Anasayfa
8 Ağustos 2021, 1:22
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

Desert Rose
RÜZGAR

Rüyada rüzgar görmek çeşitli şekillerde tabir olunur.
Abdulgani Nablusiye göre beş şekilde yorumlanır.
Yolculuk,sevinç,hayatta değişiklik,evlenmek,doğum.
Rüyada Lodos rüzgarı,hayatının akımının değişeceğine,
Poyraz rüzgarı,şiddetli bir sevgiye,sam rüzgarı hastalığa ve sıkıntıya,
Güney rüzgarı,sevinç ve mutluluğa delalet eder.

İmam Nablusi


Cevap: Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada rüzgar estiğini görmek kendiniz ve çevreniz için bazı kararlar vereceğinize ve vermiş olduğunuz bu kararlara saygı duyacaklarına ve bu kararlar sayesinde önünüzde güzel ve uzun bir hayat olacağına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Paralı Kimse Görmek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi)

Kayıtsız Üye
Hayirli geceler hocam. Ruyamda ruzgar esiyor orta derecenin biraz uzerinde balkona cikiyorum camasirlari topluyorum.gece tabi annem geliyor bahcede sanki birini goruyorum anneme diyorum balkonun isigini aciyor kimseyi gormuyorum sonra ruzgarda saglam olsun diye bir camasir ipini iyice bagliyorum.eve esya esya dolu .kardeslerim hepsi gelmis.birinin onunde bisey var fala bakiyor gibi ablami ve erkek kardesimin daralacagini maddi yonden anlatiyor.ablamda benim evimmis orasi yemek yapicakmis ama uyuyakaliyor.gercek gibiydi hayrolur insAllah

Okudunuz mu?  Rüyada Peygamberimizin olduğu orduda savaşmak

Yorum: ACİLSERVİS tarafından bildirilen ileti 1320089

Tohat
Hayırlı geceler. Eğer rüyanızdaki rüzgar zarar vermeyecek konumda ve şiddette değilse huzur bulacağınız günlerin yaklaştığını ve heyecan uyandıracak güzel gelişmelerin meydana geleceğini gösterir.


Kayıtsız Üye
Assalamu alaykum

Rüyada uykuda benim odamın kapısı sonuna kadar açıktı. Sanki odam gökler üstündeydi. Kapıdan bulutları görüyordum ve hava esiyordu. Rüyada odamın şekli aynı gerçekteki gibi, yatağım kapının karşısında. Sonra hafif soğuk rüzgar esti benim üstüme, sanki gerçekti ki uyandım ve kapıya bakarak şaşırmıştım. Çok güzel bir rüyaydı, uyandiğımda rüzgarı hala hissediyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Proje Hazırlamak/Yapmak

Yorumunuzu merakla bekliyorum, Allah sizden razı olsun.


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı birömre işaret ettiği gibi ömrünün uzun olacağına, kısmetli, bereketli, işlerinin yolunda gideceği, özel hayatının da yolunda ve istediği şekilde gidebileceği şeklinde tabire sahiptir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber efendimizi görmek ama yüzünü görememek

Kayıtsız Üye
Rüyamda iş yerinden bir abi ve bir kız yanımdaydı. Mesai saatindeydik. Ama açık alandaydık. Normalde depoda çalışıyoruz. Bız yürürken benim birden başım dönmeye başladı. Ayakta öylece kalakaldım. Oradaki abiye başım çok kötü dönüyo. Durun dedim. Bu arada gözlerimi kapatmış yumruklarımı sıkıyordum. Rüyama göre babamın bana öğrettiği bir duayı sesli okumaya başladım. Ben okudukça etrafımda bir rüzgar oluşuyordu. Ben giderek sesli ve hararetli hızlı bir şekilde duayı okudum. Etrafımı çember şeklinde saran rüzgarın şiddeti de giderek arttı. Rüzgar yükselmeye başladı .Âdeta rüzgarı yönetmeye başladım. Yanımdaki abi ve kız şaşkınlık ve korku içinde beni izliyordu. Yorumlarsanız sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada puma yada pars cinsi vahşi hayvan görmenin yorumu nedir?

Tohat
Hayırlı günler. Beklemediğin bir zamanda bir sorunla karşılaşabilirsin. Rüyanda fenalaştığını görmen buna işarettir. Dua etmen ise bunun ardından göreceğin esenlik ve ferahlıktır. Rüyada dua etmek hayırlı kabul edilir ve sıkıntılardan kurtulman için ettiğin duaların kabul olacağı ve işlerin hakkında hayırlı olabilecek şekilde gerçekleşeceği şeklinde tabir edilmektedir. Allah en iyisini bilendir tabi.

Okudunuz mu?  Rüyada Peruk Görmek (imam nablusi)

MK.
Merhaba,
Rüyamda odamın pencereleri sıkı sıkı kapalıydı çünkü dısarda çok güçlü bir rüzgar vardı. Odamdan rüzgarı izlerken 10 yaşlarında bir erkek çocuğunun bayrak salladığını gördüm sonra o cocuk savrulup benim penceremin önüne kadar geldi. Hemen pencereyi açıp onu içeri almaya çalışıyordum. Penceremin önünde henüz çiçeklenmemiş orkidelerim vardı. Çocuğa sakin ol orkidelerim benim için çok değerli düşüreceksin dedim. Dikkat ederim dedi ve içeri sokmayı başardım ki bir alkış koptu. Baktım ondan biraz daha küçük bir erkek çocuğu da odama düşmüş.
Yorumlarsanız çok memnun olurum.
Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada Pilav Görmek (imam nablusi)

Tohat
Merhaba. Rüzgar gibi gelip hayatında yer edecek olan kısmetlere, şansının açık olmasına, işlerinde başarılı olmaya, hem işlerinin art arda gelmesine hem de nimetinin eksilmeden devam etmesine ve doğru kararlar, yaptığın işlerde ki başarıların nedeniyle ailenin gurur duyması anlamına da gelmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada parmak derisinin soyulması

rüyada rüzgar görmek imam nablusi, rüyada firtina imami nablusi, rüyada rüzgar görmek ihya

Bu kategoride yer alan Rüyada Pil Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Rüzgar Esmesi (İmama Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.