Anasayfa
7 Mayıs 2021, 6:42

Burs başvurusunda yanlış beyan

Burs başvurusunda yanlış beyan

Desert Rose
SORU: Hocam ben üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Bana başbakanlık yani kyk bursu çıktı. Fakat ben başvuruda babamın gelirini 400 TL olarak gösterdim. Babama sorunca 1000 Tl olduğunu söyledi ben de almak istemedim. Babam bursu almayacağımı öğrenince kardeşimin 400 Tl maaşı ve başka yerlerden gelen parayla 1000 Tl olduğunu normalde kendisinin 400 Tl kazanamadığını söylüyor. Şu anda burs için gerekli evrakların teslimi var. Teslim edersem burs yatacak etmezsem yatmayacak. Ne yapmam gerekir?
CEVAP: Verdiğiniz beyanda yalan bilgi varsa aldığınız sakıncalı olur. Vereceğiniz bilginin, babanızdan aldığınız bilginin ne kadar doğru olduğuna bakarak siz karar vermelisiniz. Allah’a emanet olun.
N.Yıldız

Okudunuz mu?  Eslem ismini koymakta bir sakınca var mıdır?

Cevap: Burs başvurusunda yanlış beyan

AKBİLE
ne olursa olsun bir işe yalan karıştımı o işten hayır beklenmemelidir bu dinen çok günahtır alınan para ne kadar helal olur tartışılır ayrıca başkasının hakkına girilmişte olabilir


yurt basvurusunda yanlis bilgi, başbakanlık bursu yanlış beyan

Bu kategoride yer alan Harama bakmanın zararları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Burs başvurusunda yanlış beyan Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.