Anasayfa
19 Aralık 2023, 19:23
hakkinda
Yönetici

Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi….

Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi….

Bir gelin..
Kaynanam şeker ve böbrek hastası idi.7 yıl diyalize girdi.ayak ve el parmakları kesildi aylarca pansuman ettim.7 yılın son 3 yılını yatalak olarak geçirdi.her yerlerinde çıkan yaraları pansuman ettim.altından aldım.yemeğini yatağında yedirdim.küçük çocuklarımla yanıbaşında yattım.bana,çocuklarıma hatta kendi aileme bile hep dua ederdi.şu an rahmetli oldu.bazen of çektiğim günler oldu.bunun için çok pişmanım.ama evlendiğimden beri birlikte aynı evde oturduk.kapı dışarı çıkmadım izni olmadan..paylaşmak istedim.ters düştüğüm günler için çok pişmanım ve hep üzülüyorum.hakkım varsa eğer helal olsun.onu çok özlüyorum.yeri hala belli.bana ettiği duaları kabul olur mu acaba?

Okudunuz mu?  Mevlüd okutmak hakkında bilgi verir misiniz?

Yorum: Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi….

mum
Büyük bir hayır yapmışsın kardeşim
Sana ettiği dualar ile senin ona ettiğin dualar makbuldür inşAllah
Gerçekten herkesin yapmadığını yapmışsın çok güzel Allah sana karşılığını hem bu dünyada hem ahirette verir inşAllah


Yorum: Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi….

Habib
Olmaz. Çünkü sevap amaçlı yapılan davranışlar samimi değildir. Amaçsız iyiliklerinse her zaman sevabı olur. Yine de her şeyin iyisini O bilir.

Okudunuz mu?  Kadının avret yeri neresidir ?

Yorum: Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi….

mum
Habib kardeş sevap ne demek


Kayıtsız Üye
Babam rahatsız solum yetmezliği cihaza bağlı ve oksijen tüp kullanıyor


hastaya bakmanin sevabi, hasta bakmak sevap mı, dinimizde yatalak yasli yatalak hastabakmak

Bu kategoride yer alan Arapça fiil çekimleri hakkında bilgi verirmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hastaya bakmanın sevabı hakkında bilgi…. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.