Anasayfa
27 Ekim 2021, 6:25
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

Star
Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir,alamettir?

Selam ve dua ile 🙂


Cevap: Rüyada Yanlış Namaz

Desert Rose
Namaz kılınan yön tabiri
Rüyada namaz kıldığını gören kimsenin, mezhep ve itikadı bozuk, insanlara iftira eden ve günah işlemeye çok cesaretli olduğuna delalet eder. Çünkü o kimse, bu haliyle Yahudilerin mezhep ve gidişatına muvafakat etmiş olur. Yönü güneydoğu, tarafına ise, bid”atçı ve batıl şeylerle meşgul olan birisi olduğuna delalet eder.Çünkü doğu, Hıristiyanların kıblesidir. Haça tapmak ise, batıldır. Eğer Kabe”yi arkasına almış ise, o kimsenin masiyet ve büyük günahlar işlediğine veya yalan yere yemin ettiğine yahut namuslu bir kadına iftira ettiğine, kötü şeylerden kaçınmadığına ve hukukullahı muhafaza edemediğinden Müslümanlığı terketmesine ve ona riayet etmemesine delalet eder. Çünkü mecusiler her türlü haramı işlemek için kendilerine kolaylık göstermişlerdir.Bir kimse rüyada kıbleyi bilemediğini veya kıbleyi aradığını, ancak hangi tarafta olduğunu bilemediğini görse, o kimsenin dininde hayrette olmasına delalet eder. Doğru olarak Kabe tarafına namaz kıldığını gören kimsenin, dininin doğru olduğuna delalet eder.Üzerinde beyaz bir elbise bulunduğu halde kıbleden başka bir yöne namaz kıldığını, doğru ve düzgün bir şekilde de Kur”an okuduğunu gören kimse, hacca gider.Rüyada doğuya doğru namaz kıldığını gören kimse, Kaderiyecile-rin görüşünü doğru bulur ve Hıristiyanların görüşüne uymayı tercih eder. Çünkü doğu, Hıristiyanların kıblesidir.
İmam Nablusi
_____________________

Okudunuz mu?  Rüyada helikopter görmek

Namaz selamı tabiri
Bir kimse rüyada namazım tamam ederek selam verdiğini görse, o kimse üzüntü ve kederlerden halas olur ve onun hali sevgi ve muhabbete dönüşür. Sağ tarafına selam vermesi, bazı işlerinin iyileşmesine ve sol tarafa selam verip sağ tarafına selam vermemesi de, işlerinin bir kısmının çıkmaza girmesine ve kendisinin de sıkıntıya düşmesine delalet eder.Rüyada namazı bitirip selam vermek, peygamberin eser ve sünnetine tabi olmaya, işten ayrılmaya, birini yerine veli tayin etmeye, yolculuğa ve rızka delalet eder. Sağ taraftan evvel sol tarafına selam verdiğini gören kimse, şerre uyarak bid”at şeylerin arkasına düşmesine delalet eder. Selam vermeksizin namazda kalmak, menfaat elde etmek için dikkat ve ihtimam ve sermayeyi ihmal etmesine delalet eder.
İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

______________

Namazda etrafına bakınmak tabiri
Rüyada namaz içersinde sağa sola baktığını gören kimse,
dünyanın mal ve ziynetine rağbet edip, ahiret nimetlerinden iraz eder.
Bu rüya nefsinin istek ve arzularına uymasına delalet eder.
İmam Nablusi
arşivden…


Cevap: Rüyada Yanlış Namaz

NURİMERCAN
selamünaleyküm..desert rose benim rüyamıda yorumlarsanız sevinirim..bende rüyamda çalışmak için bir yere giderken birden umumi bir wc nin içinden cami içine giriyorum cemaatle namaz kılarken bir kişi sigara içip namaz kılıyor derken bir kişi daha ve bende sigara içerek namaz kılmaya başlıyorum …ayrıca bugün istihare ile ilgili rüyamıda yayınladım ilgilenirseniz memnun olurum….arkadaşlar herkesin yorumlarını beklerim.ALLAH(CC) razı olsun…saygılarımla

Okudunuz mu?  İstiharede asker görmek

Cevap: Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir?

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız olumlu manada yorumlanmaz. Rüyada namaza saygısızlığa itecek bir durum görülürse bu durum o kimse için hayırlı değildir. Buna karşı tövbe ve istiğfarda bulunmak güzel olur. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kol saati görmek

Kayıtsız Üye
Öncelikle selamun aleykum ben rüyamda birden kendimi çok kisinun akrabalarimin oldugu camide buldum hetkessä teravih namazını kiliyodu bende kilmaya basladim ama hep yanlış kıldım cumleler eksik sonra teyzemin kızı Bana dediki su cumleleri falan filan sole rüyamda bilmedigim cumleler gozumun online Geldi namaz cumleleri degildi yanlisti sonra dedim ikindi namazını kilayim ama onuda eksik kiliyodum unutuyodum cumleleri sonra teyzem Bana dedi kildinmi bende evt diyodum oysaki defalarca yanlış kıldım yorumlarsaniz sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Normalde camide namaz kılmak hayırlıdır. İnsanın istek ve arzularının gerçekleşmesine işaret eder. Ancak namazdaki eksiklikler var olan hatalara işarettir. Tövbe etmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm arkadaşlar ben rüyamda arkadaşlarla cuma namazına gidip cuma namazını kildikran sonra 10 rekat öğle namazınıda kildigimi anladım ve zuhri ahır namazını kimladigimi anlayınca tekrar namaza durdum ama arkadaşlarım gidiyor diye namazı biraz hızlı kılmaya çalıştım bu yüzden namazı yanlış kılmaya basladim ve ordaki cemaat bir zaman sonra bana bakmaya başladı. Sonra uzun bir oturagin üzerinde buldum kendimi ve onun ustundede göğüs hizama gelen bir oturak daha vardı rukuya eyildigim zaman elimle üste ki oturagi itiyordum tam secdeye nasıl eyilecem diye düşünürken uyandım….. Bu rüyanın anlamı varsa yorumlarsanaz sevinirim …teşekkür ler

Okudunuz mu?  Rüya: mezarı sel bastı

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Genel manada zaten cuma namazı için veya diğer namazlar için rüyada camiye gittiğini görmek çok hayırlıdır. İçinde Allah korkusu taşıdığına ve yaptığı bütün ibadetlerin, iyiliklerin ve aldığı sevapların Allah katında kabul edildiğine tabir edilir. Hatalarına dikkat etmen için bir uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak

ece
Merhaba bwn rüyamda abdessiz namaz kıldım bu neye isarettir ogrene bilirmiyim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya olumsuz manaya işarettir. Böyle bir rüya gören kimse kendisine faydası olmayan, boşa gidecek ameller yapar veya ibadetlerinde eksiklikleri vardır. En doğrusunu Allah bilir.


Tümay
Selamın aleyküm hocam.. Sabaha karşı gördüm bu rüyayı, namaz kılmaya çalışıyordum. Ama birşeyler engel oluyordu yanlış kılıyordum. Yanlış kıldığımında farkındaydım rüyamda ama bir türlü Nasıl kılındığını hatırlayamadım düşünerek neyi ne zaman yapacaktım dua ne okuyacaktım deyip duruyordum bir yandanda oğlum eteklerimden çekiştiriyordu ona kızıyordum dur senin yüzünden kılamıyorum dedim ona durmadı. SemiAllahü lem Hamideh dedim ama ruküya eğilirken dedim kaldım öyle secdeye de varamadım. Dediğimde bunu secdeden kalkerken diyorduk ne yaptım ben dedim kendime. Önümde de abimi gördüm … Sonra uyandım saat 5 buçuktu. Bir kaç gün teşbih çektim 100 istiğfar 300 la havle vela kuvvete , 300 de la ilahe illAllah çektim. Son iki gündür unuttum 7 gün çekmem gerekiyordu namaz kılamıyorum. Bu bana bir uyarı Mıdır?

Okudunuz mu?  Rüyada akvaryum ve balık görmek

arifselim
Aleykum selam. Çektiğin tesbihlerle ilgili bir uyarıdır diyemeyiz. Ama bu rüya gerçek hayatta iyilikle kötülüğü veya doğru bir şey ile yanlışı bir arada yapmaya yada karıştırmaya dair bir uyarıdır denilebilir. Sende Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Öncelikle selamün aleyküm ben aydınlık bir alanda namaz kılıyordum. Fakat kılarken bazı yanlışlarim vardı buna rağmen namaza devam ediyorum. Ama namazı bitirdiğimi hatırlamıyorum . Ha bu arada yanım da ablam namaz kılıyor ve ufak kuzenim kız birde o üçümüz yan yana Kılıyoruz . Ondan biz toplu bir alandayiz . akrabaların olduğu onlardan birine saatin kaç olduğunu soruyor o da 18.00 civarlarında olduğunu söylüyor bende akşam namazıni kılmaya daha oldugunu düşünüyoru yani buradan daha demin Kıldigim namazın ikindi olduğunu anlıyorum umarım düzgün anlata bilmisimdir cevaplasaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada süpürdüğünü görmek

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin geçte olsa hayatında bazı önemli değişiklikleri yapacağına ve hayatını düzene sokmak için çaba harcayacağına alamet olarak tabir edilir. Mutlu ve huzurlu olmak için hayatında yeni başlangıçlar yapacağı manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir canideydim ve onlar namaz kılıyordu ve iman kuran okuyordu bende dinliyordum sonra o mikrofonu başkasına verdi o bir tür ezgi söylemeye başladı ve bende onalri uyardım, yanlış yapıyorsunuz siz namazla dalga geçiyorsunuz hep kendi bildiğinizi doğru buluyorsunuz deyip çıktım ordan.
Yürürken yolda silahla çatışan iki grup gördüm
Sonra yine yürümeye devam ederken yanima bir kedi pembe ve çok guzek bir kedi geldi , beni çok seviyordu o kedi benimle evime kadar gelip evde beni ısırıyordu ama acitmiyordu sever gibi ısırıyordu sonra sanki zehirlenmeye başladım gibi kusmalar geldi bana ağzımdan baloncuklar çıkmaya başladı ve aynısı o kedide berirmeye başladı hastaneye gidicekken uayndim.
Yorumu nedir sizce.

Okudunuz mu?  Evlilik niyetine istihareye yatmak

Tohat
Hayırlı günler. Rüya da camide görmüş olduğun durum senin hayatındaki bazı olumsuzluklardan arınarak hayırlı ve güzel olana erişmene işaret etmektedir. Evlilikte huzura, emek vererek kazanacağın gelire, hak yolunda olmaya delalet eder. Rüyanın diğer bir kısmında ise bir dedikodu meselesi olabilir ve laf taşıyan, niyeti sorgulanabilecek bir kimse işaret olup doğru adımlar atman gerektiğine delalet etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Yuşa türbesini görmek

rüyada namazı yanlış kılmak, rüyada yanlış namaz kılmak, rüyada namaz kılmamak

Bu kategoride yer alan İstiharede görülen rüyalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyasında yanlış namaz yani namazı düzgün kılmadığını görülürse bu neye işarettir, alamettir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.