Anasayfa
14 Ağustos 2021, 21:27

Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi?

Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi?

Desert Rose
SORU: Ateist bir insanın sahibi olduğu bir kurumda çalışmak caiz midir? Alınan para helal midir? (yapılan iş yasak olan şüpheli bir iş değil veteriner teknikerliği, namaz kılmama karşı değiller rahatlıkla kılabiliyorum.)
CEVAP: Muvahhid bir insanın işinde çalışmak elbette idealdir. Ama hakkımızın yenmediği, eziyet görmediğimiz onurlu bir iş yerinde çalışmamıza engel bir durum yoktur: Yeter ki iş, helal bir iş olsun. Allah’a emanet olun.

Okudunuz mu?  Eti Yenen Hayvanların Yenmeyen Kısımları Nelerdir?

Nureddin Yıldız


Cevap: Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi?

-UGUR-
Allah razı olsun.. Zaten şuan Türk milleti çogunlukla Hep yabancı şirketlerden ekmek yiyor hristiyan yahudi bilmem ne.. bunlardan yiyorsak egerki helal yoldan. Ataistende yeriz


Cevap: Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi?

ikindi
Bilgi için ALLAH razı olsun. gurbetci olarak bu bilgi benim için çok önemliydi

Okudunuz mu?  Oruçlu iken diş çektirmek orucu bozar mı?

Cevap: Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi?

melankoliq
Bende her ay Mardin de müslüman olmayan bir doktora gidiyorum.Adam galiba süryani yada hıristiyan emin değilim.Dişlerime tel taktırdım yanında,umarım ona para kazandırdığım için günaha girmiyorumdur.Sizce arkadaşlar günahmıdır?


ateist, agnostik

Bu kategoride yer alan Kuran-ı Kerim okurken başörtüsü takmak gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ateist birisinin yanında çalışmak caizmi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.