Anasayfa
5 Haziran 2023, 12:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir?

Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamdaki koyunun başkası tarafından kesilirken ğördüm ve aynı rüyanın içinnde ama farklı bir konuda koyunun başı ve ayaklarının elimde kıpkırmızı etiyle ellerimde tutğumu ğördüm


Cevap: Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir?

Desert Rose
KOYUN

Rüyada görülen koyun, kadına yorumlanır. Bir koyunun, kendi önünde yürüdüğünü ve ona yetişemediğini gören kimse, bir kadının peşine düşer fakat onu almaya muvaffak olamaz. Rüyada bir koyunu sağdığını gören kimse, o sene bir hayra erer.

Rüyada koyunlara rastladığını veya onlara sahip olduğunu gören kimse, büyük bir mala erişir.

Koyun eti yediğini gören kimse, büyük bir hayra erişir.

Bir kimse rüyada koyunları karşı tarafa geçirdiğini görse, akılsız bir takım kimselere yorumlanır. Koyunların bir yerde toplu olarak durduklarını görse, bir iş için o yerde toplanan bir takım erkeklere işarettir.

Koyunların yünlerini kırktığını gören kimse, üç gün ihtiyatlı davransın ve evinden dışarı çıkmasın.

Beyaz koyun hayra delildir. Siyah koyun da öyledir, ancak beyaz koyun daha makbuldür.

Koyun kaybetmek, erkekle kadın arasında ayrılığa işarettir. Koyunun kuzuladığını görmek, arzulara kavuşmaya yorulur. Koyunun iç organları, nimettir.

arşivden/İmam Nablusi


Kesilmiş koyunlar

Melek
Rüyada kesilmiş koyunlar grüdüm.koyunlarinda karnilari aćilmişti ćok fazlaydilar ne anlama, geliyor

Okudunuz mu?  Gördüğüm rüya ve kelime i şehadet getirmek

Yorum: Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir?

arifselim
Rüyan içerisinde bulunduğun sıkıntılarından maddi veya ailevi açıdan kurtulmaya ve başarılı olmak istediğin alanlarda Allah’ın izniyle başarılı olmaya tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Özlemm
Kesilmiş inek ve koyun kafası ve onların etlerini parçalarını gördüm ne anlama geliyor ??


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Bu rüya senin için hiç beklemediğin bir yerden paraya veya mala kavuşmak anlamındadır.. Rüyada koyun eti görmek de kişinin elde edeceği kazanç ve nimetlerdir. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Bende rüyamda ablama görücü gelmek isteyen insanların bize 2 koyun hediye getirdiğini gördüm.Ancak bu koyunların birisi derisi yüzülmüş ve temizlenmiş,birisi de canlıydı.Rabbim hayreylesin.

Rüyamda ablama görücü gelmek isteyen insanların bize 2 koyun hediye ettiğini gördüm.Ancak koyunların birinin derisi yüzülmüş ve temizlenmiş diğeri ise capacanlıydı.ALLAH hayreylesin.Yorumlarsanız sevinirim..


arifselim
Bu rüya ablan için çok hayırlı olarak yorumlanır. Koyunlar, birisinin aşık olmasına ve ona deliler gibi bağlanmasına tabir edilir. Ayrıca kısmet nasip ve evlilikle tabir edilmiştir. Çok hayırlı ve güzel bir rüyadır. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben tuvalette yerde duran yüzülmüş ve üstünde sinekler olan koyun kellesi gördüm ve o kenara dururken küçük abdest bozdum üstündeki sinekler beni rahatsız ediyordu korku hissetmedim

Okudunuz mu?  Rüyada hoşlandığın kişiyle sevgili olduğunu görmek

arifselim
Merhaba. Tuvalette ihtiyacını görmek ile koyun kellesi görmek hayırlıdır. Kişinin mutlu ve tatmin olacağı kadar kazanç elde etmesine, işi için verdiği emeğinin karşılığını görmesine tabir edilir. En doğrusunu şüphesiz ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selam bende rüyamda koyun yuzulmus gördüm evde degilim eve geldigim zaman esime diyorum nereye gidiyorsun bunu birine teslim edip gelecem anlami ne acaba


arifselim
Aleykum selam. Yüzülmüş koyun görmek, gördüğün kişinin iyi bir idareci olmadığına, hatalarının olduğuna ve başkalarına zararı olan bir kimse olduğuna yorumlanmıştır. Elbette bunlar rüyadır ve asla garanti manaları yoktur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir başkası için büyük parçalara aYrılmış kurban qördüm büyùk beyaz kovada koyulmuş olarak


arifselim
Kurban kesilmesi bir çok manada yorumlanan bir rüyadır. En doğru tabir kişinin durumu bilinerek edilen tabirdir. Rüyada kurban eti gören kişi bir takım sıkıntı ve sorun yaşayacak şeklinde tabir edilir. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada, girdiğim her sokakta, kesilmiş koyunlar gördüm ve kanları ayaklarımın altına yapışıyordu, sokaklar baştan başa koyun kanları ve ben üzerlerine basıp geçiyordum


arifselim
Koyunlar ölmüş olsa da bu rüya hayırla yorumlanır ve bereketli, bolluk ve ferahlık içerisinde geçecek bir ömür sürüleceğine işaret eder. Bu rüya oldukça hayırlı ve güzel bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Hacet ve istihare namazı sonrası

Kayıtsız Üye
bende rüyamda bir suru yüzülmüş koyun bazilari da yüzülmemiş koyun gördüm bunlardan iki tanesini satin aldim

bende rüyamda bir suru yuzulmus
koyun bazilari da yüzülmemiş koyun gördüm bunlardan iki tanesini satin aldim satin aldigim koyunlar biri yüzülmüş biri yüzülmemiş ne anlama geliyor


arifselim
Rüyada yüzülmüş veya yüzülmemiş koyun görmek, işinde başarılı olmak ve Allah’ın izniyle başarıya ulaşmak anlamındadır. Bunun alınması ise rüyanın daha sahih olması anlamında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 2 tane koyun u bir adam kesti .derisini yüzdü. Bende 2 sini omuzuna alıp gittim .koyunlarin yuzuldukten sonra başları yoktu


arifselim
Rüyasında bu şekilde bir adam görmek emri altındakilere zulüm etmekten asla çekinmeyen bir idareci anlamında yorumlanır. Senin için hayırlıdır ve dileklerinin kabulüne işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kuyumcu
İyi günler rüyamda sanki kilise gibi yada onun bahçesinde sanki bir oda gibi bir yere giriyorum mezbaha olabilir heryerde domuz etleri var bir kasapla yüzyüze geliyorum canlı bir domuzu arkadan görüyorum ve öylesine bir tiksinti geliyorki istifra edecegimi dusunerek hatta göze alarak oradan çıkıyorum yorumunuz için şimdiden teşekkürler


arifselim
İyi günler. Bu rüya gören kimse için güzel bir işarettir. Çünkü bu rüyayı gören hatalarının, kusurlarının ve eksiklerinin farkına varacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbe edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekmek görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben rüyamda yerde yatan derisi yüzülmüş bir koyun olduğunu gördüm. Yüzülmeye de devam edilirken ben geliyorum. Konuşurken koyunun karnında hareketlenme oluyor ve içinden amcamın eşi çıkıyor. Bu neye delalet olabilir?


arifselim
Merhaba. Koyun genellikle hayırla yorumlanan bir rüyadır. Ancak koyun derisi yüzüldüğünü görmek, uzun zamandır gizli düşmanlık eden birisinin varlığına ve o kimsenin şerrinden Allah’ın izniyle kurtulacağına tabir edilir. Bu rüya amcanın hanımına yorumlanır demiyoruz. Çünkü bu sonuçta sadece bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
mutfak tezgahımın üstunde tum kesılmıs yuzulmus koyun vardı. mutfak bıcagı ıle hıc zorlanmadan parcalara ayırdım .. kırlı parcaları lavobada yıkadım.. yanımda iki yakın arkadaşımsa vardı onlara vermek ıstemıyordum nedense …uyandım


arifselim
Bu rüya hayırlıdır. Elde edilecek olan bol bereketli ve hayırlı olan mal anlamındadır. Mutfakta görülmesi ise o hane içerisindeki bereketin bir işareti olarak kabul edilir. Elbette bunlar sonuçta sadece birer rüyadır ve gerçek manasını ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada koyunların kuzuların derileri yüzülmüş sadece kafalar hariç ama koyunlar kuzular yaşıyordu boyunlarından çangala asılmışlardı


arifselim
Rüyada koyun ve kuzuları bu şekilde görmek hayırlıdır. Düşmanlarına galip ve üstün gelmeye, muvaffak olmaya ve Allah’ın izniyle istediklerini elde etmeye alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada karabasan tabiriyle görünmeyen fakat hissettiğimiz malukatı öldürmek ne anlama gelir.

Kayıtsız Üye
Ruyamda gördüm rahmetli ninem uzak sahalara doğru yuruyor arkasinan nine gitme olmaz diye kosuyorum artik ninemde duruyor kolundan tutup donuyoruz donuste her yer tavuk yavrulari falan düşünüyorum bunlardan gotursem keske sonra bir korudore giriyiruz yolumuz ordan her yer kesilmis koyun eti Dana eti tavuklar eti bir kasap kesip yigiyor aliyorum kimse karismiyor gunumun yettigi kadar hepsinden Almak isiyorum parasiz dye eve goturup paylasmak istiyordum abim gelip yardim ediyor ablam da onca eziyetimi gozden dusuruyor uzuluyorum


arifselim
Bu rüya Allah için çekilen veya çekilecek olan zahmetlere işaret eder. Sonu hayırlı ve bereketli olan girişimlere, fedakarlıklara ve gösterilmesi gereken tahammül manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yerde kesilmis koyunlar var ve arasında da koyunlara çok benzeyen domuz var.önce pis bir koku duyuyorum sonrada bu pis kokunun bu domuzlar geldiğini fark edince onu yanimdakilerle atıyorum.mesajima cevap verirseniz sevinirim Teşekkürler.


arifselim
Rüyada kesilmiş koyunlar görmek hayırlıdır. Bolluğa, berekete ve işlerin açılması manasındadır. Arasında domuz görmek ise iyi değildir ve bu hasım, düşman ve çekemeyen kimseye tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda ölen birini ameliyat odugunu gördüm tabi ameliyat sonrasına girmeden önce helalli istedi ve dişariyi çıktığımda koyun kesilmiş etlerini gördüm oturup onları ayıklıyordum
Hasta kişi ameliyattan çıktı çokta mutluydu yuruyerek yanmdan geçti şaşkunlıkla ona bakarken uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Kısrak görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Ölmüş olan birisinin ameliyat olduğunu görmek o kişi için çok hayırlıdır. İnşaAllah sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulduğuna alamet olarak yorumlanır. Ayrıca ona dua edin ki en doğrusu budur ve genellikle ölüye dualarda bulunmak olarak anlaşılmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda esim, 3 tane kurban kesilmis ve yüzülmüs koyun kafasi getiriyor.bende istemedim neden getirdin diyorum çok merak ediyorum ne anlaöa geliyor


arifselim
Bu rüya genel anlamda hayırlı ve güzel bir rüyadır. Özellikle de bolluk ve bereketin elde edileceği çok sağlam ve devamlı bir rızık kapısı anlamında tabir edilmiştir. Elbette bu bir rüya olsa da yinede Allah’tan hayırlısını dilemeniz gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler
Ben rüyamda koyun kestirmişim ( ben kesmeyi bilmiyorum gerçek hayatta)
onu kesmişler yüzmüşler (ama parçalanmamış) sonra ben, babam ve kardeşim koyunu o şekilde tutup taşıyarak eve götürüyoruz.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya ailece elde edilecek olan kazanç anlamında yorumlanabilir. Çünkü koyun kestirmek bolluk bereket ve kazançlara bir işaret olarak kabul edilmiştir. Sizde Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bana hayirsahipleri kesilmiş derisi yuzulmus kurban veriyorlar bedeni sağlam ama koyunun o kadar çok ağlıyorum seviniyorum ki çok dua ediyorum ben aylardır et yemiyordum diyorum beanlama geliyor acaba

Okudunuz mu?  Rüyada Saçını Örgülü Görmek

arifselim
Bu güzel hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Rüya sahibinin uzun zamandan beri içinde bulunduğu maddi sıkıntılarından kurtularak rahat bir nefes alacağına işaret olarak yorumlanır. Sende hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda balkonda balkon demirinin üzerinde derileri yüzülmüş koyun üst üstte duruyorlardı temiz içleri temizlenmiş bir parça koparıp yiyorum sonra onları alıp balkon demirinin üzerine yan tarafa taşıyorum hayırlara gelsin


arifselim
Eğer bu yediğin pişmiş ise hayırlıdır ve bolluğa ve dünya nimetlerine kavuşmana işaret eder. Ancak eğer pişmeden yemiş isen bu gıybet, dedikodu ve günahların işlenmesi manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar rüyamda dağ başında bir bahçeli kulübede eşimle konuşan birini kafasina vurarak öldürdüm ve öldürdüğüm kişinin koyuna dönüştüğünü gördüm. Bunun Üzerin e bende dahil olmak üzere eşimle koyunun derisini bıçakla yüzmeye başladık. Bu insAllah bizim için hayırlı bir rüyadır. Korkuttu beni . Şimdiden teşekkür ederim.


Tohat
Hayırlı sabahlar. Kötü niyetli insanlarla aranızda sınır çizecek ve onlarla fazla muhatap olmamayı tercih ettiğiniz gibi yeni tanışacağınız biriyle güzel muhabbetler kurabileceğiniz biri olacaktır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  Rüyada erkeğin kadın elbisesi giydiğini görmek

Kayıtsız Üye
Hayırlı günler.. Dün gece rüyamda hani kasapta hiç kesilmemiş şekilde bütün kuzular inekler asılır ya o sekilde komşumun evinin önünde 10 tane kuzu 1 kaç tane inek asılıydı ic organları çıkarılmış temizlenmiş güzelce…. Evin önünde geçerken o sekilde gördüm..


Tohat
Hayırlı günler. Alimlerin genel tabir ediş şekline göre zorluklardan kurtulup şu anki hayatınızın dışında farklı bir hayata nail olmaya tabir edilmektedir. Diğer bir anlam içeriğine göre ise; içinizdeki ruhi haletiniz gün yüzüne çıkarak bunları tedavi etmeye yorulur. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Nazlıgül
Rüyamda ölmüş babamın evin üzerinde bulunan koyunları kızın hepsini kestiğini ve yüzüğünü merdivenlerin üzerine istif ettiğini gördüğümde üzüldüğümü aynı şekilde babamında bunu yaptığı için üzgün olduğunu söylediğini gördüm. Aynı zamanda kendisinde yüzümü koyun gibiydi sadece kafası insandı.


Tohat
Koyunların kesilmiş olması ve babanın buna üzüldüğünü söylemesi aynı anlamı taşır. Yani hakkında hayırlı olacak gelişmelere işaret eder. Bu gelişmeler hem madden rahatlayacağın günlere hem de kısmetinin hayırlı olacağına delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evimin önündeki yolun kazılmış olduğunu ve içinde bir sürü kesilmiş kurbanlık koyun görüyorum fakat hepsi içiçe, etrafında ise erkek kalabalıgı ve biri bana ismimle sesleniyor baktıgımda rahmetli 2 amcamı takım elbiseli görüyorum ama ürperiyorum mahcubum onlara sanki dua etmiyormusum gibi,sonra 2 köpek kuzenimle benim peşimden geliyor kuzenımı ısırmaya calısıyor ve sonrasında benım ayagımı ısırmaya calısıyor ama ayakkabım oldugu için itiyorum onu, sonrasındada bir dilenci bayan görüyorum ve çantamı kaybetmısım o sırada onu arıyoeum kendimde para olmadıgı halde ona elimdeki son parayı veriyorum. Oda senin yok diyor olsun ben bulurum dıyorum. Sıkıntılı bir rüyaydı hayrolsun

Okudunuz mu?  Rüyada arkadaşının evinde kaldığını görmek

Tohat
Merhaba. Kurban edilmiş koyunlar senin hayırlı kişilerden olaşan senin yanlış yapman olasılığına karşı seni uyaran güvenilir kimselerden oluştuğuna, amcalarınız ise hayırlı haberin müjdecisi olarak görülür, köpeklerin saldırıp ısırması ise sana zararı dokunacak birinin varlığına ve dilenciye yaptığın yardım ise hem senin merhametine hem de istediğin maddi feraha erişeceğine işaret etmektedir. Doğrusunu en iyi Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum . Ben rüyamda kapalı bir alanda biri tarafından genelde açık renklerde kesilmeye hazır koyunlar gördüm.. hepsi yatıyordu içlerinde bir koç vardı oda yatıyordu.. koyunların bir kaçı kesilmiş bir tanesinin yan tarafı yüzülmüş ve koyun gayet sakindi.. karnındaki 4 adet yavru net görünüyordu.yavrular bir camın arkası da giydi keyifleri yerine ve biri sanıyordu.. onların halini görünce Rabbime hayranlığım daha da arttı Bu kisi koyunu kafasından kesmemiş direk yan tarafını yüzmüş gebe olduğunu anlayınca veteriner çağırmış.. evinde bir kızı vardı veteriner beklerken geldi ve arama kayıtlarını telefonda silindiğini söyledi sonra ben başka veteriner çağırdım ablam telefonla beni arayıp veterinerin yolda olduğunu söyledi..sonra başka birileride vardı hayvan tüccarı idiler onlara bir çok hayvanın nasıl kesildiğini zorluğunu sordum sohbet ettik..enteresan olay bir kaç gün öncede yine aynı kesilmek için bekleyen ve bazısı bir kaçı kısmen yaralı inekler gördüm. İlginiz için şimdiden teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada kız bebeğin ölmek üzere olduğunu görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Bir düşmana ve bu düşmana karşı üstünlük sağlaman ile ilgili bir rüya olduğu gibi başarıların ile birlikte giriştiğin işlerde maddi olarak kazanç sağlayacak bu kazançla birlikte ferah bir hayatın saygın bir kimliğin olacak. Diğer rüyanın tabirinde ise bereketin eksik olmadığı bir hayat ile maddi anlamda sıkıntı çekmeden ömür boyu geçineceğine işarettir. Ayrıca yardım etme isteğinin var olduğuna ve ihtiyacı olanlara elini uzatacağına delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen Allah’tır.


rüyada kesilmiş koyun görmek, rüyada yüzülmüş koyun görmek, rüyada koyun kesildiğini görmek

Bu kategoride yer alan Bayanın rüyada kendini hep başı açık görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada kesilmiş ve yüzülmüş koyun ve parçalara ayrılmış etini görmenin tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.