Anasayfa
7 Ağustos 2021, 14:38
kadin
Yönetici

Kadınların en çok kullandığı 10 kelime

Kadınların en çok kullandığı 10 kelime

dr.mustafa
1. Peki
İşte en tehlikeli kelime: Peki… Öyle bir söyleriz ki kavgada o küçücük k…elimeyi, öyle anlamlar yükleriz ki üzerine, o an her şeyi bırakıp gitmek isteriz. Avına saldıran bir kaplan kadar hırçın ama bir o kadar da sessiz oluruz. Peki dedik, kavga bitti sandın di mi?! Yok öyle bir şey. Peki demiş kadın matador karşısındaki… boğadan bile daha tehlikelidir. Kırmızıyı kendine göster ve at kendini dışarı. Geriye dönerken (hadi ben kinder süt dilimi ile yumuşarım da) en sevdiği şeylerden almayı sakın unutma. Ama unutma bu seni affettirmez sadece sonunu biraz geciktirir o kadar

Okudunuz mu?  Kadın adet zamanında saçını kestirebilirmi?

2. Tamam
Hele o tamam dan sonra susuyorsak, tehlike çanları çalıyor demektir. Her an büyük bir patlama olabilir. Sen her şeyin yoluna girdiğini sanabilirsin. Hazırlıklı ol, başın büyük belada. Fitil fitil gelecek her şey burnundan. Mümkünse göz önünde fazla bulunma, bir şeyler anlatmaya çalışma sakın, seni dinlemiyoruzdur. Zaten o yüzden tamam diyoruz ya. Ne anlatırsan anlat alacağın tek cevap tamam dır artık.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz (a.s.)ın Diğer Süt Annesi Süveybe Hatunun Hayatı

3. Anladım
Anladım çünkü çok zekiyiz.

4. Haklısın
Yok öyle bir şey. Haklı olan daima biziz. Haksız bile olsak bir yolunu bulup kendimizi haklı çıkartırız. Sen bile ne olduğunu anlamaz, kendinden utanırsın. Sadece seni oyalıyoruz, haklı olduğun büyüsüne kapılıp gevşediğin anda bütün silahlarımızla saldırıp seni haksız çıkartmak için. Haklı olan biziz. Unutma.

5. Bilmem
Tabii ki biliyorum… Sadece kızgınım ve bilmem diyerek konudan kaçıyorum. Ama sanma ki bu konu kapanacak. Bence sen de şimdi konuyu kapat ve daha ılımlı bir anda gündeme getir. Yoksa sen de farkındasın bildiğimizin.

Okudunuz mu?  Müslüman Bir Kadın toplum içinde nasıl davranmalıdır?

6. Nasıl İstersen
Aman bunu ciddiye alıp istediğin şeyi yapma, tuzaktır bu. Hele bir yap, gör bakalım sadece süpürgesi eksik olan bir cadı çıkıyor mu karşına çıkmıyor mu? Atıyorum lcd ekran tv istedin kavga çıktı, sonunda sinirden sen bilirsin dedik. Getir bakalım o tv’yi eve, bozmak için elimizden gelen her şeyi yapmıyor muyuz?

7. Boşver
Sakın ha boşverme. Boşver dediğimiz şey, inan bizim için çok önemlidir yine sinirden demişizdir. Eğer sen boşverirsen daha da sinirleniriz. Dar ederiz dünyayı başınıza. Her kavgada gündem olur o şey. Sadece biraz bekle sakinleşelim.

Okudunuz mu?  Cünüpken veya hayızlı iken tırnakları ve tüyleri kesmek caiz midir?

8. Sen Bilirsin
Hayır herşeyi ben bilirim. Şu an çok sinirliyim o yüzden
seni baştan savma cevaplarla geçiştiriyorum. Sakın ha, havalara girme sen bilirsin dediğim için. Şu an o kadar iyi değilim, tek istediğim susman, o yüzden sen bilirsin.

9. Gerek Yok
Bunu genelde erkek açıklamama izin ver dediği zaman söyleriz. Gerek yok çünkü sen ne anlatırsan anlat ben yine bildiğimi okuyacağım. Senin söylediklerinden çok, benim düşünüp beynimde kurduklarım önemli şu an benim için. Gerek yok, sus sakinleşmemi bekle önce… Gerek yok.

Okudunuz mu?  Hafızlık yapan kadın adet döneminde Kuran okuyabilir mi?

10. Hı hı
Bu kelimeyi söylerken kesinlikle karşındakinin gözlerine bakmayız. Uzağa boş boş bakışlar atarak söyleriz ki o anlamsız iki heceye olabildiğince anlam yükleyelim. Dudakları birleştirip, başımızı yukarı aşağı sallayarak hı hıı bittin olum sen hissini uyandırırız karşı tarafa.


Cevap: Kadınların en çok kullandığı 10 kelime

zeynep_im
çok güzeldi..:)
çok hoşuma gitti.kadınlar konusunda hakikaten doğru bir tespit.yanlış olan hiç bişi yok.:)

Allah razı olsun tebessüm etmeme vesile oldunuz…


Cevap: Kadınların en çok kullandığı 10 kelime

nurya
benim kullandıklarım peki,tamam,hı hı

Okudunuz mu?  Kadın Kocasından Nefret Edip Onunla Birlikte Kalmak İstemiyorsa Ne Yapar?

Cevap: Kadınların en çok kullandığı 10 kelime

dr.mustafa
Yani kadınsınız sonuçta kullanıyorsunuz… hepsi değil belki ama bir kısmını kesin hatta içeriği bile aynıdır büyük ihtimal… Değerli yorumunuz için teşekkürler zeyneb’im ve nurya kardeşim.


sevim yalçın
Allah razı olsun kardeşim güzel bir paylaşım …

Okudunuz mu?  Adet kanı ve idrar karıştırılmış bir şeyin içirilmesi ne demek?

FERAGAT
önceden itaatsizce söylediğim sözlerden yavaş yavaş sıyrılıyorum gönül rızası ile söyleyenlerden eylesin Rabbim


dr.mustafa
< önceden itaatsizce söylediğim sözlerden yavaş yavaş sıyrılıyorum gönül rızası ile söyleyenlerden eylesin Rabbim >

Amin karddeşim amin… Bu güzel duanı kabul etsin Rabbim inşAllah…


benanneyim
Çok güzelmiş Rabbim razı olsun..
Ve kesinlikle bence doğru tespitler..


Ecrinim
bu kelimelerin çoğunu ben de kullanıyorum,sebebinin yukarda yazılanlarla hiç bir alakası yok ama:) aklımdan tek geçirdiğim; Hakkın rızası,amaç bu olunca hiç bir konuda sıkıntı yaşamıyorum Elhamdulillah..
paylaşım için teşekkürler kardeşim..

Okudunuz mu?  Kara ve Kahverengi Çarsaf Modelleri

dr.mustafa
Rica ederm ecrinimm kardşm… Yani maksat Allah rızası olunca sıkıntı yaşanmaz tabii… Rabbim herkesi sizin gibi sorunsuz yaşayanlardan eylesin Rabbim ayırmasın dünya ve ahirette inşAllah..


reyna89
:)) çok doğru 🙂


lamelif
< bu kelimelerin çoğunu ben de kullanıyorum,sebebinin yukarda yazılanlarla hiç bir alakası yok ama:) aklımdan tek geçirdiğim; Hakkın rızası,amaç bu olunca hiç bir konuda sıkıntı yaşamıyorum Elhamdulillah..
paylaşım için teşekkürler kardeşim
>

ecrinimm ablacım örnek aldıgım saliha ablalarımdan birisin,,, Rabbim senden razı olsun inşAllah,,,
mustafa kardeşim tebessüme vesile oldun Rabbim senden razı olsun,,,

Okudunuz mu?  Kadınlar giyinmisler. Ancak yine de tesettürlü sayılmazlar.

dr.mustafa
Rabbim cümlemizden razı ve memnun olsun kardeşim değerli yorumlarınız için teşekkürler… ecrinimm ablanın salihalığı hususunda hem fikiriz galiba…


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum bunların hepsini kullanırdım.
Yeter ki sorun çıkmasın diye. Olaylar çözümleyip kapanıyordu. Bir ablanız olarak ortam gerginleken kullanın ama sorunları çözmeden bunlarla asla kapatmayın. 20 yıl geçse de 30 yıl geçse de kapanmış gibi görünen sorunlar gün yüzüne tekrar çıkıyor. Onulmaz yaralar açıyor. Yaşlanınca da kaldıramıyorsunuz.

Bu kategoride yer alan Adetliyken ölen kadın başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadınların en çok kullandığı 10 kelime Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.