Anasayfa
8 Eylül 2023, 3:27
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba

Dun gece rüyamda ; gercek olarak gorup dokunamadigim ama bana yapmam gerekenler konusunda yaziyla yazan bisi gördüm rüyamda. rüyamda o seyin "cin" oldugunu düşünüyordum ama emin degilim. boyle bisi gormek ne anlama gelir ? bilginiz varsa paylasirmisiniz. Tesekkur ederim.


Cevap: Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Desert Rose
Cin tabiri

Cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bir kimse ile tabir edilir. Görülen cinin hekim, ihsan sahibi, alim ve hatip olması bundan müstesnadır. Rüyada, cin olduğunu gören kimsenin hilesi çok olur. Cinin kapısının yakınında durduğunu görse, o kimse zarara uğrar yahut üzerinde yapması lazım gelen bir nezri (adağı) olduğuna veya ona isabet edecek bir darlık ve zillete delalet eder.Birisinin evine cinlerden girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler.

Cine Kur”an öğrettiğini yahut cin tayfasından birisi kendisinden Kur”an dinlediğini görse, reislik ve valilik gibi makamlara nail olur. Cinle sohbet ettiğim gören kimse, yolcu ve sır sahiplerinin durumlarına muttali olan kimseye yakın olur. Cin görmek bazen kara ve denizde yolculuk yapmaya, kapıp kaçırmaya, hırsızlığa, zinaya, içki içmeye, bid”at yerlerine, kiliseye, dükkanlara, güzel sesle türkü veya şarkı söylemeye, zenginliğe ve çalgılara delalet eder.

Cinleri görmek hokkabaz ve sihirbazlara delalet eder.Cinlerin Müslüman ve kafirleri, onların emir ve yasakları ve hareketleri arası da tefrik edilir. Şöyle ki; eğer onlardan birisi iyilikle emretse, kötülükten nehyetse yahut hayır ile haber verse o cin Müslümandır. Bunların aksini yapan kafirdir. Cinlerden biriyle evlendiğini gören kimse itaatsiz ve fasık birisine müptela olur.

İmam Nablusi


Yorum: Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
dün gece evde rüyada gördüyüm şe neydi acaba kapı eşihnde bir karartı gördüm üzerime gelmek üzereyken elimdeki şişemiyd neydi bilmiyom on fırlatım o karartı üzerime geldi kelimeye şadet getirdim sesim bana bile zor geldi

dün gece evde gördüyüm rüyada karartı
şe neydi acaba kapı eşihnde bir karartı gördüm üzerime gelmek üzereyken elimdeki şişemiyd neydi bilmiyom on fırlatım o karartı üzerime geldi kelimeye şadet getirdim sesim bana bile zor geldi


Yorum: Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir?

arifselim
Bu tür insanı korkutan veya ona endişe veren şeyleri rüyasında görmesinin özel bir yorumu yoktur. Bir kısım rüya yorumcularına göre ise Allah’ın izniyle şerlerden korunmaya ve güvende olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda varlıkların olduğunu görmedim fakar durup durup bazı eşyaları titretmeye yerlerinden oynatıp düşürmeye başlamıştı ve kuzenimi gördüğüm an elime su gibi bişey alıp onun üzerine atıyordum ve oda delirip karanlık bir yere çığlık atıyordu. Korkudan uyandığımda kalbim çok hızlı atıyordu ve yerimden bir süre kıpırdayamadım. Bu ne demek biri açıklayabilir mi?


arifselim
Bu tür rüyalar kabus rüyalardan sayılırlar ve özel bir yorumları olmaz. Böyle rüyaları görmemek için uymadan önce 7 defa ayetel kürsi okursanız Allah’ın izniyle tekrar görmeyeceksin.


Kayıtsız Üye
1 haftadır kötü kötü rüyalar görüp sabah ezanında uyanıyorum rüyalarında hep görünmeyen varlıklarla uğraşıp rüya biterken ya Allah diye zikrediyorum ya kelimei tevhid getiriyorum yada ayetel Kürsi okuyorum kavuştursun diyorum ama sayfamızda bakıyorum hep anlamları güzel
—-
Rüyamda bir anda yere düşüp sol ayak bileğimden sürüklendiğimi gördüm. Sürükleyen biri yoktu fakat gerginliği hissediyordum. Lütfen bilen biri bişey diyebilir mi?


arifselim
Böyle bir rüyayı yorumlayabilmek için mutlaka kişinin durumuna ve şartlarına bakılarak yorumlanabilir. Ayak ve ayak bileğinden çekilmek şeklinde görülen bir rüyadan gören kimse kendisine olumlu bir ders çıkarmalıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Gürgen Ağacı görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
İyi günler ben rüyamda önce kendi Diskimi yedigimi gördüm sonra o yediğini tekrar kustugumda evin banyo ve tuvetindeydim kustuktan sonra görünmeyen ama benle konuşan biri benle dalga geçer gibi konuşup beni korkutmak için ustume yara firlatiyordu. Bu rüya ne anlama geliyor acaba


arifselim
İyi günler. Bu rüya gören kişiye hiç fayda sağlamayacak, boşuna zamanını ve emeğini harcayacak bazı işlerle uğraşacağına tabir edilir. Bunu kendine bir ikaz olarak da kabul edebilirsin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda göremediğim bir varlığın ben uyurkn yatak odamın önünde benimle konuşmasını gördüm ama içeri giremiyordu benimle evlenmek istediğini söylüyordu ancak ben kabul etmedim korkuyordum ses etmeden gitti içeri giremedi kapı arkasında olduğu için nasıl bişey olduğunu göremedim ne anlama geliyor


arifselim
Bu şekilde görülen bir rüya insanı etkilemiş olabilir. Ancak bunun yorumu, rüya sahibinin hayatının düzeleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve Allah’ın izniyle isteklerinin gerçekleşeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda iki cin görmüştüm yatak odamda aynanin içindeydiler sürekli ayaklarimi sıkıyorlar kalkip hemen agliyordum ablam ve eniştemlerin yanına koşuyordum sürekli ağlıyordum en sonda böyle olmayacak dedim benim yakinimdaki camiye konuşuyordum yanımda tanımadığım biride vardı camiye gittim hocanın odasına vurdum kapiyi bir kadın açtı doğum etmis bir kadın gördüm bide bebek gördüm sonrada gene eve geldim uzandım gene musallat oldular bana gene agladim ablamin yanına koştum ağlıyorum yine artık dayanacak gücüm kalmamıştı birden dışarıya çıktım örtülü bir bayan çıktı seni bunlardan kurtaracam dedi kaç gündür sana musallat lar bende üç gün oldu dedim sonra kalktı dedi onlar senin rahatlığını ortamını güzel buldular ondan gitmiyorlar dedi caminin yolunu tutum uyandım
NOt bir tane cin kapının arkasındaydı bende kapiyi itiyordum oda itiyordu


arifselim
Selamun aleykum. Bu rüya bazı hata ve günahlarına alamet eder. Bunlardan kurtulmak için verdiğin veya vermen gereken mücadeleye tabir edilir. Allah’ın izniyle alacağın bir destek ile bunların üstesinden geleceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyam tamamiyle birbirinden bağlantısız geçti önce okulumda bir kadının kucağında bebek gördüm ne göz kapağı ne de gözü yoktu sonra bana bir gözlük verdi okuldaki bazı kişileri siyah gölge halinde gördüm sonra bir akrabamın evinde içine cin girmiş birisini gördüm sonra evimizi terk ediyorduk babam bana kıyafet veriyordu kapıyı iten bir şey vardı bende kapı kapanmasın diye kapıyı tutuyordum sonra babam sanki başka bir yerdeymiş gibi kendi kendine konuşup gülüyor eğleniyordu sonra babam kendinde geliyordu ve gidiyorduk


arifselim
Bu şekilde karmaşık olarak görülen rüyalar zaten tabirde edilmezler. İnsanların gördüğü rüyaların büyük bir kısmının yorumu olmaz. Bu şekilde görüldüğünde Allah’a havale ederek daima hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


ReSaTa
Selamünaleyküm. Bir sorum olacak aslinda Bur rüya gördüm yorumlar misin?
Rüyamda görünmeyen bir şey gördüm (çin olduğunu sanıyorum) odaya geldi ve kapıyı kapattı ve boğazımı sıktı beni öldürmek istedi ama ben Surat Al-Nas okudum ve beni birakti kayboldu.


arifselim
Aleykum selam kardeşim. Bu şekilde bir rüya görmek her ne kadar insanı olumsuz etkilese de aslında gören kimse için hayırlıdır. Allah’ın izniyle gören kişinin kötülük ve kötü kimselerden sakınmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Ben 1 2 haftada bir sürekli bir rüya görüyorum.Bu rüya kısaca şöyle birden bişeyden kaçıyorum daha sonra ne olduğunu bilmediğim ve görmediğim bişey tarafından havaya kaldırılıp hiçbişi yapamıyorum.Bağırmaya çalışıyorum sesim çıkmıyor hareket edebiliyorum fakat aşşa inemiyorum havadan sonra seslenemeyince yardım için birden bir vazoya benzer bişeyi kapıya arıyorum biri duysun kurtarsın diye.Fakat odaya gelen annem çok korkunç bir yüz şekline ve gözlere sahip birden bana saldırmaya başlıyor.Aniden rüya bitiyor ve nefes nefese uyanıyorum.Yardımcı olabilirminiz işin ilginç tarafı sürekli aynı rüya bir bugün farklı ama yine bedenine etki eden beni kontrol eden bir varlığın rüyasını gördüm.


arifselim
Bu rüyalara kabus rüyalar denir. Bunları görmemek için uyumadan önce ayetel kürsi ile felak ve nas surelerini okuyabilirsin. Bu rüyalar seni etkileyebilir ama Allah’ın izniyle sana hiç bir zararı olmaz.


Kayıtsız Üye
Merhaba Benim rüyam bir nevi kâbus ama yorumlanabilir
İlk olarak evdeyim ve odamdan horlama sesleri geliyor odama geçiyorum patronum ve tanımadığım bir kadın bir yatakta karşı yatakta ise gözükmeyen bir cisim ama rüyamda Cin olduğunu biliyorum horlama sesi cinden geliyor bende patronuma dönüp bilerekmi horlatiyosun abi diyorum sonra gercektede olan bizim evdeki ayna tavana yakın bir şekilde yatay olarak duruyor ve bu cin beni birden havaya kaldırıyor ve aynanın içine sokmaya çalışıyor yanımda annem beliriyor birden ve oda aynayı alip kırmaya çalışıyor ben ise ordan bagirarak söylemeye çalışıyorum ama çok kısık bir sesle anneme kır şu aynayı diye bağırıyorum sonra bir kaç şey daha söylüyorum ama tam hatırlamıyorum sonra birden uyaniveriyorum ve uyandığımda hâlâ hatırlamadığım seyleri sayiklayarak kalktım yanımda patronum vardı oda ne oldu len diye kalktı lütfen yorumlayin aşırı derecede aklıma takıldı bu rüya ilk defa böyle bir rüya gördüm


arifselim
Merhaba kardeşim. Bizim bildiğimi ve anladığımız kadarıyla bu rüyan tabir edilmez yani bildiğimiz özel bir yorumu yoktur. Çünkü kabus olan rüyaların şeytandan olduğu kabul edilir ve yorumlanmazlar. En doğrusu ise Allah’a havale ederek hayırlısını dilemektir.


Kayıtsız Üye
Benim gördüğüm şey burada yok.Rüyamı anlatacağım bileniniz varsa lütfen söyleyin.

Yatakta yatarken içeriden bir ses geldi.yataktan kalkıp içeeiye giderken salonun kapısına varmadan biri arkamdan itti ve salona soktu korkudan kapıyı kapattım.Ablam koltukta yatıyordu ablamın dizine vurarak konuşmaya çalıştım ama beni anlamıyordu.


arifselim
En doğrusu bu konuda ilim sahibi ve uzman birisi ile yüz yüze anlatmaktır. Çünkü en doğru açıklama öyle yapılabilir. Eğer bu tür olaylar cinlere bağlanarak açıklanmak istenirse bu öyle kolay kolay olabilecek bir şey değildir.


Kayıtsız Üye
Dün gece bir rüya gördüm fakat yorumunu bulamadım. Salon koltuğunda bir kararti vardı kedi sanmıştım onu kucağıma alıp dışarı cikartacaktim ama birden önümde simsiyah bir şey belirdi gözleri beyazdı. Sadece gözleri gözüküyordu onunla boğustum
Bu rüya neye yorumlanır?


arifselim
Bu rüya özel bir şekilde yorumlanmaz. Çünkü ne olduğu belli olmayan, korkutucu, ürkütücü ve insanı endişeye sevk eden rüyalar şeytani rüyalar olarak kabul edilir ve tabir edilmezler. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda arkadaşlarımla bir odada oturuyorduk o anda yastık hareket etmeye başladı ve arkadaşlarım kaçtı ben kaçamadım üzerime görülmeyen bişy atladı biraz boğmaya çalıştı burnumu yamultmak istediğini hissettim bunun hayra mı şerre mi yormalıyım


arifselim
Böyle rüyaları hiç anlatmamak en doğrusudur çünkü bunların bir anlamı ve yorumu yoktur. İnsanı korkutan, ürküten ve tedirgin eden benzer rüyalar yorumlanmaz. Sadece Allah’tan hayırlısını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tırç

Okudunuz mu?  Rüyada hemcinsiyle evlenmenin tabiri nedir?

Bbbbb
Rüyamda tabi ben gerçek sandım yanımda görünmeyen biri yatıyodu. Ben onu ayaklarımla itip yataktan atmaya çalışıyorum. Bi süre boğuştuktan sonra yataktan ben düşüp odanın kenarında çömelip dua etmeye başlıyorum besmele çekiyorum Fatiha okuyorum gitmiyo. Yatıyorum tekrar bogazımı sıkıyo. Sonra uyandığımı sanıyorum oh rüyamdan uyandım diyorum boynumdaki kolyeyi çıkarıyorum sonra gerçekten uyanınca rüyamın içinde rüya gördüğümü anladım Bu ne demek anlamadım.


arifselim
Bu rüyanın en açık yorumu, hayatında çok zor bir dönemden geçeceğine, tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına ve bunlardan kurtulmak için çok çaba harcayacağına tabir edilir. Rüya içinde rüya gördüğünü anlamak ise o rüyanın sahih olmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ofisteyim ama ofis iki odalı minnacik bir yer benim durduğum odada birileri var hissediyorum ama göremiyorum diyorum ki yan odadan delgeci alayım geleyim sonra odanın kapısını kapatıyorum çıkarken Sonra delgeci alıp çaktırmadan çıkışa gidip dışarı kapısını yavaşça çekiyorum aksam olmus karanlık tam ilerlerken arkamdan kapı açılıyor yakalamak istiyolar beni bir anda kaçamıyorum ayaklarım Sonra uyandım rüya ama her yerim uyuşmuş karıncalanmış ben de besmele çektim nas felak okumaya calistim ama dilim dolandi sadece bismillah diyebildim bikac defa sonra elimi telefona atmaya kolumu kaldırdım kolum kendiliğinden havalandı
[23/11 02:43] Merve Göreceğiz 💎: Sonra telefona attım elimi yakaladım ama elimden kaydı yine attım kaydı tam tuttum ve resmen telefon elimden cekildi yere düştü ama sesi gelmedi battaniyeyi çekerken sol tarafıma yattım ya birden sol bacağım havalandı bas ucuma doğru cekildi ben korkudan tutuldum sol kalcamı biri avuçladı elledi sıktı elimi oraya attım soguk bir el hissettim ama yok oldu hemen ve simdi zınk diye gözlerimi açtımSanki hiç uyumamisim gibi Telefon da yanımdaydı Dediğim gibi 40 45 dk da gördüm bunu Ve su an uykum yok
Acaba aksam 11 de dus aldım bir etkisi var mı?


arifselim
Bu rüyaların gece duş almakla hiç bir ilgisi yoktur. Esasen bu tür rüyaların bir yorumu da yoktur. Çünkü bunlar kabus rüyalardır ve tabir edilmezler. Ancak insanlar çok etkilendiği için önemserler. Sen Allah’tan hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi geceler. Az önce uykumdan kötü bir rüyayla uyandım. 2 gündür aynı rüyayı görüyorum.
Bir evdeyim ama bir başkasının kişiliğindeyim ama kendi ruhumu hissediyorum o kişide. O eve duş almak için geliyormuşum ama Görünmeyen bir şey var, evdeki nesneleri oynatıyordu sürekli korkup evden çıkmaya kalkıyorum. Anahtarı kapının kilidine sokuyorum o arada uyanıyorum.


arifselim
Diğer benzeri rüya yorumlarında da sık sık açıkladığımız gibi, bu tür korkutucu ürkütücü veya tedirgin edici rüyaların tabiri yoktur. Bu rüyaları başkalarına hiç anlatmamak gerekir. Doğrusu böyle olmalıdır ancak ne var ki yinede insanlar bunları anlatmaktadırlar.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben rüyamda karanlikta görünmeyen bı varlığın benim hareketlerimi kontrol altına aldığını gördüm konuşmuyordu ama namaz kılmam için komut veriyordu hissediyordum. beni zorla uyandırıp isteksizce kollarımı hareket ettiriyordu.Sizce ne anlama geliyor yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Merhaba. Bu tür rüyaları tabir etmek zordur. Çünkü bu rüyaların çoğu ancak bir kabus olmaları mümkündür. Zaten her rüyanın bir yorumu olması da gerekmez. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda cin benimle uğraşıyordu Süleyman’ın ahdi üzerine uzak dur dedim durmadı birkaç dua ettim olmadı en son euzu bı kelimatillahi tammati min şerri helaka okudum bu hiç hosuna gitmedi uyanırken de böyle sayikliyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Haber Vermek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Aleykum selam. Bir haramın, bir günahın veya kötü yola düşürmeye çalışan arkadaş ve çevrenin farkına vararak Allah’ın izniyle korunmaya alamet olarak tabir edilir. Bu şekilde bir cinin karşısında dualar okumak hayırlıdır. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben bir rüya görmüstüm. Odamda ben ve kardeşlerimle camın önünde gülüyorduk. Annem ve babam evde yoktu. Ve ben bir an televsiyonda bir haber görüyordum. Gökte bomba gibi bir şey gösteriyordu. Sonra yine camın önündeydim ve gök pembeydi ve bulutlar televsiyonda ki gibi gösteriyordu. Sonra ben dışarda uçuyordum.Binaları devriliyordu. Sonra yine ben ve kardeşlerim camın önündeydik. O anda bir ışık gelmişti. Sonra ben ve diğerler arkaya düşüyorduk ve o anda bismillahirrahmanirrahim duymuştum. Sonra uyandım. rüya mi yorumlar misiniz ?
Kusura bakmayin Türkçem çok zayif.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan senin açından hayırlıdır. Bu rüya dünyada gelişen olayların farkına varmaya, ibret alma, kendine çeki düzen vermeye ve Allah’a yönelerek ona sığınmaya işaret olarak yorumlanır. Ayrıca bu rüya günahlardan sakınarak ibadetlerini yapmak gerektiğine de işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada ilk odamdaki yatağın döndüğünü eşyaların yere düştüğünü sonra annemin sokaktan büyük sarı beyaz bir köpek getirdiğini köpeğinde benimle konuştuğunu gördüm sonra odamdan çıkınca bir tane yeni doğmuş beyaz biraz uzun saçlı bir bebeği yıkadıkarını ve herkesin ağladığını benimde ağlamaya başladığımı gördüm ve varlıkları hissettim deccal diyordum bide onun dışında süreki bismillahirahmanirahim diyordum


arifselim
Rüyan gerçekten çok karmaşık ve bir çok şeyin iç içe görüldüğü bir rüyadır. Böyle rüyaları tabir etmiyoruz. Esasen açık ve berrak olmayan rüyaların tabiri yoktur. Allah’tan hayırlısını dilemek yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
dun gece bir rüya gördüm ve odamdan iki kitap alip iceriye gittim orada buyuk abim ile annem vardi onlarin tam karsisinda bir koltuk vardi ve oturdum ondan sonra olumaya basladim sonra arkamdaki kitap birden acildi sonra abim aa asiye arkandaki kitap birden kipirdadi dedi ve bende korktum annemin guvenli kollarinin arasina girdim annemde korktu sonra arkamdaki kitap yirtilmaya basladi sonrada elimdeki kitap ve ben bunun cin olldugunu anladim ondan sonra sağ elimden cekistirdi sonra yukariya atti ve bende dustum sonra koltugun arkasina denk geldim ve orda benim bütün oyuncakmi desen corapmi desrn kiyafetmi desen onlardan bir parca kopartip oraya koymustu ve sonra gecrnin ortasinda uyandim ben 10 yasindayim buarada 1 saat boyunca uyuyamadim annemde elimi tuttu korkma dedi ve bendde korkmadim benim kabusum boyleydi


arifselim
Bu gördüğün rüyanın kabus bir rüya olduğu çok açıktır. Bu rüyalara şeytani rüyalar denir ve tabir edilmez. Aslında bu rüyaları hiç kimseye de anlatmamak gerekir doğru olan budur. Ancak maalesef insanı etkilediğinden dolayı insanlar bu tür rüyalara önem verirler. Halbuki insana bir zararları yoktur Allah’ın izniyle.


Kayıtsız Üye
rüyamın tamamını anlatmak istiyorum ama nasıl aktaracagımı bilmiyorum sadece bir kısmını anlatıcam baya önceden görmüş oldugum rüyada bir evin içindeydik ve dublex bir evdeydik şimdide aynı evdeydik. bu eve benim bir yakınım geliyor bebegi ile birlikte ve bende bu bebegi sevmek için izin alıyorum ve eve gezdirmek istiyorum alt katları gezdirmeden üst kata çıkarıyorum odalara girmek istiyorum ve içimde bir kuşku oluyo sadece kapıdan gösteriyorum sonra beşikli bir oda var oraya girebiliyorum bebek sevinsin diye oraya yatırmak için egiliyorum ve sonra kapıyı kapatıyom kapı açılıyo bir yerden hafif esinti geliyor bende kapının rüzgarla açıldıgını düşünüyom sonra kendi kendine bir kapalıp açılıyo bu sefer aşırı sinirlenip kapıyı sertçe çarpıyom aynı hızla geri açılıyo ve biri bana vuruyo sonra bebege çarpıyo yerden yere o sıradada başka bir rüyada bu katta bir varlık oldugunu ve biraha bu kata çıkmamak için anlaştıgımı hatırlıyorum he birde bu kapı hızla açıldıktan son bir yastık kendiliginde fırlıyodu ben bebegi kurtarıyorum yani alt kata hızlıca iniyom bebegin suratına bakamıyom aglamıyoda ve ben anne diye bagırırken o olayın oldugu an benim sesimi yutuyodu hani böyle kalın ürpertici şekilde oda anne diyodu ve benim sesim gidiyodu

Okudunuz mu?  Rüyada Gerdek görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Rüyan seni çok etkilemiş olabilir ancak ne var ki bunun hiç anlamı ve tabiri yoktur. Böyle rüyaları asla önemsememek gerekir. Önem verilirse sadece psikolojik olarak kişiyi rahatsız eder o kadar. Yoksa bu tür kabus rüyaların insana hiç bir zararları olmaz Allah’ın izniyle. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Bugün öğlene doğru uyuyakaldım koltukta rüyamda Annemlerin evdeydim annem ve babam vardı gündüz vaktiydi oturmuş sohbet ederken bir anda salonun parkelerinde beyaz boya ile ayak izi vardı 4 parmaklı bir izdi babam evi aramaya basladi her yere baksada bise bulamadi üst kattan ses geldi oraya bakti yine yok bk anda banyonun dusakabin kapisi sallanip yerinden cikti oraya bakti bise yok sonra tek basima banyoda dolabi duzeltiy
odum bir anda duşun başlığı prize giriyor korkudan kosarak babamların yanına gidiyorum bu evde kalamam anneanneme gitcem diyorum onlarda tamam gündüz bize uyumaya oraya gidersin diyolar sonra birden uyandım sizce anlamı nedir?


arifselim
Bu tür rüyaların anlamı da yorumu da yoktur. Çünkü bunlar kabus rüyalardır ve şeytandandır. İnsanı çok etkilemiş olabilir ama önem vermemek ve hiç kimseye de anlatmamak en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhba.uyanigim aslinda bilincim acik yattigim yerde hafiften sallanmaya basliyor yatak eşim yapiyor saniyorum sonra birden gozum kapali uyanigim simsiyah bisi kadin erkek vs belli değil bogazima bicak dayiyor kipirdayip bagiramiyorum bu olay biraz devam ediyor sonra birden mutfaktayiz esimle bianda camdan disari bakma istegi geliyor hava alacakaranlik ve yol arabalar dolu sagli solllu yol tikanmis bikac arac birbirine girmis yerde yatan insanlar var ama hepsi bembeyaz kiyafetli sonra biz bakarken bir kalabaliklasma daha oluyor yine bembeyaz kiyafetli insanlar bir hareketlilik kargasa yardima gidelim diye bir donuyoruz deprem olmaya basliyor o kadar çok siddetli ki sehadet getiriyorum epey uzun suruyor esime seni seviyorum dicem siddetten cenem titriyor cumle kuramiyorum anlasilmiyor yorumlarmisiniz acaba teşekkürler.


arifselim
Merhaba. Bu gördüklerin sadece birer kabustur. Bundan ne özel bir anlam nede bir yorum çıkaramayız. Her ne kadar insanı etkilese de esasen Allah’ın izniyle kötü bir durum olmaz. Allah’a sığınmak gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba 15 16 yaslarında çok kabuslar förüyordum karabasan oldugunu ögrenmiştik o dönemde bir hocaya gidip muska yaptırmıştık gecmişti kabuslarım şuan 29 yasındayım yaklasık 2 senedir tine bu tarzda rüyalar görüyodum ama alışmıştım artık ama son zamanlarda artık uykuya dalar dalmak bir karartınının geldigini hissediyorum ve ayaklarımdan çekip bir boşluga doğru çektigini görüyorum ve kurtulamıyorum dua ediyorum ama tamamlayamıyorum ugultular duyuyorum kalktıgımda tüm vucudum kaskatı olmuş oluyor bir 20 sn kadar kıpırdayamıtorum


arifselim
Merhaba. Sana tavsiyemiz uzman bir doktora görünmektir. En doğru çözüm bu olur inşaAllah. Bunun dışında ise uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi okuyarak uyu ve odanın içinde günde bir defa hafif bir ses ile ezan oku.

Okudunuz mu?  Rüyada Gelincik görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum,rüyam şu ama bunun korkutucu bir rüya olduğunun farkındayım.rüyada koltukta uyuyorum salonun kapısı kendiliğinden kıpırdıyor sesine uyanıyorum sesli bir şekilde besmele çekiyorum sürekli kapı daha da hızlanıyor koltuktaki battaniye görünmeyen bişey tarafından çekiliyor ben sesli sesli besmele çekmeye başladıkça hareketlenmeler hızlanıyor.bağırarak annemin yanına gidiyorum sonra uyandım.Gece bütün duaları okuyup Uyuyorum.Asıl sormam gereken hep sırt üstü yattığımda beni ürtüken cinli rüyalar görüyorum


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyalar kabus ve şeytani rüyalardır. Sırt üstü yattığından kaynaklanıyor diyemeyiz. Ama uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okumanın büyük faydası olacaktır Allah’ın izniyle.


Ramazan adar
Selamın aleyküm hayırlı geceler
04:05:2018 gece 02:30
Ilk defa bu kadar kötü bir rüya gördüm çok karmaşık çok eski bir yerdeyim çok kalabalık herkes ava gidiyor ilk başlarda boş dönenler öldürülüyor olduğumuz yer bayır bir kasaba sonra ailem ve ben yabancı bir yere gidiyoruz onları sürekli uyarıyorum hepbirlikte kalın diye! Sonra nasıl oldu bilmiyorum ben gek başıma kaldım ve ağaç tepelerinde uçmaya başladım ama öyle bir nefes alıyorum ki anlatamam.. insanlardan kaçıyorum sürekli..nasıl uyandım ben bile anlamadım ama bir şeyin beni kontrol etmeye çalıştığını hissettim (Görünmeyen varlık)


arifselim
Aleykum selam. Böyle bir rüya büyük ihtimalle ve bizim anladığımız kadarıyla ancak kabus rüya olarak açıklanabilir. İnsanı böyle korkutan, ürküten ve endişelendiren rüyaların özel bir anlamı ve yorumu olmaz. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüya görmedim uyku sırasında gözümü açamıyorum zar zor açtığımda bizzat gözlerimle yatağımın hemen yanında kırmızı eşarplı bir kadın var yüzü gözükmeden yanımda oturur vaziyette ama ben o kadından korkuyorum bağıramıyorum ve gözlerimi açmakta yine zorlanıyorum rüyayı sabah gördüm gerçek gibiydi sizce ne demek ?


arifselim
Bu rüya kabus denilen rüyalardandır. Bunun bir yorumu yoktur. Hiç önemseme ve üzerinde hiç durmana bile gerek yoktur. Her ne kadar insanı etkilese de bu tür rüyaları kimseye anlatmamak ve önem vermemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bu tarz rüyaları sıklıkla görüyorum ama bu defa farklı bir şekilde gördüm biri beni yataktan belimden tutarak sürüklüyor bağırmak istiyorum olmuyor önce kızıma seslenmek istiyorum olmuyor sonra oğlum tuvalete kalkıyor oğlum (10 yaşında ) bende onu belinden tutup sürüklüyorum ve kulağına ananeni kaldır diye yalvarıyorum ama o uyku sersemi beni anlamıyor o şekilde yalvarırken bir yandanda besmele ve şehadet çekiyorum ve bir anda bağırarak şehadet çekerken uyandım yorumlarsanız sevinirim


arifselim
Merhaba. Bu gördüklerin kabus ve şeytani rüyalardır. Seni etkilemeleri normaldir ama yinede bunların yorumu yoktur. Uyumadan önce 7 ayetel kürsi ile üçer defa felak ve nas surelerini okuyarak uyursan Allah’ın izniyle rahat edeceksin.


Mehi
1 – Rüyamda bir masa üzerinde, bir el elini elimin üzerine koydu. Orada benden başka kimse olmadığı için kimin olduğu görünmeyen bir eldi. Bu rüya içinde farklı zamanlarda tekrarlandı ve her seferinde elim masanın üzerindeydi. Bunun yorumu nedir?

2 – sürekli aynı kabusu görüyorum yatağımdayım bir kuvvet beni döndürüyor evin içinde hareket ettiyor.görünen kimse yok ama ve rüya bittikten hemen sonra gece uyanıyorum.birde bu rüyayı uyuduktan hemen sonra görüyorum ve uykuya dalarken uykuya çekildiğimi hissediyorum. ne anlama geliyor. ALLAH RAZI OLSUN


arifselim
Her iki anlatılan rüyaların içeriği tamamen kabus denilen ve bir yorumu olmayan rüyalardan kabul edilir. Elbette gören kişiyi etkileyebilir ancak bunu önemsememek ve hatta hiç kimseye anlatmaya bile gerek yoktur. Uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okursanız rahatlarsınız inşaAllah.

Okudunuz mu?  Rüyada Havari görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda bir odadayım ve varlıkların beni rahatsız ettiğini hissediyorum oda karanlık sonra besmele cekiyorum rüyamda sonra uykuyla uyaniklik arası biri gerçekten bana dokundu ve kapkaranlık yüzü belli olmayan bir erkek gördüm besmele çektim ve kayboldu sonra korkarak sıçrayak uyandim cevaplarsanız çok sevinirim…


arifselim
Merhaba. Bu ancak kabus kabul edilen rüyalardandır. Seni her ne kadar etkilese de özel bir yorum ve tabiri yoktur. Uyumadan önce ayetel kürsi, felak ve nas surelerini okumakla Allah’ın izniyle bu tür şeyleri görmezsinisiz.


Jiyaa
Rüyamda bir tanıdığımın evinde kalıyordum. Ne olduğunu göremediğim bir varlık ayağımı yukarı aşağı hareket ettiriyordu. Konuşmaya çalıştım, konuşamadım. Ayağımı durdurmaya çalıştım olmadı. Vücudumun yarısı(üst kısmı) felçli gibiydi. İçimden dua ettiğimi hatırlıyorum. Ne olduğu konusunda fikriniz var mı


arifselim
Bu şekilde görülen ve hissedilen rüyalara kabus denir. İnsan hayatında çok azda olsa böyle şeyleri görmesi normaldir. Buna özel bir yorum yapamayız maalesef. Eğer sık sık oluyorsa uyumadan önce 7 sefer ayetel kürsi oku ve böyle uyu. Allah’ın izniyle rahat edeceksin.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda bir uygulamadan fal baktırıyordum. Sonra birden kendimi kuzenimin odasında buluyordum ve görmediğim ama hissettiğim bir varlıkla iletişim halinde oluyordum. Konuşmuyordum ama sanki konuşuyormuşum gibiydi. Bunun anlamı nedir acaba?


Tohat
Hayırlı günler. Belli bir anlama sahip olmayan bu tür rüyaların tabiri yoktur. Kabus ya da şeytani rüyalar olarak adlandırılıp mesaj niteliği taşımazlar. En iyisini bir tek Allah bilebilir elbette.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda bir kaç kisi tanidik bir bahceye giriyorduk, bahce yemyesildi. Yanimda annemde vardi. Bir agac vardi orta boyda ve dibinde su birikintisi vardi sanki daha yeni çok sulanmis ama suyunu cekmemis gibi. Su tertemizdi. Tanidigimiz biri o suya ellemek istedi ama annem o kisiye sakin elleme o suya dedi. Annemin elinde beyaz tesbih vardi. Tesbihin ucunu o suya batirdi ve etrafdakilere burdan uzaklasin gidin dedi ve sol kolunu benim omuzuma atti ve sikica tuttu. Insanlar uzaklasinca bir köşeye o suya batirilmis tesbihle çok sert vurmaya basladi birini döver gibi ama orada kimseyi görmüyordum. Kizimi rahat birakin ondan uzak durun diyordu annem ve devam dövüyordu. Sonra sari renkte bir yilan gördüm annem onuda ayni sekilde dövdü ve ben orda sureler okumaya basladim ve okuyarak rüyadan uyandim.


Tohat
Merhaba. Tıpkı rüyanızdaki gibi sizi endişe içine sokacak bir durum yaşayabilirsiniz. Bu durum karşısında korkabilir ve ne yapacağınızı bilemez bir durumda hissedebilirsiniz. Toparlanma süreci geçirerek durumu soğukkanlılıkla değerlendirip halletmeyi başarabillirsiniz. Hakkıyla ve doğrusuyla bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
06 kasim sali gecesi ile 07 kasim carsamba 2018 geceleri arasinda bir rüya gördüm esimle birlikte bir binaya girdik ve merdivenlerin birinci ve son basamaklarinda 20 set tl vardi ve bizde en çok kim topliycak diye merdivenleri cikmaya basladigimizi gördüm 8 kere yerden para alip biyerlerime koydugumu gördüm sonra asansor un oldugu yerden kirmizi ile sifir yaziyorduk bizde bir anda korku ve bas ağrısı basladi asagiya merdivenle inmeye basladim indik indik ama bitmedi merdivenler indikce uzadi sonra olanlari hatirlamayrum ama bikaz dakka uyanip uyanma evresini atlayip tekrar daldigimda bir mahallede camin onundeydim candan baktığımda annem ve bir adam biseyler konusuyordu onlara engel olmaliyiz dedi adam nerde olduklarini biliyorum dedim binanin ordaydim bütün binaya giri renkte betonla doldurdular iki tarafa acilan bir kapi vardi ordan onunla konusuyordum ve sacima betin geldi kapiya daha fâzla guc uygularken uyandimm ne anlama geliyor bilmiyorum ama 4 aydir bu evdeyim ve kalben hiç huzurlu degilim bu evde bunlari sik sik gormeue basladim kara basanlarda geliyor ama basima gelenlerin bilincindeyken oluyor ve rüya film sahnesine donuyor bazen hocalara falan gittim anlattiklarimin basima birebir geldigini ogrendim ruyalarim kara basanlarim ve varliklarla olan ruyalarimin gersek olmasi çok enterasan bir durum 14 yasindan beri bu rüyalar ve kabuslar alip baska yerlere goturulup geri getirilmelerim oluyor şuan 21 yasindayim

Okudunuz mu?  Rüyada hamile olduğunu görüp bebeği aldırmak istemek

arifselim
Eğer sık sık bu ve benzeri rüyaları görüyorsan bunları özel bir şekilde tabir etmenin pek anlamı da faydası da yoktur. Çünkü bunlar zaten kabus ve şeytani rüyalardır. Seni ne kadar etkilese de önemsememelisin. Evinde kuranı kerim okumalı ve namazlar kılınmalıdır. Ayrıca uyumadan önce 7 defa ayetel kürsi okursan Allah’ın izniyle tekrar etmeyecektir.


Kayıtsız Üye
Iyi günler rüyamda rüyamda bir akrabamızın evine gidiyorduk ve ben arkamda kimsenin olmadığı bir alanda fotoğraf çekiliyordum ve fotoğrafı bakmak için telefonu aldığımda fotoğraf ta garip bir varlık belirmişti arkamda bu varlık her fotoğraf çekildigimde farklı şekillere büründü ve bu fotoğrafı ailem göre biliyordu ben her severinde o varlıkları gördükçe dellirmeye başlıyordum bu aşamaya gelince fotoğraf çekilmeden de görmeye başladım siyah gözler kırmızı gözler gölge ler görmeye başladım o evden bir türlü çıkamadım çıktığımda onlar yok oldu ama evin sahibini kızının evine gittiğimde orda yine fotoğraf çekildim ve tekrar aynı şeyler oldu sizce bu rüyanın anlamı nedir?


Tohat
Hayırlı günler. Başarılar ve maddi konular öncelikli olmak üzere çok iyi bir hayat geçireceğine, ailene de hoşlanıp mutlu olacakları konularda yardımcı olacağına, hatta gerçekleştireceğin başarılar sayesinde tanınmış bir isim haline gelebileceğine de delalet edebilmektedir. en doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce dışarıda arkadaşımla yürüyorum yürürken etrafımda göremediğim ama hissettiğim bir varlık var. Sonra kendimi odamda buluyorum yanımda abim var yine bir şeyin varlığı var bu sefer Ayet-el kürsi yi okuyorum yanlış okumamak için kalkıp ilmihal kitabını alıyorum tekrar yerime yatıyorum kitabı abime vermeye çalışıyorum ama almıyor bu arada okumaya devam ediyorum birden abimin gözleri kırmızı renk oluyor elimi tutuyor bırakmıyor hareket edemiyorum sesim çıkmıyor korkmuyorum çok sakin bir şekilde salavat getiriyorum Allah ı zikrediyorum en son her şerde hayır vardır deyip uyandım.


Tohat
Rahatsızlığını hissedip şansız giden günlerin bir zaman sonra son bularak olumsuz durumlardan kurtulacaksın. Sen ve ailen bundan sonra daha rahat yaşayacak, huzursuzluğa neden olan olayların geride kalacağına işaret etmektedir. En doğrusunu Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Bende bitkin yatıyordum rüyamda birdin dışarıdan kapıyı açtılar ve benim kapımı açtılar girdiklerinde hiç bir şey yapamadım görünmüyorlardı ama vücuduma bir şey mi yüklediler yada aldılar anlamadım ve bunlar dışarı çıktı ve ben dedemlerin yanına gittim ama konuşuyordum ama onları söyleyemiyordum dilim tutuluyordu sonra dedemim telefondan kendimi aradım ve dışarıya attım dedem alo dedi ve bendim sesimden konuşuyordu ben gibiydi dedemde dışarı çıktı ve gelmedi biz hepimiz korktuk birbirimize sarılıyorduk çok gerçek sandım çok korktum sonra uyandım sağ kolum uyuşmuş ve terlemişim


Tohat
Aklını yormanı gerektirmeyen bir rüyadır. Çünkü şeytani rüyalar sadece korkutmak amacıyla gösterilen rüyalar olup herhangi bir mesaj niteliği taşımaz. Uyumadan önce ayetel kürsi okuyarak uyumaya özen göstererek korkularından emin olabilirsin.


Kayıtsız Üye
merhaba rüyamda ana cadde üzerinde dar ve uzun bir dükkana girdim.dükkanda işyerinden bir arkadaş masa başında bir işlemler yapıyor.önünde kağıt kalem fln var.karşısında üstüste sıralanmış beyaz karton kutular var.Bana hoşgeldin nasılsın fln diyor,sonra ardından keşke gelmeden söyleseydin o korktuğun şeyler var bu işyerinde diyor.(fareden bahsediyor.)keşke haber verseydin girmezdim içeri diyorum.kapıyı açıyorum ayağım takılıyor.yüz üstü yere düşüyorum.yerde yanımdaki beyaz büyük örtünün üstü açılıyor ve yüzünü görmediğim neye olduğunu benzetemediğim bir mahlukat sırtıma çıkıyor. ağaı ağır üstümde yürüyor .yardım istiyorum ama yanımdaki arkadaşa bile kendimi duyuramıyorum. tam enseme geldi ve nefesini hissettim.arkadaşımın ismini bağırarak uyandım.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamile görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Merhaba. Bazı konularda ve bazı kişilere karşı üstün gelme ve başarmak anlamı taşıdığı gibi geçmiş hatalardan ve günahlardan pişmanlık duyarak tövbe etmene, hatalarını düzelterek bir daha yapmamaya özen göstermene, korkularından ve güvensiz olan durumlardan emin olmaya delalet eder. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Esselamü aleyküm hocam rüyamda yatak odamın duvarında bir resim asılıydı Esmer sakallı gözleri Şimşek gibi korku salan gecenin karanlığı kadar kara gözlü bir hoca resmi vardı gözlerine bakarken dehşete ve korkuya kapılıyorum sonra görmediğim bir varlık yorganımı çekiştiriyor sonra yorganımı kaldırıyor yataktan fırlayıp yatak ucunda bir sürü bıçak var bu bıçaklardan keskin büyük bir bıçak alıp odadan çıkıyorum varlıkta arkamdan çıkıyor hocam ben gerçektende bunlardan kurtulmak için uğraşıyorum rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu tür rüyaların tabir edilecek bir yanı yoktur. Çeşitli nedenler ile görülen rüyalardan olup ara sıra herkesin görebileceği sadece korku içeren rüyalardır. Uyumadan önce kısa süreleri okur dua edersen inşAllah daha rahat ve güvende hissederek uyur ve görmesin. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Slm iyi günler bende rüyamda kıyafet içinde 3 alana bir hediye diye içinden bir elbise çıkıyor bende eşime ay acaba nasıl pahalı almıştır diyorum kendi kendime elbise ne hoşmuş deyip sırtımdan arkaya doğru tutuyorum elbiseyi aynaya bakıyorum ama üstümdeki kıyafet aynada görünmüyor başka şey görünüyor sonra tekrar bakıyorum sonra boynumda ağırlık hissediyorum aynada eğilmeye çalışıyorum kafamın üstündekini görmek için eğilirken zorla eğiliyorum bir şey tutuyor sanki kafamı tam eğilip göreceğim ne olduğunu uyanıyorum


Tohat
Hayırlı günler. Belli bir mesaj içermez dolayısı ile tabiri de yapılmaz. Bu tür rüyalara takılmamak, kafa yormamak en iyisidir. Allah en iyisini bilendir tabiki.


Kayıtsız üye
Rüyada bir buluşmaya hazırlanıyordum benden baya uzundu gittim buluştuk hemen ileriye bakınca bir sinema gözüküyodu oraya giderken beni bir anda havaya kaldırdı sonra sinemaya gittik beni koltuğun tepesine dikilttirdi çok mutluydum o da ayağa kalktı onu öptüm ben onu öperkenyanda oturan teyze bir yan koltuğa geçti bende onun yerine oturdum film bitti beni eve bıraktı ve gitti ben masada ki çekmeceyi açtım ondan bana yazılmış bir aşk mektubu vardı onu aldım ve hemen başka bir mektup daha bir anda ortaya çıktı okuyunca sevgilimden yazılmış ama başkasına çok ağladım sonra annemlere
Bi kağıt vermem gerekti tam kağıdı alırken kağıt havaya kalktı korkudan anneme anlattım her şeyi bana inanmadı sonrada uyandım


Tohat
Hayırlı günler. Gönül hoşnutluğu yaşayıp duygu yoğunluğu yaşayacağın durumlar olabilir. Hayatında biri olması ile olmaması tabiri değiştirir elbette. Bekar kimse gönlünü hoş edecek biri ile tanışıp aşık olmamasına, evli veya sevgilisi olanlar ise ilişkilerini daha iyi bir noktaya yapılacakların delalet eder. Mektubun başka kimseye yazılmış olması tersi durumu ile izah edilir. İşlerin ve istediklerin rast gidecek sıkıntı görmeyeceksin. Allah en iyisini bilendir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben şimdi görünmeyen ama hissedilen bir rüya gördüm ilk bir karanlık eve giriyorum bir erkekle ben ama yüzünü görmüyorum aynı evdi daha önce gördüğümle köpek vardı şimdi yok sonra birden yatarken birinin yanıma geldiği yatağa girdiği hissettim yüzümü tam dönemedim bağırmaya başladım ama daha önce bu tarz rüyalar gördüğüm için sesim çıkmıyor çıkıyor gibi oluyir onu itmeye çalıştım ellerim ağzına geldi sadece dişleri hissettim yüzünu bulmaya çalıştım fakat yüzü yoktu ve sanki kafamda sarılı bir şey vardı kafamı kaldırmadım sürekli o an dua ediyordum ve hızlıca kalktim kalbim durcak gibiydi sürekli bu tarz rüya görüyorum ve sürekli yatağım temiz ekmek kırıntısı filan yok bundan nasıl kurtulabilirim Allah rızası için aşırı etkisinde kalıyorum be böle görünmeye n ama etkisinde kalan çok rüya görüyorum

Okudunuz mu?  Güzel rüya görmek için dua

Tohat
Merhaba. Bu rüyalar sahih değildir. Sadece korkman için gösterilen rüyalar olup şeytani olarak tanımlanmaktadır. Bundan kurtulmanın yolu yatmadan önce her gece aksatmadan kısa süreler olan nas, felak, ihlas, ayetül kürsi dualarını okumak ve elinden gelirse zikir çekmektir. Bir süre sonra geçeceğini göreceksin. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyada inek büyüklüğünde köpek gördüm ve köpek beni ısırmak istemişti ben de ağzını tutup köpeği elle parçaladım sonra başka bir evde salonun ortasındayım sonra yerler kırmızı halıyla kapalıydı ev pisti ama düzenliydi sora bir eşya hareket etti bende karşılığında mavi leğen fırlattım elime örümcek ağı varmış gibi yapış yapıştı siyah kıl vardı banyo ya gittim musluktan önce su sonra da kan geldi ben tekrar salona döndüm annemi gördüm seslendim cevap verdi ama sanki annem değildi bana kızgın bakıyordu sonra sesi uzaktan geldi bende bütün gücümle bağırdım birden hareket edip yatağıma koşup girdim ve sanki bedenim beni terk etmiş gibi bir anda yatağımda gözlerimi açtım arkasından ezanı duyup tekrar uyudum


Tohat
Hayırlı günler. Köpek gerçekte insan canlısı dost olarak tanımlanır fakat rüyada köpeğin büyük oluşu düşmanın çok güçlü ve kudretli oluşu ile doğru orantılıdır. Onu yenmen düşmanlarının sana zarar vermeden onlara galip geleceğine ve onları alt edeceğine delalet eder. Ayrıca rüyan içindeki bir iç sıkıntısına da işarettir. Allah doğrusunu bilendir.


Kayıtsız Üye
İyi günler .rüyamda yatağın üzerindeki pantolonunu görünmeyen bir varlık beni korkutmamak için yavaşça katlayıp yanıma koydu . Ben sure okudum , kötüyse gider dedim kendimce . Sonra iyi olduğunu düşündüm annem pantolonu dik dedi . Pantolonu o varlık dikti . Annem aferin işte böyle dedi. Ben ama anne görmüyor musun,ben dikmiyorum dedim .başkasına söylememden korkuyorsan söylemem emin ol dedim . O da o varlığın küçüklükten beri yanında olduğunu , korkmamamı söyledi .ona gel otur dedi . Benim yanıma oturdu . Ben de iyi ama bana çok yaklaşmasın anne dedim . Bunlar yatak odasında oldu . İyi bir varlıktı .melek gibi hissettim.


Tohat
Hayırlı günler. Böyle bir rüyanın olumsuz tabiri olmaz. Hakkında hayırlı olabilecek gelişmelere işaret etmektedir. Ettiğin duaların karşılığını bulacağın gibi çevrende senin yanında olan ve arkanda duran kimselere de işaret eder. Pantolonun yeni ve renk gibi özellikleri de önemli olup niteliğine bağlı olarak yeni ve sana faydalı olabilecek çevreye, makam mevki sahibi kimseye, itibar görmeye gibi güzel anlamlar içermektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada görünmeyen varlık görmek, rüyada görünmez varlık görmek, rüyada görünmeyen varlıklar görmek

Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görünmeyen ama hissedilen bir varlık görmenin yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.