Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:36
Sizden
Yönetici

Avrupa’dan Türkiye’de İlahiyat Fakültesi Okumak İçin Başvurular Ne Zaman?

Avrupa’dan Türkiye’de İlahiyat Fakültesi Okumak İçin Başvurular Ne Zaman?

Sergen Osman
السلام عليكم ورØمة الله وبركاته,avrupadan turkiye`ye ilahiet fakultesi`ni okumak için nasıl basvurabilirim ve ne yapmalıyım ?galiba sinav gerekli ve o sinav nasildir ve ne zamandir? Selametle


Cevap: avrupadan turkiyeye

ahmetturanozer
Avrupa veya Türkiye’den lise mezunu olanlar 29.04.2011 tarihine kadar Avrupa Bölgesi Açık Öğretim Fakiltesi İlahiyat ve diğer bölümlerine müracaat edebilirler.
[url]www.anadolu.edu.de
Veya en yakın Dİyanete bağlı ,camiiden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Okudunuz mu?  Allahümme salli duası hakkında bir soru

Cevap: Avrupa’dan Türkiye’de İlahiyat Fakültesi Okumak İçin Başvurular Ne Zaman?

Sergen Osman
Sagol kardes bilgilerin için

Bu kategoride yer alan Allah'ın arşının su üstünde olmasını nasıl anlamalıyız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Avrupa’dan Türkiye’de İlahiyat Fakültesi Okumak İçin Başvurular Ne Zaman? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.