Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:38
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm ruyamı yorumlarsanız Allahrazı olsun siyah yavru bir kuş uzerime yapışmış önce korktum iyice bakinca yavrubir kus oldugunu anladim sanki bana sığınmış gibi elime aldım kafes vardı içine koydum yanindada muhabbet kusu vardı rabbim hayırlara çıkarsın şimdiden teşekkür ederim


Yorum: Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

arifselim
Aleykum selam. Bu rüya henüz zamanı gelmemiş ve sabır gösterilmesi gereken bir işe işaret eder. Emeklerinin karşılığı alınacağına ancak bunun için çok sabırlı olmak gerektiği manasında tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yorum: Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

Kayıtsız Üye
Rüyamda kuş üzerinde kendimi uçarken gördüm. Oldukça yüksekteydim sonrasında beni sessiz sakin bir yere bıraktı. Bulunduğum yerde deniz ve denizin altından yardım için bir şey çıkartıyordum. Sonrasında ise bahçeli bir ev bahçesinde ise meyve fidanları dikmesini istiyorum etraftakilerden.. Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada Bıçak görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak

arifselim
Rüyanın tüm yönleri hayırla yorumlanır. Bu rüya Allah’ın izniyle ele geçecek olan fırsat, imkan ve şans manasında yorumlanır. Sonu ferah ve bolluk olacak olan bir döneme işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ya rüyamda martının kanatlarından tutup kayaşehir diye bir yere gidiyorum.üzerine binmeye çalışıyorum ama martı kabul etmiyor kollarından tutunca beni uçurup oraya götürüyor


arifselim
Rüyada martı görmek çok güzel ve hayırlı anlamları vardır. Ancak tek bir şekilde yorumlanamaz. Örneğin kısmetin açık olmasına, isteklerinin gerçekleşmesine ve kişiye fayda ve mutluluk getirecek şeylerin meydana gelmesine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda gorunmeyen su renginde ucan bir kusu kanadindan yakalıyorum ve uzerine biniyorum uzerine binince kus gorunmeye basliyor.sonra beni bir evin onunde indiriyor kalabalik polisler var ben evin içine giremiyorum boyle olunca madem bu eve giremiyorum diyor kızıyor ve evin bahcesindeki bütün yesillikleri kokunden cekerek birakiyorum. yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada balkondan aşağı düşen birini görmek

arifselim
Bu rüyayı gören kimsenin eline geçecek olan fırsatlara ve imkanlara alamet eder. Kişinin durumuna bakılarak yorumlanırsa daha isabetli olabilir. Bir diğer görüşe göre ise fırsatları iyi değerlendirememek ve pişmanlık olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dev açık kahve renginde kuşlar çok buyuk kanatları vardı bu kuşlar önce asağa şeklinde uzun cubuklar elimizde daha sonra kuşa dönüşüyor uçmaya başloyoruz bulundugumuz yerden çok uzaga oldukca yuksekte ucuyoruz kardesımle ben ayrı ayrı kuşlardayız ben dusmek uzere ıken kardeşim beni tekrrar yukarı yukseltıyor hiç bilmediğimiz bır yere iniyoruz kuşlar çok susamıs oluyor suya yoneltırken kuş tekrar cubuk seklınde olup kafası kopuyor ama hala canlı bu şekilde olunca eve donemıyoruz ruyamı yorumlarsanız sevınırım

Okudunuz mu?  Rüyada bacak görmek anlamı ve tabiri

arifselim
Bu rüya hem iyi hemde kötü yorumlara işaret eder. Çünkü ilk kısmı başarılara, kazanımlara ve ele geçecek olan çok büyük fırsatlara yorumlanır. Ancak sonu ise kayıp etmeye ve hayal kırıklığına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm rüyamda bir deniz kenarındaydım denizin karşısına geçmek istiyodum bana yardım etmek için yanıma gökten büyük beyaz bir erkek kuş geldi beni almak için çağırdı sonra ben onun sırtına bindim ve denizin üzerinden beraber göğe doğru uçtuk çok güzel bir rüyaydı


arifselim
Aleykum selam. Gerçekleşeceğini hiç beklemediği hayallerinin gerçekleşeceğine işaret olarak yorumlanır. Güzel haberlere, sevinmeye ve çok mutlu olacağı gelişmelere tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Balık ağı görmek (İmam Nablusi)

Candeha
Selamın Aleyküm. Rüyamda kafası siyah olan beyaz bir güvercin görüyorum ancak gagası tıpkı yavru güvercinlerde olduğu gibi normalden biraz büyük, bir yorum getirebilirseniz çok memnun olurum.


arifselim
Aleykum selam. Eğer böyle bir kuş üzerinde uçtuğunu görmüş isen bu hayırlı ve güzel manalarda tabir edilir. Eline fırsatlar ve imkanlar geçeceğine ve değerlendireceğine işaret eder. Ayrıca yapılacak iş projelerine ve başarılar elde edeceğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
1

Ruyamda ayrildigim sozlumu gördüm hangi kus oldugunu hatirlamiyorum ama buyuk kus degildi. Sozlum o kusu el isaretiyle yonetiyordu ve o kusun uzerine bindik ikimiz uctuk. Gun boyu o kusla bir yerlere gidip geldik ve aksam oldu abimle annem beni merak etmisti otogarin orada bekliyordu onlara gorunmek istemeden eve gitmeye calistim cunku ayrildigim sozlumle gorurlerse kizarlardi ve yakalandim bana çok kizdilar uyandim. Acaba ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  Rüyada bir erkeğin bayanın saçını taraması

2

Selamun aleyküm rüyamda büyük bir kuşa binip ucuyordum kucagimda 6 yaşlarında erkek cocuguda vardı etrafı yeşil mavi bir nehrin üzerinden geçip indik


arifselim
1

En doğrusu sana ve durumuna bakılarak ve yüzyüze özel bir şekilde tabir edilmelidir ancak o zaman isabetli olabilir. Genel olarak ise, rüya sahibinin pişmanlıklarına, eline geçen fırsatları değerlendirmediğine yorumlanır. Sen yinede Allah’tan hayırlısını dilersen bu en güzelidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

2

Gördüğün rüyanın tüm ayrıntıları çok güzel ve hayırlıdır. Ele geçecek olan ve seni çok mutlu edecek olan fırsatlara, imkanlara ve yeni bir döneme tabir edilir. Daima görülen rüyaların en hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda koyu renkli bir buyuk bir kusun uzerinde kendimi ucuyor gördüm. Hemen arkasinda bir yere tirmaniyordum. Tirmanirken beni asagi cekmek isteyen birileri vardi. Tirmanmayi basardim beni asagi cekenleri sonradan dovdum. Ayni uyuklamada bir yerde oluyorum yine sadece kizlardan hediye aliyorum supriz yaptiklarini goruyorum. Yanitlarsaniz sevinirim.

Okudunuz mu?  Rüyada Buğday unu görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Hayatınızda gerçekleşecek bir müjde ile ifade edilir. Hayatınızda hiç mutlu olmayacağınız kadar mutlu olacağınız ve şanslı, kısmetli dönemler geçireceğiniz bir adım atacaksınız. Allah en iyi bilendir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda erkek kardesim bir martinin uzerinde uçuyordu sonra martini bana saldirmaya calistigini gördüm elime aldigim bir demirle martiyi uzaklastirmaya calisiyorum daha sonra bir camideyim kizimin ayakkabisinin kaybolmus ve kizimla onu ariyoruz tekini buluyoruz hizla merdivenden cikarken kizim benden hizli cikiyor ben geri donup cantami alip tekrar cikiyorum ciktigimda kizimi bulamiyordum


Tohat
Hayatınızda bir olay meydana gelecek ve sizin de buna dahil olmanız söz konusu olabilir. Genel yorumlara göre bu olay maddi olarak tabir edilir. Bu durumu meydana getiren kişiden kurtulmak için çareler arayacak ve bularak rahata ereceksiniz. Doğrusunu bir tek Allahu teala bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada beyaz sarıklı adamlar

Kayıtsız Üye
rüyamda dağlar heyelan olmuş gibi yıkılıyordu her yer suyla dolmuştu ne yapacağımı bilemiyordum bir kuş geldi sırtını gösteriyordu tutunacak boynuz gibi şeyleri vardı ve oralarından tutundum beni güvenli bir yere indirdi sonra uyandım


Tohat
Kuşun rengine ve niceliğine göre rüyanın yorumu değişir. Beyaz bir kuş görmüş olmanız iyilik ve temizliği simgeleyecek bir kimseye işaret eder. Kuş eğer olduğundan büyükse bu zenginlik, büyük bir fırsatta delalet eder. Bulunduğunuz durumdan çok daha iyi bir konuma geleceğinize işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm bilmediğim bir evin içinde bir odanın kapısını açıyorum çok dar bir odadan kargaya da benzeyebilir tam hatırlamıyorum ama kocaman bir kuş üstüme gelirken yaşlı bir teyze araya girip beni çıkartıp kapıyı kapatıyor rengini bilmiyorum yüzü de yok büyük kanatları var

Okudunuz mu?  Rüyada Beşik görmek (İmam Nablusi)

Rüyamda bilmediğim bir evde bir kapının arkasından çok büyük bir kuş sadece kanatlarını gördüm üstüme doğru gelirken yaşlı bir teyze dışarı itip kapıyı kapattı rüya mı yorumlar mısın lütfen


Tohat
ve aleyküm selam. Yaşanacak bir olayın habercisidir. Üzülmene ve aile bireylerinin etkilenmesine neden olacak olumsuz bir haberin işareti olarak tabir edilmektedir. Yine de en doğrusunu elbette Allah bilebilir.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm rüyamda bir beyaz kuşun üstünde uçuyordum beni yere indirdi sonra gitti bir baktım tusunami gibi bir şey oluyor hemen kuşa çağırdım kuş geldi beni aldı kuşun iki tane uzun boynuzları vardı boynuzların arası tıpkı sim dökülmüş gibi sap sarıydı bir ses duydum boynuzları kokla diye kokladım mis gibi kokuyordu sonra beni bir dağa bıraktı küçük bir gölet gibi bir şey vardı ondan sonrasını pek hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada Buğday görmek (İmam Nablusi)

Tohat
Ve aleyküm selam. Hayat gidişatı içerisinde karşılaşacağın zorluklar olsa bile bunlara karşı göstereceğin sabır ve dirayet sayesinde istediğin noktaya hem başarılı olarak hem de olgunlaşmış olarak varacağına işaret etmektedir. Allah hakkıyla bilendir tabi.


nagis2
rüyada küçük bir çocuğu kurtarmaya çalışıyorum ailesinin bir yere gitmesiyle rüyam başlıyor sonrasında çocuğu kaçırıyorlar.ben kaçırıldığını bilmiyorum bir kuşun üstüne binip gökyüzünde çok yükseğe çıkıyoruz birlikte daha sonra aşağı bakıyoruz geometrik şekillerin olduğu bir görüntü var sanki geceymiş ışık aydınlatıyor gibi. sanıyorum ki kuşun olan ses çocuk orada onu kaçırıyorlar diyor yani yukarı çıkarken zamanda yolculuk yapmışız. hemen aşağı iniyoruz çocuk saniyeler öncesinde kaçırılmış oluyor.

biraz karmaşık sanırım yorumlayabilirseniz çok sevinirim


Tohat
Hayırlı günler. Sonucu hakkında hayırlı olacak verin alacağın ve kazançlı çıkacağın işlere girmeme, yapacağın işlerde karşılığını almaya farklı yorumlayanlar ise bu hayırlı rüyayı bekarlar için evlilik hazırlığına girmeye olarak tabir etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Balta görmek (İmam Nablusi)

rüyada kuşun üstünde uçmak, rüyada kuşa binip uçmak, rüyada kuşa binmek

Bu kategoride yer alan Rüyada bir başkasının sizi hamile görmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada beyaz büyük kuş üzerinde uçmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.