Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bir Mescidde dua etmenin yorumu nedir?

Rüyada bir Mescidde dua etmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Esselamunaleyküm ve rahmetullah kardeşlerim.
gördüğüm rüya konusunda yardımcı olmanızı isteyeceğim

son zamanlarda ibadetlerimi aksatıp şeytanın hilelerine yöneldim .
gece rüyamda kendimi bir mescitin içerisinde rabbime dua ederken gördüm. duam şu şekildeydi : ya rabbi ! bana akıl fikir ihsan et. sürekli bunu söylüyordum.
o sırada mescitteki kolonların arkasından yaklaşık 4-5 metre boyunda uzun elbiseli uzun saçlı bir şahsiyet göründü. sanki uçuyor gibiydi . ve hızla uzaklaştı caminin etrafında dolaştı sonra birden kayboldu . uyandığımda ise kalpim pır pır atıyordu. sanki kalp krizi geçirmiş gibiydim. çok korkmuştum. 2 saat uyuyamadım korkudan .

Okudunuz mu?  Rüyada 4 büyük melekten birini görmek

çok merak ettim acaba neye delalettir. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
selam ve dua ile …


Cevap: Rüyada bir Mescidde dua etmenin yorumu nedir?

Desert Rose
MESCİD
Rüyada mescid görmek, alim bir kimsedir. Mescidin kapıları erkek alimler ve mescidin hafızlarıdır. Bir kimse rüyada mescit yaptığını görse, hayra, sünnete, akrabaları ziyarete, eğer ehilse kadı ve hakim olmaya delalet eder.
Bir kimsenin mescitlerden bir mescidi mamur görmesi, o kimsenin alim veya vaiz bir kimse olup onun yanında toplanılmasına ve hayırla onların aralarını bulmasma delalet eder.
Bir kimse rüyada bir mescidin yıkıldığım görse, orada mütedeyyin, abid ve önder bir alim ölür. Mescidin tavanının bozukluğunu görse, kötü bir iş işler. Mescidde tanımadığı bir adamın namaz kıldığını görse ve mescidin imamı da hasta ise, ölür. Bir gurup cemaatla beraber mescide girdiğini ve cemaatın da kendisi için bir kuyu kazdıklarını gören kimse, evlenir.
Kendi evinin mescide dönüştüğünü gören kimse, hayırlı amele, ibadet ve şerefe erişir. Müslümanları hakka davette sebat eder ve batıl kişileri ayırır. Bir kimse mescidin hamama dönüştüğünü görse, iffetli ve namuslu bir kimseyi faşıklığa nisbet etmesine delalet eder. Mescid pazara ve ticaret etmeye de delalet eder.
Merdivenle çıkılan yüksek mescidi görmek, yanında bulunan şey–"den cimrilik yapıp vermeyen kimseyi görmeye delalet eder. Görülen mescidin alçakta olması işlerin kolaylaşmasına ve ihtiyaçları gidermeye delalet eder.
İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Ramazan ayında görülen rüyalar

yuxuda mescidde dua etmek , yuxuda mecid gormek, yuxuda mescid gormek

Bu kategoride yer alan Rüyada arapca nun harfini görmek sürkeli tekrar edillyordu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bir Mescidde dua etmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.