Anasayfa
8 Mayıs 2021, 5:58
admin
Yönetici

Hangi günlerde kabir ziyareti yapılır?

Hangi günlerde kabir ziyareti yapılır?

Kayıtsız Üye
Hangi günlerde kabir ziyareti yapılır?


Cevap: Hangi günlerde kabir ziyareti yapılır?

Desert Rose
Kabirlerin özel günlerde (bayram gününden bir gün önce arafe gününde, Cuma gününde…) ziyaret edilmesi konusunda Rasulullah’dan, ashabdan, ve önde gelen imamlardan bir delil yoktur. Müslümanın kabir ziyareti her vakit meşrudur. Fakat arafe günü sünnettir, sevabı çoktur düşüncesi ile gitmek bidattir.

Okudunuz mu?  Son pişmanlık fayda etmez atasözünün anlamı

Ubeydullah Arslan


kabir ziyareti hangi günler yapılır, kabir ziyareti hangi gün yapılır, kabir ziyareti ne zaman yapılır

Bu kategoride yer alan Kabirleri Ziyaret Etmek İsteyen Ziyaret Etsin. Çünkü Kabir Ziyareti Bize Ahireti Hatırlatır HADİS-İ ŞERİF başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi günlerde kabir ziyareti yapılır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.