Anasayfa
19 Ekim 2021, 23:04
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda iki kulağıma da ince bir küpe takıyorum, bir kulak değiliğimden kurumuş kan çıktığını, diğer kulak deliğimden de iltihap çıktığını gördüm,
Yorumlarsanız sevinirim,,,
Teşekkürler şimdiden…


Cevap: Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
KULAK

Kulak görmek evlat, mal ve rütbeye yorumlanır. Bazen kulak, ilim, akıl, din ve kendisiyle iftihar edilen evlad ve akrabaya alamettir. Kulak, işitmektir. Kim kulağının büyüdüğünü ve güzelleştiğini, yahut ondan nur çıktığını veya girdiğini görse, hidayet ve Allah Teala’ya itaatine ve emirlerini kabul etmesine işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada sürekli aynı kişiyi görmek

Rüyada kulağının çok olduğunu görmek, çeşitli ilim dallarına yahut rüyayı gören kimsenin bir halde sabit kalmamasına işarettir.

Kulağını, hayvanattan birisinin kulağı gibi olduğunu görenin rütbesi elinden gider ve ona olan hürmet azalır, yahut anlayışı az olur.

Kulaklarının yerinde iki göz olduğunu gören kimse kör olur ve önceden gözüyle gördeği şeyleri kulağıyla işitir.

Rüyada kendisinin veya başkasının kulağından kir çıkardığını gören kimseye hainlerin yapacakları hileye mani olacak ve zararlarını giderecek bir yardım

y apılır.

Bir kimsenin rüyada kulağını kir ve iltihaptan temizlemesi, bazı yerlerden gelecek sevindirici haberlere işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada suyun içinde ölüler görmek

Rüyada kulağının kesildiğini görmek, kadın akrabadan birinin ölmesine veya ayrılmasına yorulur.

Kulağının büyüdüğünü görmek, doğru sözler işitmeye ve dürüst bir insan olmaya işarettir.

Kulağının küçüldüğünü görmek, işitilecek fena sözlere ve gerçekleri dinlememeye işarettir.
arşivden/İmam Nablusi


Cevap: Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir?

musab.b.umeyr
Ben bir ara rüyamda şu an konuşmadığım eski bir arkadaşımın bir kulağında siyah siyah nokta nokta lekeler kirler gördüm.Bu ne anlama gelir.Yalnız küs olduğum(Kendisi bir hatam yüzünden konuşmayı bıraktı ben ne yaptıysam da sözünden dönmedi ne kadar özür dilediysemde barışmadı) bir arkadaşımın kulagında gördüm.Bu benim için veya arkadaşım için ne anlama gelir?

Okudunuz mu?  Rüyada Allah'ın duayı kabul etmesi

arifselim
Merhabalar. bu rüya sizin çok hayırlı olarak yorumlanır. Kurtuluşa, kazanmaya ve haklı olmaya da yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda kendi bebeğimin kulagında burnunda ağzından kan akmışş kuru kan izleri gördümm. Bu ne anlama geliyor acaba. Rüyamda ağlıyordumm yavrumaa bişeyy oluyooo ne oldu yavruma diye korkuyordumm


arifselim
Bu rüyanız tam aksine tabir edilir. Sağlıklı olmaya, kazanç elde etmeye, huzurlu ve mutlu olmaya tabir edilmiştir. Güzel ve hayırlı rüyalardandır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hz Hamza'yı Görmek

Kayıtsız Üye
1 – merhaba rüyamda başkasının kulağından siyah kuş çıktığını gördüm bunun anlamı nedir açıklarsanız sevinirim

2 – ben rüyamda cocugumn kulagindan irin aktini gördüm bu ne anlama geliyor


arifselim
1- Merhabalar. Kazançlı bir dönemin başlangıcına yorumlanır. Güzel ve hayırlı bir rüyadır içiniz rahat olsun. En doğrusunu elbette Allah bilir.

2- Rüyanız hayırlıdır. Kazanmaya, berekete ve sıkıntıların geçmesine işaret eder. Ayrıca hastalıkların geçmesine ve sağlıklı olmaya yorumlanır.


Kayıtsız Üye
selamlar.ben rüyamda küpe taktığım delikten çok fazla intihap çıktını gördüm.


arifselim
Aleykum selam. Hem küpe takmanız hemde iltihap görmeniz hayırlıdır. Mutluluk gelmesine ve kazançlı bereketli bir döneme yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kun fe yekun demek

Kayıtsız
rüyamda işte birlikte çslıştığımız dr beyin evinde oluyoruz.çok yakın arkadaşımın kulağından beyaz sıvı akıyo ,görüyoruz.Dr bey soruyo kulağın akmış diyo..o da hep oluyo diyor..sonra dr beyin küçük erkek çocuğu var bakıcısı gidiyo.bana bırakıyo kucağıma alıyorum…


arifselim
Bu rüya kulağından sıvı akan kimse için çok hayırlıdır. Sağlıklı, mutlu ve kazançlı olmaya işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda iki kolumdanda damarima igne yapiyorlar.Sonra birden igneni yalniw yapiyorlar kulagimdan kan fiskiriyor.Cok korkuyorum oluyorum zann ediyorum ve sehadet getiriyorum.Gercekten çok korktum

Okudunuz mu?  Rüyada annemle bahçede olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. İçerisinde bulunduğun sıkıntılı durumlardan kurtulmak ve yardım almak manasına işarettir güzel ve hayırlı bir rüyadır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir bebeyim olmuş her iki kulağıda kaniyoedu kulağın içinde 2 damla kan vardı dışına akmadı bune anlama geliyor


arifselim
Bebeğin olduğunu görmek çok hayırlıdır ancak kulaktan kan çıktığını görmek olumsuz mana tabir edilir. Eğer ki bu kan değilde kulak kiri ise bu zenginlik bolluk ve bereket manasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada küs olduğu kayın pederini görmek

Kayıtsız Üye
merhabalar ben rüyamda ölmüş bir akrabamı benim ölmemiş nene’min cenazesine geldiğini gördüm bu neye acaba bu neye yorumlanır


arifselim
Merhabalar kardeşim. Böyle olsa da hayırlı bir rüyadır. Bazen eve misafirin gelmesine ve berekete tabir edilmiştir. Allah’tan her zaman hayırlısını dilmek gerekir.


Kayıtsız Üye
İyi günler rüyamda kulagımdan iltihap cıkarıyodum ama iltihap çok garipti büyüktü böyle balın petek seklinde benekli benekli nasıl yorumlanıt ben kolay kolay rüyada gören biri degilim


arifselim
İyi günler kardeşim. Kulaktan kir veya iltihap çıkması çok iyidir ve hayırla tabir edilir. Bu rüya sıkıntıdan kurtulmak ve kurtuluş anlamında yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada güneş tutulmasını izlemek

Kayıtsız Üye
Rüyamda ikiz oğullarından birinin kulağından yuvarlak minik minik sarı kulak kiri dökülüyor, çocuğun kafasını çeviyorum salliyorum dökülüyor döküluyor korkuyorum bırakıyorum sallamayi kulak kiri içinde hala var bu ne anlama gelir.


arifselim
Kulağından bu akıntının gelmesinin yorumu ve işareti çok güzel yapılmıştır. İnsanın bazı sıkıntı ve sorunlarını Allah’ın izniyle atlatacağına ve ferahlığa kavuşacağına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda kulagimin agridigini gördümm çok feneydi daha sonra kulagimdan iltihap aktii esimm çok uzuluyordu ama kulagimda hicbir sekil bozukligu falan yoktuu kendi kulagimdi

Okudunuz mu?  Boşanma konusunda İstihare namazı

arifselim
Güzel ve hayırlı rüyalardandır. Rüya sahibinin dertlerinin ve sıkıntılarının biteceğine, şifa bulacağına, elinin darlıktan kurtulacağına delalet eder. Daiama Allah’tan iyisine ve hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


H.s
Ruyam da Annemin çok hasta ve üzgün olduğunu ve sol kulağının bir parçasının koptuğunu ve kopan kisim da yaralar oldugunu gördüm. Sonra annemin ayak bileginde morluk ve şişlik olduğunu gördüm. Ben rüyam da çok üzülüyordum. . Bunun anlamı nedir? Teşekkürler.


arifselim
Bu rüya tam tersine ve sağlıkla yorumlanır. Eğer o kişi hasta ise şifa bulmasına veya çok hasta olan bir yakınından güzel haberler alacağına işaret olarak tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada akvaryum ve balık görmek

rüyada kulaktan kan gelmesi, rüyada kulak iltihabı görmek, rüyada kulaktan iltihap akması

Bu kategoride yer alan Rüyada kabeyi görüp sarılmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kulakta kurumuş kan ve iltihap görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.