Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
missa01
Abone

İslamdininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir? bunların düzeltilmesi için neler yapılabilir?

İslamdininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir? bunların düzeltilmesi için neler yapılabilir?

Kayıtsız Üye
İslam dininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir?
bunların düzeltilmesi için neler yapıla bilir?


Yorum: İslamdininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir? bunların düzeltilmesi için neler yapılabilir?

seyit gazi
ayet ve hadislerden öğrenirsen, beraber anıldıkları yerlere ve önceliklerine göre önemlerini ve ağırlıklarını idrak edebilirsin. çirkin ahlakların zararlarını öğrenirsen, uzak durursun. bu kötü davranışları sıralamak biraz yazık olur.

Okudunuz mu?  Ölümle ilgili peygamber efendimizin (s.a.v)min hadisleri

pratik olarak büyük günahları öğrenmekle başlayabilirsin ayrıca işlediğin bir günahın küçüklüğüne değil emrine karşı geldiğinin büyüklüğüne bak demişler. insanın kendini küçük günahlara da alıştırmaması ve bunlara karşı vurdumduymaz olmaması gerekir.


Yorum: İslamdininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir? bunların düzeltilmesi için neler yapılabilir?

seyit gazi
ayrıca hegel : nasıl ahlaklı olunacağını bilmediğini söyleyen birisi; ya baştan artniyetlidir, ya da çoktan yozlaşmıştır, der.

Okudunuz mu?  Kadın doğumdan sonra ne zaman cinsel ilişkiye girebilir

aslında biraz da öyle oluyor… sizi tenzih ederim, birazda amiyane olacak ama insan salağa yatıyor. ben nasıl iyi birisi olunur bilmiyorum ki, ondan bu kötülükleri yapıyorum veya ben nasıl iyi olunur bilmiyorum ki, ondan herşeyi yapabilirime getirmeye çalışıyor.


kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışların düzeltilmesi için neler yapabiliriz, kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışların düzeltilmesi, kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar ve düzeltilmesi

Bu kategoride yer alan Hristiyan bir kadın, müslüman bir kadın için erkek hükmünde mi sayılmaktadır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamdininde kötü olarak nitelendirdiğimiz davranışlar nelerdir? bunların düzeltilmesi için neler yapılabilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.