Anasayfa
31 Ekim 2022, 1:45
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
hanımını cin suretinde veya hanımı suretine girmiş cin görmek;bu arada bu cinin kendi hanımı olmadığını,hanımının evin başka odasında olduğunu görmek.


Cevap: Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
Cin tabiri

İmam Nablusi


Cevap: Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir?


Kayıtsız Üye
2 tane 3 harfli gördüm rüyamda ve ortalarının sanki bişey canlandırıyorlardı sonra reis gibi olan cin bana çember içindekiler hepsi hapis dedi sonra besmele dua okudum gitmedi sonra salondan çıktım kuranı aldım kuranı onun üstüne bastırdım yine gitmedi sonra kuranın ilk sayfasını açıp ilk önce güzelce besmele çektim tam okucakken rüya bitti uyandım arkadaşlar lütfen yorumlarmısınz


arifselim
Çevrenizdeki zararlı kimselere, gizli ve fesatçı bir düşmana tabir edilir. Bazende birilerinden göreceği zarara işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda bir ev kiralamışım kötü sıkıntılı gibi bir bakıyorum eşim diz üstü çökmüş cin kılıgındaydı aynanın karşısında çok korktum


arifselim
Bu rüya eşinizin gerçek hayatta çok mutsuz ve huzursuz olduğu veya olacağı manasına işaret eder. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ünlü birisi bana ve yanımdaki başka birine inşaat halindeki evde cinlerden bahsediyordu. Bana efendimiz diyordu. Daha sonra burnum kanadı ve bunun cinler tarafından yapıldığını söyledi. Yorumu nedir bu rüyanın ?


arifselim
Bu rüyan hayırlara alamettir. Burun kanaması aşırı olmadığı sürece hayırlıdır hayatında olumlu ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


univ
Rüyamda bir cin kızının montunu çaldım. Sonra eve gittim kapı çaldı kapıyı açtım 3 taneler. anne baba ve kızları. insan kılığında ve kısa boyluydular. Anne olan üzerime yürüdü ve cebime şişe gibi bir şey koydu. ben geri kaçmaya çalıştım ama başaramadım. sonra uyandım dua okuyup geri yattım


arifselim
Rüyan tam tersi olarak çok hayırlıdır. İyilikler elde etmeye ve kötülerin şerrinden Allah’a sığınarak kurtulmaya işarettir. Allah en doğrusunu bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda içime cin girmiş beni fark etmesinler diye salavat getiriyorum
Ateş yakıp biraz evi yakmaya çalışıyorum
Bir hoca beni fark etti cini içimden çıkarıp zincirledi
Cin tekrar girdi


arifselim
Bu rüyaları hiç önemsemeyin. Bunlar şeytandandır. Eğer sık sık bu tür rüyalar görüyorsanız uyumadan önce abdest alın ve ayetel kürsiyi 7 defa okuyarak uyuyun.

Okudunuz mu?  Rüyada Büyük Abdest Yapmanın Anlamı Nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyamda orta yaşlı bir kadın gördüm ve yüzü tatlıydı. Ondan sonra yatak odasındaydı ve o kadının içine cin girmişti oturduğum odanın kapısına gelerek seni öldüreceğim deyip yatak odasına geri gitti. Hiç tanımadığım bir kadındı. Cevaplarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu tür rüyalar özel olarak yorumlanmazlar. İnsana zarar vermek isteyen düşmanlarına insanın galip gelmesi şeklinde tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


simge
Ben rüyamda cinli küçük bebek gördüm onun cinli olduğunu görünce boğarak oldurdum


arifselim
Bu rüyan şeytani bir rüyadır tabir edilmez ve özel bir manası da yoktur. Allah’a sığınmak ve hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda erkek kardeşimi görüyodum beni öldürmeye çalışıyordu ondan kactikca beni buluyodu öldüremiyordu bir türlü ama ondan kaçıyordum bunun manası nedir?


arifselim
Bu rüyan senin için gerçek hayatta da çekindiğin kimselerin olduğuna işaret eder. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba be akşam rüyamda annemle ve bir kadınla oturuyorduk kadın karşımda oturyordu birden bir şey hisettim 3 harfli gibi sonra karşımdaki kadının gözleri kararmaya başladı korktum yan tarafıma annemë baktım başı önünde sesi yok gözlerimi kapattım Besmele çektim dualar okudum geçmedi sonrada ordan kaçtım bu sefer annemin kılığında karşıma çıkıyordu gülüyor du bir acaip bakıyordu yanimda kiler e gösteriyorum ama kimse görmüyor ne olur yardım edin diye bagryorum Ağlıyorum o şekilde uyandım ne olur bir şey söyleyin daha önce böyle şeyler görmemiştim ilk oldu çok etkilendim


arifselim
Merhaba kardeşim. Bu rüya şeytani bir rüyadır. Hiç kafana takma ve önemseme çünkü bunların hiç bir manası ve değeri olmaz. Bu rüyalar görüldüğünde şeytandan Allah’a sığınmak gerekir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda mezarlığa bir kız gümüş bir kolye gömüyordu ve diyordu ki biri bunu aldığında cin serbest kalacak.diğer gün o kız ile aynı okulda oluyoruz birilerine anlatma ihtiyacı duyup anlatmaya çalışıyorum ama anlatamıyorum o kız sayesinde hep bir engel oluyor.Ve mezarlığın dikkat çekmesi için mor bir çiçek açtırıyor bu kız.


arifselim
Bu tür rüyaların manaları çoğu kere net olmayabilir. Bu rüyan ise bulunduğun şehirde mal sahibi olmak anlamında yorumlanabilir. En doğrusu Allah’u tealadan hayırlısını dilemektir ve en doğrusunu da bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annem ve teyzemin içine cin giriyordu önce ailedeki herkesi bağladılar ellerini kollarını mumya gibi sonrasını hatırlamıyorum. Sonra annem ve teyzem kalıyoruz annemin elinde bir bisiklet teyzemin elinde bir bisiklet annem önde teyzem arkada gidiyorlar benide arkalarnda götürüyorlar en sonunda annemi öldürmeye kalktım sırtından bıcakladım kan yoktu teyzemide karnından bıçakladım annemi öldürdüm sanmışım meğer teyzemi can çekişirken görünce koştu geldi sırtındada hc bir şey yoktu

Okudunuz mu?  Rüyada bilek güreşi yapmak

arifselim
Selamun aleykum kardeşim. Rüyada insanın içine cin kaçması, cin çarpması ve cinler tarafından korkutulmak gibi olan rüyaların özel bir tabiri genellikle olmaz. Bu rüyan içinde Allah’tan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda tanıdık bir kadının cin kılığındaydı birden onu gördüm ve kaçtım ama o birşekilde beni yukarı kaldırıp baş aşağı yapıyordu o sırada ailemde yanımda bağırıp beni aşağı indirmeye çalışıyorlardı ondan sonra uyandım .


arifselim
Bu rüyan bir kabustur yani hiç bir yorum ve tabiri olmaz. Bu tür rüya görenler euzu besmele çekmeli ve Allah’tan hayırlısını dilemelidir. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar rüyamda en yakın arkadaşımın içine cin girmiş ve ben de onu içerisinden dualarla çıkarmaya çalışıyordum


arifselim
Merhabalar kardeşim. O arkadaşını manevi anlamda yardımcı olacağına ve günahlardan uzaklaşmasına vesile olman manasındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir adadayım kuzenim var biraz konusuyoruz sonra bir eve giriyoruz küçük bir kız var onu uyutuyorum sonra üç tane kız arkadaşım mesaj atıyor görüşelim diye ne olduysa kendimi bir evde buluyorum güya bir arkadaşım yaşıyor evde kadın arkadaşımın annesinin içinde cin var ben inanmıyorum ilk oturduğu sandalye birden havaya kalkıp yere sert şekilde iniyo gözlerinin içi simsiyah en son güya evden çıkıyorum bana bağırıyor kimseye söyleme seni mahvederim diye çıkıyorum ama hala o evdeyim bedenim gitti ama ben o evin içindeydim Fatiha suresini okuyordum en son okurken takıldım o sırada uyandım


arifselim
Bu tür rüyaları önemsememek ve anlatmamak en doğrusudur. Çünkü bu rüyaların bir özel tabiri yoktur. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Koray güneş
Rüyamda bir bayanın bana aşırı ilgisi olduğunu ve de benimle cina etme isteği içerisinde olduğunu gördüm.ilginçtir ki bir erkek olarak bunu reddettim ve de uzak durmaya çalıştım.beni cırmaladı.sonrasında cin olduğunu deşifre ederek benim üzerimde ısrarcı olmaya başladı.ellerinden bağlayarak bir halı üzerine yatırdık evdeki diğer insanlarla beraber.ben onun içindeki cini gerek ayet okuyarak gerekse başına vurarak çıkarmaya çalıştım.sonrasında uyandım.lütfen bilgisi olan bana bu rüyayı yorumlasın.

Okudunuz mu?  Rüyada çilek ağacı Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu tür rüyalar günahlar işlemeye veya haramlara yönelmeye işarettir. Bu sana atacağın adımlara dikkat ederek atman gerektiğine dair bir uyarıdır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir kadın vardi ama arada bir bu kadın cin oluyordun ve bu kimse görüyordu ben görüyordum tuhaf tuhaf hareket Lee yapıyordu


arifselim
Değerli kardeşim. Bu şekilde görülen rüyaların özel bir tabiri olmaz yorumlanmazlar. Allah’u tealadan hayırlısını dilemek gerekir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda belirsiz yüzlü simsiyah olan kadına benzer bişey gördüm ben onu gördüğümde “Geliyorum” diyerek çok hızlı koşarak bana geldiğini sanıyordum ama beni geçerek nehire inerdi veya düşer kaybolur sonra yine aynı yerden aynısını yapardı,nedir bu?


arifselim
Bu rüya kişiye zarar vermek isteyen şerli kimselerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak manasında tabir edilir. Korkutulmak ve ürkütülmek şeklinde olan rüyaların çoğu tabir edilmezler. En doğrusunu Allah bilir.


mino1610
merhabalar. öncelikle şunu söylemek istiyorum bir erkek arkadaşım var benimle evlenmek istiyor. bnde rüyamda onun bir oda içerisinde ağlarken gördüm çok ağlıyordu sana ihtiyacım var diye sonra ona dikkt ettim byle tamamen dumandan oluşmuş gibiydi onun cin olduğunu düşünüp odadan çıkmak istiyordum ama kapıyı kitlemişti ve bana sarılıp beni bırakmıyordu ama ben çok korkuyordım. ve sabaha kadar rüyamda cin görüp durdum acaba bu insan benim için yanlış kişi mi?


arifselim
Merhabalar kardeşim. Bu kişinin yanlış biri olup olmadığını biz söyleyemeyiz ama kesinlikle sana dikkatli olman için bir ikazdır denebilir. Bu tür rüyalar genellikle günahlara ve haramlara ve zararlara alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, rüyamda kulübe bir yerde yatakta bir görünüp bir kaybolan görüntüler gördüm arada eller gözüküp sarmal seklinde dolanıyordu örtü altında bunlar ne diye düsünürken cin biriyle birlikte oluyor dendi daha sonra onun ben oldugu hissini yasadım sonra evimizde koltukta oturdugumu görüyorum ailem de karsi koltuktan bana bakiyor bir bana bir arkama bakiyorlar ben arkama bir dönüyorum insan kılığında cin ailesi orada ve ben annemlere her şey normalmiş gibi onlar cin diyorum tanıştırıyorum yaşlı kısa boylu ve çirkin bir adam olarak hatırlıyorum şu an gördüğüm cini biz evin penceresi önünde konuşmaya başlıyoruz cinlerle konu sirkeye geliyor ben sirkeyle silerim gibi bir sey soyluyorum sirke olmaz sirke kullanma diye tepki veriyor cinlerden biri bu kadar hatırlıyorum ama hiç korkmuyorum normal uyanıyorum. Nedir bunun yorumu acaba?

Okudunuz mu?  Rüyada Bit görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Merhaba. Bu tür içerisinde cinlerin olduğu karmaşık ve iç içe giren anlamlarla dolu olan rüyaların yorum olarak bir değerleri olmaz ve yorumlanmazlar. Allah’a havale ederek ondan hayırlısını dilemelisin. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir sınıftaydık erkek arkadaşımla ben sınıfın baş otyraklarında otururken arkada en yakın arkadaşımızla bir kiz oturuyordu. Kız kızıl saçlı güzeldi. Sınıfa bir tanımadıgımız öğretmen gelip aramızda üc harfli var diyip ben ders vermem diyor. Ve bende aramaya koyuluyorum. Bu kim derken kızıl saçlı kız oluyor.arabaya binip gidiyorum eve. Evin kapılarını kitliyorum kız girmesin diye sonra birden pencereyi zorlayarak giriyor ve ben bunu erkek arkadaşimla kara bir kutuya koyuyorum snra bu kutu küçülüyor ve ben bu kutuyu gömmeye çalışıyorum


arifselim
Değerli kardeşim. Yukarıdaki yorumların bir çoğunda izah ettiğimiz gibi bu tür rüyaların büyük çoğunluğunun özel bir yorumu olmaz. Çok az istisnalar olabilir. Bu tür rüyaları Allah’a havale etmek en doğru olanıdır. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm.. Yeni uyandım ve sıcağı sıcağına yazayım dedim.. Rüyam gayet normal başlıyor, koridora bir çıkıyorum abim elinde fenerle aynada kendine bakıyor, sonra bana bir dönüyor gözler simsiyah.. Sonra ben dua okumaya hazırlanıyorum tamam tamam okuma diyor. Gözlüğünü bana fırlatıyor ve ortadan kayboluyor.. Ben yere bir bakıyorum benim gözlüğüm abimşn gözlüğü falan hep yerde bir şey daha var ama tam olarak hatırlamıyorum belki tabir ile alakalı olur diye diyorum.. Üç tane bir şey vardı yerde ondan eminim…


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalara kabus rüyalar denir. Rüyada insanı korkutan ürküten ve cinlerle ilgili olan benzeri şeylerin olduğu rüyaların yorum açısından bir değerleri ve yorumları olmaz. Allah’tan hayırlısını dilemelisin.


Kayıtsız Üye
Bugün Rüyamda beni çok korkuttular.
Ayakları ters insanlar gördüm. Birinin gözleri kırmızıydı bana bakıyordu.
İnsan kılığında bir şeytan da üzerime geliyordu euzu besmele çekerek engelledim onu.


arifselim
Bu tür kabus rüya gören kimseler bunları anlatmaya ve hatta düşünmeye bile gerek yoktur. Çünkü bu rüyalar yorumlanmazlar. Allah’a havale ederek hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla ancak Allah bilir.


Senem.
Rüyamda bizim evdeydik babaannem ve ben tektik karanlıktı elektrikler yoktu ve sesler geliyor bana balkona çıkıp bakıyorum tavan çökmüş ama ışık yanıp yanıp sönüyor ürküyorum geri içeri giriyorum ve bu defa mutfaktan sesler geliyor tabak bardak sesleri koşarak gidip bakıyorum ve yerde bir şeytan mı cin mi bilmiyorum ben gidince hemen şeklini değiştirip annemin kılığına bürünüyor ve elinde bir çocuk tutuyor o gördüğüm şey her neyse bilmiyorum gözlerini gördüm ve simsiyah bir varlıktı ben onu görünce çığlık attım rüyamda, tam o sırada uyandım ve uyandığımda sesim çıkmıyordu çığlık atamıyor inliyordum gerçekten çok değişikti ve son zamanlarda fazlasıyla kabuslar görmeye başladım.

Okudunuz mu?  Rüyada babanın başka çocuğunun olduğunu görmek

arifselim
İnsanı ürküten, korkutan ve cin gibi kabusların olduğu rüyaların yorumu olmaz. Bu rüyalar şeytanidir ve değerleri yoktur. Bunu gören kimse hemen euzu besmele çekmeli ve rüyasını Allah’a havale etmelidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda eşim beni öpüyodu sonra diğer odadan saçımı kurutarak geldimi gördüm eşime dönüp noluyo dedim şaşkınlıkla ben soru sordukça onun yüzü değişti gözleri açık kahve yüzü kıpkırmızı oldu ve yüzünde kuran harfleri vardı ben gözlerimi kapatıp dua ediyodum o bağrıyordu ve uyandım ne anlama geliyor acaba ve uyumadan önce hep dua okurum


arifselim
Böyle insanı tedirgin eden rüyalardan özel bir yorum çıkarılmaz. Kötü veya zararlı bir durumu sizin için olmaz. Yeni yorumlanacak bir durumu yoktur ve aynı şekilde endişelenecek de hiç bir durum yoktur. Allah’a havale edin.


Kayıtsız Üye
Rüyalarımı tabir eden kişiyi topsakallı göruyorum,bir ses hala bırakmayacak mısın , diyor.Sonunda tabircimin kılığında cin goruyorum


arifselim
Kayıplara ve zarar etmeye tabir edilir. Bazende iki arada kalmaya ve tam olarak bir konuda karar verememek manasındadır. Elbett herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sabah uyanıp tekrar uyudum. Bir odadayım. Bir adam geliyor yanıma beyaz gömlekli kravatlı. Birden yüzü korkunç bir hal alıyor. Ben korkudan ağlamaya başlıyorum. Tekrar insan suretine dönüyor ve bana bir kağıt uzatıyor para uzatıyor harçlık diye. Beni ve bazı arkadaşlarımı bir odada hapsetmiş. Arada bize taciz ediyor. Ben önce nas süresini sonra ayetel kürsiyi okuyorum. İçimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan suretine girmiş cinin varlığını hisdediyorum. Sonra çıkıp gidiyor bende uyanıyorum.


arifselim
Bu rüya günah ile yorumlanır. Gören kimsenin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğine hatalarını ıslah etmesine alamet eder. Bu rüyayı bir ikaz olarak kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Bela görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşım olduğunu düşündüğüm içlerine üç harflilerin girmiş olduğu 2 erkek 1 bayan gözlerini ve ağızlarını açıp bana bağırıyorlar çok yakın mesafeden. Hepside takım elbiseli idi. Karanlık veya loş ışıktaydık. Sonra uyanıp hemen Ayetel kürsi okudum.


arifselim
Bu rüyanın hiç bir anlam ve yorumu yoktur. Bu tür rüyaların üzerinde düşünmeye gerek bile yoktur. Böyle görülen rüyalar şeytanidir ve yorumlanmazlar. Allah’a havale etmek ve ona sığınmak gerekir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda dükkan gibi bir yerde oluyordum tuvalette benim olmayan kanlı pedler görüyordum ve korkuyordum sonra 16 yaşlarında bir kızla sürekli bogusuyordum kız cin görünümlü insandı elinde bıçak vardı ve beni öldürmeye çalışıyordu sonra bisiler oldu ve ben o cin kızla kardeş oldum yorumlarmısınız hocam. Ümmügülsüm


arifselim
Merhaba hanım kardeşim. Böyle görülen bir rüya rüya yorumcuları tarafından günahlara alamet eder. Bir insana günahlara bulaşmaması için aslında bir uyarı olarak kabul edilebilir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Baban nemle salonda otururken dedem yan odadan durmadan selam veriyordu gidip kapıyı açtığımız da komşumuzun oğlu süretinde bir varlık bir anda tufekle vurmaya çalıştık ama kaçtı bir köşede sıkıştırdim selam veriyorum donuyor kalıyor bu şekilde son buldu rüyam


arifselim
İnsanı korkutan ve ürküten ve içinde cin bulunan rüyaların önemli bir kısmı yorumlanmazlar. Bazen bu rüyalar insanın işlediği günahları anlamındadır. Yada günahlardan uzak durması ve tövbe etmesi gerektiğini dair bir uyarı olarak kabul edilmelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sabah abdest aldım odaya geldim ama namaz kılmadım içimdede nedense öyle bir niyet yoktu neyse derken odanın ortasında bir insan belirdi namaz kılıyordu ilk baş korktum ve kendimi birden arkasında buldum namaza durmuştuk adam içinden birşeyler okuyordu ama ben duyuyordum felak veya nas suresisinin bir ayetini tekrarlayıp duruyordu bende insan olmadığını anladım arkasından ittirdim duvarın içinden uçarak gitti giderken benden kork dedi bende ne korkacam senden dedim sonra kapıyı açtım siyah bir kedi içeri girmeye çalıştı onu engellemeye çalıştığım sırada uyandım


arifselim
Bu rüyadan endişelenecek bir durum yoktur Allah’ın izniyle. Gören kimse için zarar, günah ve şerlilerin şerrinden Allah’ın izniyle korunmak manasında tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda esimin suretinde güçlü bir cin beni evimizde rahatsız ediyor ve beni alıp gitmek istiyor.sonra onu kocamla birlikte evimizin önünde parçalara ayırıp yakıyoruz.eve 3 tane kadın geliyor beni okumak için biri kör kadının.bana çok sıcak bir su iciriyorlar icer içmez sarhoş gibi oluyorum yere cokuyorum dizlerim tutmuyor kör kadın nikah yuzugumu çıkarma ya çalışıyor fakat çıkaramıyor.sonra kendimi içinden merdivenli bir evde buluyorum kocamla birlikte.bir hoca var orda mutluyuz kötü günlerin geçtiği ne seviniyoruz.sonra merdivenlerden inerken kocam yine o cin oluyor ve hoca arkamdan sukretmedin diye bağırıyor korkudan delirmis şekilde uyandım nedir bunun anlami

Okudunuz mu?  Rüyada başı açık olan eşini başı kapalı görmek

arifselim
En makbul olan görüşe göre bu tür rüyaların hiç bir yorumu olmaz hatta hiç düşünmeye ve üzerinde durmaya bile gerek yoktur. Bir yoruma göre ise Allah’ın izniyle eşine yardımının dokunacağına ve günahlardan uzaklaşacağınıza alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir akrabamı şeytani varlık olarak gördüm ama bana zarar vermedi sarıldım falan hiç bir şey konuşmadı. Uyundım tektar uyudum bu defada başka bir akraba mı aynı şekilde gördüm


arifselim
Bu rüya gerçeklerin farkına varmak anlamındadır. Kişinin bir kimse hakkında düşünceleri konusunda yanılmadığını anlamasına vesile olacak bir olay yaşaması demektir. Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bende rüyamda cini gece bizim evde babamın kılığına girmiş olarak gördum bunu yorumlar misinz rica etsem ??

Bende rüyamda gördum ki cinler babamin kılığına girmiş şekilde bizim evde gördüm bunun anlami nedir acaba ??


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle gerçeklerin ve hakikatin farkına varmak manasındadır. Seni ilgilendiren bir konu hakkında yanılmadığın ve isabet edeceğin manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yengemi cin olarak gördüm çok korktum uyandgmi sanp yengeme anlattm oda kolumdan tutup zorla odaya çekti sonra uyandm çok korkunçtu anlamı ne olabilir acaba


arifselim
Bu rüya bir kabustur yani özel bir yorumu ve işareti yoktur. Bu tür rüyalar şeytani rüyalar denir. Her ne kadar korkutmuş olsa da endişelenecek bir şey yoktur. Allah’a havale et ve Allah’a sığın. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda iki gündür inek görüyorum ilk gün simsiyah şişman bir inek dogum yapmıştı ama yavrusunun kemikleri ve ayrılıyodu ölecek gibiydi ikinci gün de sarı bir inek ve iki yavrusu vardı bide traktör dolusu kuyruk yagı vardı sonra inekler ipi çözülüyo biri beni kovaşıyodu birden insan kılıgına girmiş cin tepemde beni izliyodu bende yasin suresini okuyodum elimdede ayran vardı

Okudunuz mu?  Rüyada başının üstünde bulut görmek

arifselim
Bu rüya bekar kadın için nikah ve evli kadın için ise bereket manasındadır. Erkekler için ise bu maddi kazançtır. İneğin kovalaması ise yakın zamanda tüm borçlarınızdan kurtulacağınıza ve maddi açıdan rahat edeceğinize yorulmaktadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyada cin odama geliyor bende ayetel kursi okuyorum gitmiyor korkudan babamin yanina gidiyorum babam uyaniyor icerdende babam kılığında cin sesleniyor sonra babamla oraya gdiiyoruz hangisi babam seçemiyorum


arifselim
Gördüğün bu rüyanın bir yorumu olmaz. Bu rüyalara kabus rüyalar denir. Her ne kadar insanı etkiler yada korkutsa bile endişelenecek bir şey yoktur. Uyumadan önce felak ve nas sureleri ile ayetel kürsi oku ve öyle uyu.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda sevdiğim her insanın içinde sirayla giren ve beni tehdit eden bir cin gördüm. Benden istediği şeyler vardi bende yapamadikca sevdiklerime zarar veriyordu. Beni çok korkutuyordu. Korktuğumu hatırlıyorum rüya içinde.


Tohat
Etrafınızdaki insanların samimiyetine ve doğru kişilerden oluştuğuna dikkat etmelisiniz. Yalancı ve size zarar vermek isteyen kişilerin varlığı söz konusu olabilir. Fakat bundan eminseniz bazı rüyaların bilinç altı yansımaları olduğunu bilmelisiniz.


Kayıtsız Üye
2 senedir gayet iyi bir şekilde anlaştığım erkek arkadaşımı rüyamda gördüm. Aynı korku filmleri gibi. Erkek arkadaşımla geziyoruz telefonum çalıyor arayan yerinde peygamber efendimiz yazıyor telefonu bir açıyorum korkarak erkek arkadaşımın sesi telefonda sen oradaysan yanındaki kim diyorum arkama bir bakıyorum gözleri siyah oluyor duman çıkıyor. Ilk defa böyle bir rüya gördüm neden görmüş olabilirim yorumu nedir ALLAH RIZASI IÇIN CEVAP VERIN


Tohat
Öncelikle hayırlara vesile olmasını dilerim. En iyisini bilen elbetteki Allah’tır. Fakat yorumu pek iç açıcı değildir. Bir çok yönden kısmetin kapanıp kötü zamanlar geçireceğiniz şeklinde tabir edilen bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sözlümu görüyorum onun telefonunu alıp bir şeylere bakmak istiyorum ve benden gizlediği bir şeyler sanırım o yüzden karıştırmami bakmamı istemiyor. sonra birbirimize sariliyoruz ve ben onun cin olduğunu fark ediyorum sonra YA gef YA def diyerek bağırmaya başlıyorum.onu iktiriyorum.sonra dua okumaya başlıyorum.oda sesiz kalıyor hiç kıpırdamadan gözleri kapalı çok masum bir şekilde duruyor.sonra korkarak uyanıyorum cevaplarsaniz sevinirim teşekkürler..

Okudunuz mu?  Rüyada basamaksız merdiven çıkmak

Tohat
Cin etrafınızdaki insanlara dikkat etmeniz için uyarı niteliğindedir. Bu kişilerin yakın veya uzak olduğu bilinmez. Fakat kötü niyetli olan birilerinin varlığını gösteren bir rüyadır.


Kayıtsız Üye
günaydın hocam ben sabah bir rüya gördüm rabbim hayırlar versin fakat çok korktum elim ayak titriyor rüyamda kızımın içine çin girmiş eşime söylüyorum bir hocaya götürelim diye fakat eşim inanmıyor bende kızımın anlına elimi koyup 6 defa lahavlevelakuvveti diyom ve kızımın içinden değişik sesler ürmerdici sesler çıkıyor ve daha sonra kizımın anlindan sarı ve bembeyaz ışıklar çıkmaya başlıyor ve ben korkup bırakıyorum hocam neye cikar


Tohat
Tünaydın. Zararla sonuçlanabilecek bazı emeklerin varlığına işaret eder. Meyvesini almak üzere giriştiğiniz emek verdiğiniz işlerden sonuç alamayacak duruma gelebilirsiniz. Fakat bunun üstesinden kısa bir süre sonra gelerek bu zararı telafi edebileceksiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
S.a.
Üstad rüyamda bir çok cin vardı.
Köyümüzdeki evdeydik.
Hanımımın kılığına girmiş ve bana kötülük etmek istiyorlardı. Bende uyardım. Kötülüğe devam edince boğazını kestim.
Her öldürdüğümde bir tane geldi ve hepsi eşimin suretindeydi. Çok uğraştım. Öldürdüğümün sayısını hatırlamıyorum belki 10 belki 20 tane.
Kanın fışkırması, öldürdüğüm yerler bile gözümün önünde.

Baya bir canım sıkıldı.
Girdikleri suret eşim olduğu için hala etkisindeyim.


Tohat
Ve aleyküm selam. Cinlerin eşinizin suretinde olması eşinizin huzursuz ve mutsuz olduğuna işaret ediyor. Her rüyanın gerçek olduğu sonucu çıkmasa da rüyanın tabiri bu şekildedir. Doğrusunu en iyi bilen Allahtır.


Kayıtsız Üye
Rüyada küçük bir çocuk ve bir kadın gördüm çocuğa benzer bir tane daha vardı ben o cindir diye bıçakla vurdum sonra kan aktı çocuk dediği yeğenim ona benzeyen Cindir dediğim Müslüman cinim dedi sonra oradaki kadın gülmeye başladı ben cinim dedi sonra onunla kavga etmeye başladım bıçakla sonra onu yaraladım ama o arada benim orta parmağım koptu acıyla uyandım baktım rüya bu rüya neye delalettir


Tohat
Cinin birine musallat olması ve onun kılığında olarak görünmesi o kişinin ruh haletinin huzursuz olduğuna, bazı sıkıntılarla boğuştuğuna ve desteğe ihtiyacı olduğuna delalet etmektedir. Doğruyu sadece Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim gece gece ve evi normalde olmayan biryerdeydi ormanın içinde annesi normalde açık ama onu evin dışında kapalı bir şekilde gördüm sonra arkadaşım ve kardeşi geldi kadın biranda değisik bir şey oldu gözleri filan gülüyordu arkadaşımda o benim annem değil bizimle oynuyor dedi herkes kaçtı tek ben kaldım o varlıkta hala kadın kılığında bana çok güçlü olduğumu ve gücümü ne zamandan beri olduğunu sordu bende anlamadan ilkokul dedim sonra ayaklarım yerdwn kesildi ve uçmaya basladım yerde yeşil sarı hepsi aynı boyutta çimler vardı ve yükselip inişimi kontrol edebiliyordum indiğim zaman o kötü şey arkadaşlarımın evine girmeye çalışıyordu ama eve gelince farkettimki bizim ev bizim balkon bizimkapı arkadaşım kadını tutmaya çalışirken bende kadın içeri girmesin diye kapıyı kapatmaya çalışıyordum tam çok az bir ara kalmiştı ki kadın oraya tükürdü ve gülmeye başladı bana saldırdı bende dua okudum ve sonra rüyada rüyadan kalktım ve abimi gördüm dibimde dambıl çalışıyordu. Ve tamamen uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Banyo Yapan Birini Görmek

Tohat
Hayırlı günler. İş, okul veya aile gibi hayatını doğrudan ilgilendiren bir mevzuda yaşadığın bir problemin sende yarattığı tesirin etkisinin büyük olduğunu göstermektedir. Bundan kurtulmanın yolu uzak olmadığı gibi bunun sonucunda rahat bir nefes de alabileceksin. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kocam evin içindeydi kapı çaldı delikten baktığımda kapının dışında da kocam ve kayınvalidem gülerek bekliyorlardı ben telaşla eşime yönelirken kayınvalidem kapının dışında gülerek kapıyı açmamı söylüyordu evin içindeki eşim o esnada ışıkları kapalı olan banyoda ellerini kurulayarak çıkarken ona dışarda senle annem var dedim ağlayarak dua okuyup kapıyı açmaya çalışırken uyandım ve sabah ezanı okunmaya başladı.


Tohat
Hayırlı günler. Rüyan hem var olan durumu hem de bunun ferahlık bir neticesi olduğunu göstermektedir. Eğer ailevi bir sorunun varsa bundan dert yandığının ve dualarının büyük bir bölümünü kapsadığını gösterir. Rüyada dua etmek gerçekte edilen duaların karşılığını almak manasına geldiğinden rüyanın hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Allah en iyisini bilendir tâbi.


rüyada insan kılığında cin görmek, rüyada insan suretinde cin görmek, rüyada insan şeklinde cin görmek

Bu kategoride yer alan Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bir İnsanı cin suretinde görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.