Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:30
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Tsunami Görmek

Rüyada Tsunami Görmek

pinnar
Rüyada tusunami görmek ne anlama gelmektedir Bir kişinin rüyasında tusunami görmesi ne anlama gelmektedir ?

hayırlı günler. Rüyamda dedemlerin tek katlı evindeyiz dışarıda sanki kıyamet kopuyordu tsunami gibi bir olay vardi. ev sarsılmaya başladı ve su evi aldı sürükledi.biz artık ölecegimizi düşünüyorduk dualar ediyorduk.
ev yıkılmadı ama bayağı sürüklendi ev halkını kontrol ettik bazılarımız sadece yaralanmıştı ama kimse ölmemişti. bu sırada sular duruldu ve yardim istemeye başladık sular bizi sansa hastane kapısının önüne getirmisti
geldiler muayene ettiler ve kimsenin biseyi yoktu. tabi disardada bir feryat vardi.
yorumlarsanız çok sevirim.Allah razı olsuun


Cevap: Rüyada Tusunami görmek

Tohat
Dalga tabiri (Tsunami Türkçe dev dalga demektir.)

Rüyada dalga görmek: «Onları altında gölgeler yapan (dağlar) gibi dalga sardığı vakit dini yalnız kendisine (yani Allah”a) tahsis etmek suretiyle muhlisler olarak Allah”ı çağırırlar.» (). Ve: «İkisinin arasına dalga girdi, oda boğulanlardan oldu.» () mealindeki ayetlerin işaretince, azap ve şiddete delalet eder.()Lokman, ayet 32 ()Hud, ayet 43
İmam Nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada Tezahürat Yapılması

Hayırlı günler. Hayatınızda, ailede veya çalışıyorsanız iş yerinde meydana gelebilecek sıkıntı ve soruna delalet eder. Bu sorun sizi olumsuz etkileyebilir ve üzülmenize neden olabilir. Olayların ve durumların daha kötüye gitmemesi için şiddetli duygusal tepkilerden kaçınmakta fayda vardır. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Rüyada Tsunamide Hayatta Kalmak

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda farklı bir ülkedeydim denize kıyısı olan bir devletti.tanımadığım biriyle denize girip çıkıyorduk bir gün denize girerkeb abimde geldi yüzerken bir anda dalgalar yükselmeye başladı tsunami oluyordu ben hemen denizin dibine yattım dalga bitince çıktım bunu hep tekrarladım birisinde zor bir şekilde yukarı çıktım ama yaşıyordum abim ve öbür adam boğulmuştu göremiyordum onları ben hala yaşıyordum ve tsunaminin üzerine çıkmıştım tsunami iyice yükseliyordu en son bulutlara kadar çıktı ve şehri kapladı ben korkuyordum yükseklik korkum var tsunami düşüyordu ben hala hayattaydım dalgalar iyice yükseliyordu durgunlaşana kadar ben hep hayattaydım ve zarar görmüyordum en son herşey normale dönüyordu

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

Yorum: Rüyada Tusunami görmek

arifselim
Aleykum selam. Dev dalgalar görmek iyi olarak yorumlanmaz. Genellikle insanın hayat akışında, ailesinde veya işinde meydana gelecek olan kötü ve üzücü olayları simgeler. Kurtulmak hayırlı olsa da çevrende seni rahatsız edecek gelişmelere de yorumlanır. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm hocam. Rüyamda en yakın arkadaşımın kuzeninin düğünü olacak bu yüzden rizedeymişiz. Amcamın birkaç katlı evindeyiz. Ev denize çok yakın. Alt katta düğünle ilgili konuşuyorlar ben üst kata çıkıyorum. Camlara baktığımda Dev Dalgalar geldiğini görüyorum çok dua ediyorum Allahım nolur geri çekilsin Deniz diye. Sonra deniz geri çekiliyor pencereden bakıyorum bulunduğumuz yeri tatil köyü gibi görüyorum birileri arabaya binip kaçıyor. Ben de aşağı katlara bağırıyorum ne olur biz de gidelim beklemeyelim diye. Ama herkes sakin ben çok korkuyorum amcam yengeme hazırlanmasını söylüyor sonra tekrar pencereden baktığımda önceden evin arkasından gelen dalgalar bu sefer evin sağından geldi ve en sonunda ev dalgaların altında kaldı. Ama dalgalar pencereleri kırmadı. Ben nefesinizi tutun çok nefes almayın diye. Rüyam çok gerçekçiydi dehşetle uyandım

Okudunuz mu?  Rüyada Üşümek (imam nablusi)

Tohat
ve aleyküm selam. Dalgalar sorun, sıkıntı demektir. Üzerine gelip dalgaların içinde kalmış olman ise bu sıkıntıyla cebelleşmen ve bir süre üzülüp stres altında olmana neden olacak anlamına gelir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda tusunami olduğunu gördüm evi tsunami basmıştı kaçmıştık sonra suların indiğini gördük Eve girdik eşyalarımızı almak için çantamı dolduruyordum sonra camdan baktığımda yine kocaman dalgalar geliyordu yine kaçtık ailemle birlikte ve birsürü insanı yerde ölmüş bir şekilde gördüm sonra uyandım yorumlar sanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada Takipçi Sayısının Artması

Tohat
Ve aleyküm selam. Sıkıntı ve sorunların üzerine gelmesi anlamına gelmektedir. Bu durum aile içinde veya iş ortamında karşılaşabileceğin durumlardan ötürü olabilir. Mücadele etmek zorunda kalıp kurtulmak için çabalayacağını göstermektedir. Hakkıyla bilen bir tek Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Lütfen yorumlar mısınız???
Rüyamda çocuklarımla sahile gidiyorum kucağımda oğlum var (şimdiki halinden küçük yaşta ,ama kızlarım rüyamda da aynı yaşta ) arkadaşlarım orada piknik yapıyormuş .tam oturuyorum banklara deniz yükseliyor .2.3 adım kala geri çekiliyor hızla 3.4 km çekilmiş.denizin dibi dağ taş. herkes kaçıyor. Kucağımda çocuk yürüyorum ama bacaklarımda hal yok. Tusunami nasıl olsa gelecek dua edeyim diyorum eşimi arayacağım. telefon çantamda ama geri dönüp almaya cesaretim yok. bir adam geliyor yanıma 40 dk var diyor tusunami olacakmış. Eşimi aramam lazım diyorum.eski bir telefon var elinde bana vermesini bekliyordum.kızlarımı göremedim o curcunada diğeriyle kaçtılar demek ki oğlum kucağımda idi bir ara yere bıraktım.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzerlik Tohumu Görmek (imam nablusi)

Tohat
Hayırlı günler. Kendini duygusal manada kontrol etmen gereken bazı durumlar yaşayacağını gösterir. Ruh halinde belirsizliklerin olmaması ve doğru kararlar vermek adına mantıklı hareket edip konuşmaya çalışmalısınız. Geçici durumlar karşısında dizginleri elden bırakmaman gerekip Allah’a sığınmalısın. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada telefonla mesajlaşmak

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda eşimle bir yerdeyiz deniz var sonra ben bakıyorum dalgalar oluşmaya başlıyor dalgalar yükseliypr ve tsunami geliyor bize doğru eşim dalgaların arasına karışıyor ama ben uçuyorum gibi oluyorum ve çok yüksek yapıların üstüne konuyorum bütün şehri yutmuş tsunami ben bir yapının üstünde oturup etrafa bakıyorum…. anlamı nedir bu rüyanın?


Tohat
Ve aleyküm selam. Ruhsal, duysal ve beynen yorgun düşmene neden olacak ailevi veya iş ortamında yaşayacağın problemler sebep olabilir. Her ne sıkıntı ve üzüntü yaşıyor olsan da tez bir zamanda bu durumdan kurtulacak, Allah’ın inayeti ile çaba ve sabırla bu durumu atlatacağın ve en az zararla geçireceğin manasındadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  Rüyada Telefonla Konuşmak

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam ben birinci rüyamda; deniz yükseliyordu taşacaktı ve bizim evden bir çatlama sesi geliyordu çok az çatladı ama azcık. Sadece ben vardım. Bizim ev 2 katlı tsunami boyu bizim evden küçük olacak oluyor. Komşularımız bize gelmek istiyor dama çıkmak için ben bencilce düşünüyorum şimdi ev bizi taşımaz diye. Sonra bakıyorum herkes geldi bende gidin diyemiyordum hep birlikte dama çıktık. Deniz taştı ama görmedim taştığını sadece hissediyorduk sonra bir baktık tsunami geçmiş deniz yerine gelmiş açık mavi çok hoştu. İçimden hislerim bak bencil davrandın ama herkes kurtuldu dedi. Etrafıma baktım bir taş duvar bir sağından bir ortasından bir solundan 3 tane yıkılmış parça parça u şeklinde. Ama çok hoş bir manzaraydı yeşil yeşil ağaçlar vardı.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzüm şerbeti içmek (imam nablusi)

2.rüyamda ise istihareye yatmıştım. Benimle evlenmek isteyen biri var hayırlı mı değil mi diye. Gerçekte aileside beni tanımadan kötü şeyler söylemişlerdi. Bende istihareye yattım. Rüyamda da bir ormanın içindeydim çok güzel bir ormandı. Sonra denizi gördüm bir dalga geldi kocaman bana çarpacak gibi ama geldi ben sanki dalganın içinden geçtim rahatlatıcı bir histi. Şu bana değmedi bana çarpmadı. İçinden geçmiş gibi oldum böyle yüzüme çarpacak gibi ama çarpmadı


Tohat
Merhaba. Tedirgin olduğun bir karar aşamasında olabilir veya çıkacağın bir yolda kendini böyle hisler içinde bulabilirsin. Dingin ruh haline kavuşmanla birlikte bu hayatına olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Zor ve kötü zamanlarında yanında olacak olan kişilerin destek ve yardımlarıyla doğru kararlar verebileceğine ilişkindir.
İstiharenin yorumu ise, varlıklı kişilerin varlığına karşılaşılacak olan sorunlardan sonra feraha çıkmaya şeklindedir. Fakat en önemlisi hislerin olduğunu bilmen olumluya bunu göz önünde bulundurmak gereklidir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada tahta sandalye görmenin yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Merhaba,

Evimiz açık deniz görüyor; ama yakın değil. Rüyamda pencereden bakarken uzaktan dalgaların yükseldiğini fark ediyorum. Bize yetişmesi mümkün değil gibi geliyor; ama çok büyük dalgalar. Evdekileri uyarıyorum, tüm pencereleri kapıyoruz, gerçekten dalga bize ulaşıyor. Kapatırken fark ettik ki buz, kar geliyor aslında dalga ile; hatta eve bir de battaniye tarzı bir şey giriyor, dalgalar taşıdı diye düşünüyoruz.

Sonra bize apartman yönetiminden iki saat içinde apartmanları boşaltın dayanmaz diye mesaj geliyor. O esnada çok dalga yediğinden diye yorumladık, deprem de oluyor. Hazırlanırken anneme ziynet eşyalarını da yanına al diyorum, neden öyle dediğimi bilemiyorum. Sonra uzaktan tanıdığım biri geldi, yolda kaldım gelebilir miyim dedi, içeri aldık, beraber kaçarız dedik. Üstüme birşeyler almak için odama girdim uyanmışım.

Okudunuz mu?  Rüyada tanıdık birini görmek

Yorumlayabilirseniz çok sevinirim, birçok kaynağa baktım farklı yorumlanmıştı. Teşekkür ederim şimdiden.


Tohat
Merhaba. Yapacağın işlerde karşına çıkacak olan olumlu ve olumsuz olaylar karşında göstereceğin tepkinin sabrın ötesine geçmemesi gerektiğine, soğukkanlılıkla ne yapman gerektiğini bilerek ayağını yere basarak planlı hareket etmen gerektiğine bu sayede feraha ereceğine delalet eder. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada tsunami görmek, Tsunami, rüyada tsunami

Bu kategoride yer alan Rüyada tuvalet görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Tsunami Görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.