Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:40
sizden03
Abone

Konserde bulunmak günah mı

Konserde bulunmak günah mı

serdarsen23
Selamün Aleyküm,
benim bir sorum olacak son zamanlarda, özelliklede üniversitelerde bahar şenlikleri altında düzenlenen konserlere katılmak caiz mi? şimdiden cevaplarınız için Allah razı olsun….


Cevap: konserde bulunmak günah mı

Hacı Engin
Daha Sakin İnsanların Arasında Bulun Konserde.Ne Yaptığının Farkında Olmayanların Arasında Bulunma.Varsa Protokole Geç:)

Okudunuz mu?  Ağızdan yanlışlıkla çıkan söz

Cevap: konserde bulunmak günah mı

serdarsen23
kızlı erkekli karısık bir topluluk var sonucta ve yani dans falan ediyolar ki görmemek imkansız heryanında onlardan var… Ama soru sordum yani bende tam bilmiyorum 😀


Cevap: konserde bulunmak günah mı

Altundal
< Selamün Aleyküm,
benim bir sorum olacak son zamanlarda, özelliklede üniversitelerde bahar şenlikleri altında düzenlenen konserlere katılmak caiz mi? şimdiden cevaplarınız için Allah razı olsun…. >

ve aleykumusselam.
< kızlı erkekli karısık bir topluluk var sonucta ve yani dans falan ediyolar ki görmemek imkansız heryanında onlardan var… Ama soru sordum yani bende tam bilmiyorum 😀 >
cevabını kendin vermişsin.!
< Neden Günah Olsun Ki.Değildir Diye Düşünüyorum…
>

Hacı kardeş bırakında dini hükümleri bilenler cevap versinler vebal altına girmeyin.
İslamda kendine nikahı düşen kişilere nazar etmek bile günah iken nasıl cevaz verirsiniz?

Okudunuz mu?  Namaza niyet ederken rekat sayısını söylemezsen daha çok sevap kazanıyormuşsun doğru

HAMMADUN
Kolay bir hal olsa gerektir. Nefsine hoş gelipte azgınlık derecesinde bir hal veya hale ulaşma vesilesi olarak görüyorsanız ve nefsinize uymayı düşünüyorsanız zaten bunun akıbetinin ne olduğunu biliyorsunuz. Yok biz her hal ve şartta nefsimize gem vururuz deyip gitti iseniz de, kendinizi kandırmadan şu soruyu sorabilirsiniz kendinize. Bunda rabbimin rızası olan bişey varmı….??? Var ise ve gerçekten rızaya ulaşmaya bir vesile bulabildiyseniz ne ala. Yok burada rabbimin rızasına ulaşacak bişey bulamadım diyorsanız. Takdir sizin. Rabbinizle veya konserle olma hususu tamamen sizin takdirinizdedir. Siz muhakkakki takdirini bizden daha iyi takdir edeceksinizdir. Allah cümlemizden razı olsun. Amin.

Okudunuz mu?  Sevgili Peygamberimizin ölüm anında yaşadıkları nasıl bilinebiliyor?

Guray
Mü’min erkeklere söyle , gözlerini haramdan sakınsınlar , ırzlarını korusunlar. Bu davranış onlar için daha nezihtir. Şüphe yok ki , Allah onların yaptıklarından hakkıyla haberdardır . ( Nur / 30 )


konsere gitmek günah mı, konsere gitmek caiz mi, canlı konsere gitmek caizmidir

Bu kategoride yer alan Ahrette kul hakkını ödeme şekli ve miktarı (Üzerinde kul hakkı bulunanların ibadetleri kabul olmaz) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Konserde bulunmak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.