyolardı ben onların arkasında sedirde oturuyordum ve içimde olan korkuyla geri uyandım

Rüyamda bir camideyim kırmızı halıları vardı ben arkada sedirde oturmuş namaz kılanları izliyordum önde erkekler ve arkada gönge gibi görünen kadınlar vardı secdede oturuyolardı içimde bir ürperti oldu sonra bakamıyordum onlara korkudan göz ucuyla baktığımda hala orada namazdalardı sonra vidyoya almak geldi aklıma ve çekim yaparken görünmediklerini fark ettim ama onlar hala orada oturuyorlardı sonra o korkuyla geri uyandım yodumlarsanız sevinirim hayırlı akşamlar


Tohat
Önüne çıkacak her türlü engel veya önleme rağmen yapmak istediğin hayırlı ve oldukça büyük bir işe delalet eder. gücünü aşan bir durum olmadığı gibi üstesinden gelebileceğin bir işe yelteneceksin. Doğrusunu bilen Allah’tır.


rüyada zina yaparken yakalanmak, rüyada yakalanmak, rüyada yatakta basılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada yaşlı adam görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada zina yaparken yakalanmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.