Anasayfa
3 Ocak 2023, 23:27
Sizden
Yönetici

İdrardan sonra gelen yapışkan akıntıdan dolayı gusül gerekir mi?

İdrardan sonra gelen yapışkan akıntıdan dolayı gusül gerekir mi?

juvanpix
sayın arkdaşlarım sabahleyin kalktığımda tuvalete gittim sonra belli bir zamn sonra pensimden su gibi bir damlanın çıktığını farkettm dknduğumda bir ip gbi uzanyor bu gusül gerektirr mi?Allah rzası içn yardımcı olun:S

Okudunuz mu?  Dinden mi çıktım? Dine nasıl geri dönülür?

Cevap: gusül gerekir mi?

HAMMADUN
Bu konuya arkadaşlar çok cevap verdiler. İnşaAllah öncelikle bir arşivleri yoklayınız. Orada istediğiniz cevaplar mevcut. Bulamazsanız, sizi arşivlere yönlendirecek bir kardeşimiz muhakkak burada olacaktır. Allah Cümlemizden Razı Olsun. Amin.


idrardan sonra gelen yapışkan sıvı, işerken sperm gelmesi

Bu kategoride yer alan Allahu teala kainatı neden ben değilde biz yarattık diyor? Burada neden çoğul kullanıyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İdrardan sonra gelen yapışkan akıntıdan dolayı gusül gerekir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.