Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:27
missa03
Abone

Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba?

Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba?

Kayıtsız Üye
Merhaba.
Ben 19 Yaşındayım. Yaklaşık 8-9 aydır kiminle tanışıyorsam benden kaçıyorlar. kız veya erkek fark etmiyor. biriyle tanışıyorum ve aramız çok iyi oluyor çok samimi oluyoruz hergün görüşüyoruz internetten olsun veya telefondan. ama bu samimiyet 1-2 ay sonra karşı taraftaki insan tarafından jilet gibi kesiliyor. o kadar beni seven birden ne hal hatır soruyor ne başka bişey. yan yana gelince yine normal görüşüp konuşuyoruz ama ayrıldıktan sonra sanki hiç tanışmamışız gibi davranılıyor. sebebini soruyorum ”yoo öyle bişey yok” diyorlar. ama bu dediğim gibi son 8-9 aydır böyle ve kaç kişiyle tanıştıysam hepsinde aynısı oldu. bişey yapmadığım halde jilet gibi herşey bir anda kesiliyor. Allah kısmeti kapatmaz haklısınız ama Allahın yarattığı biz kullardan bazıları fesat aşağılık komplexli oluyorlar ya onlar Allahın günah haram kıldığı büyü yü kullanarak çekemedikleri insanlara bu şekilde kötülük yapıyorlar. ben inanıyorum ve tecrübeme dayanarak biliyorumki kısmetim kapalı. ne yapabilirim hangi duaları kaç kere okumam gerekir ferah a kavuşmak için??

Okudunuz mu?  Abdest alırken ki karşılaştığım zorluklar

Cevap: Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba?

Desert Rose
Herşeyi büyüye bağlamak doğru değildir.
İnsan birazda kendine bakmalı bu insani ilişkiler için geçerli.
Kısmet konusuna gelince Allah c.c nun kulunun hakkında
vermek istediğine kimse engel olamaz…

Allah’ın izni olmayınca hiç bir musibet isabet etmez. Kim Allah’a inanırsa, Allah onun kalbini doğruya götürür. Allah her şeyi bilendir. (TEGABÜN/11)
De ki: “Hiçbir zaman bize Allah’ın bizim için takdir ettiğinden başkası dokunmaz. O bizim mevlamızdır. Müminler yalnızca Allah’a tevekkül etsinler.” (TEVBE/51)
De ki, “Ben, Allah’ın dilediğinin dışında kendi kendime ne bir zarar ne bir fayda verebilirim”. Her ümmetin bir eceli vardır. Ecelleri gelince artık ne bir an geri, ne bir an ileri gidebilirler. (YUNUS/49)
Hiçbir şey için, Allah’ın dilemesi dışında: “Ben yarın onu yapacağım deme”
Ancak Allah dilerse (yapacağım de). Ve unuttuğun vakit Allah’ı an ve “Umarım Rabbim beni, doğruya daha yakın olana eriştirir.” de. (KEHF/23-24)
Sonra onları siz öldürmediniz, lâkin Allah öldürdü. Attığın zaman da sen atmadın, lâkin Allah attı. Bu da müminlere güzel bir imtihan geçirtmek içindi. Allah işitendir, bilendir. (ENFAL/17)
Yeryüzünde vuku bulan ve sizin başınıza gelen herhangi bir musibet yoktur ki biz onu yaratmadan önce, bir kitapta yazılmış olmasın. Şüphesiz bu Allah’a göre kolaydır. (HADİD/22)
Âlemlerin Rabbi olan Allah dilemeyince, siz dileyemezsiniz.(TEKVİR/29)


Cevap: Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba?

musab.b.umeyr
Gereken cevap verilmiş ama bende fikrimi söyleyeyim.
Eğer büyülerden ve şerlerden korunmak istiyorsan felak ve nas surelerini oku.Tam olarak sıgınma dualarıdır.
Ki ben büyü oldugunu sanmıyorum.Bu yaşlarda genelde böyle şeyler oluyor.Gençler pek bir kibirli olabiliyor.Eğer sen kendini doğru buluyorsan haklısın onlarda sorun vardır.Fakat sorunu kendimizde aramak lazım.Bir yerde hata yapılıyor olabilir.Herkese değeri kadar değer vermek lazım.Eğer sorun sendeyse bu arkadaşlarına ya çok fazla ya da çok az değer verdiğinden olabilir.Orta yolu islam ve helal dairesi içerisinde bulup ona göre davranırsan rahata erersin diye tahmin ediyorum.

Okudunuz mu?  Doğarken ölen çocuk kabir ziyaretinde ziyaret edeni görür duyar mı?

Selametle…


Yorum: Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba?

Kayıtsız Üye
Merhaba ben uzun süre önce bir evlilik yapıp ayrildim buzamana kadar hayatıma evlilikle gelen kişiler HEP bahane bulup kaçtılar bir arkadaşım tanıdığı olan bir hocaya yildiznameme baktirmis ve eski eşim ve ailesi bana papaz büyüsü yaptırıldığıni ve hayatına kim girerse girsin bisekilde benden uzaklasacagini söylemiş sizce benim boyle bir durumda ne yapmam gerekiyor ve papaz büyüsü diye bişey var mı acaba ve ne yapmalıyım hadi biri ikisi olmadı ama hepsi kaçtı ve sebep yokken

Okudunuz mu?  Hacda Kesilen Kurbanlar: Hedy

arifselim
Merhaba. İlk olarak şunu kabul etmelisin ki bu yaşadıkların kaderinde vardı ve sana bir imtihan vesilesi olmuştur. Bizim toplumda yaşanan olumsuzlukları sürekli büyüye ve nazara bağlamak bir alışkanlık haline gelmiştir. Büyü vardır diyenlerin belkide binde birinde bile büyü yoktur. Büyü vardır ama papaz şu veya bu büyülerin çoğusu uydurmadır. Sık sık felak ile nas surelerini okumanı tavsiye ederim.

Okudunuz mu?  Kuran kursu öğreticisi nasıl olunur?

Kayıtsız Üye
Öncelikle Selamün aleyküm. Ben 25 yaşındayım ve anlattığın şeyler bende de oluyor. Kadın erkek farketmiyor her ne amaç ile tanışırsam tanışayım bir süre sonra insanlar hayatımdan aniden çıkıp gidiyor. İşin garip yanı herkes benim çok iyi olduğumu iddia ediyor. Ben kimseden menfaat beklemiyorum , kimseye bir kötülüğüm de dokunmaz . Adeta ağzım var dilim yok , kimsenin sahip olduğu birşeye de göz dikmem . Anlattığım herkes ” Sen çok yanlış insanlarla tanışmışsın.” diyor ama gel gör ki onlar da kısa sürede çekip gidiyor. Ayrıca kim için iyi desem mutlaka bana bir kötülüğü dokunuyor . Gün içerisinde hep dua ediyorum ve Allah’a sığınıyorum. Başka bir çözüm arayışına da girmek doğru değil. Benim elimden bir şey gelmez başka .

Okudunuz mu?  Bayram hocanın keremler kanı şiiri

kısmetim kapalı, herkes benden kaçıyor, kismetim kapali

Bu kategoride yer alan Dini nikahta erkek olmadığı taktirde kadın şahit olacaksa bir mi, iki mi kadın gerekir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Herkes benden Kaçıyor…Sebebi ne olabilir Kısmetim mi kapalı acaba? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.