Anasayfa
8 Ocak 2024, 10:01
admin
Yönetici

Namazla ilgili kutsi bir hadis olduğu söylenen şu hadisin kaynağını öğrenmek istiyorum?

Namazla ilgili kutsi bir hadis olduğu söylenen şu hadisin kaynağını öğrenmek istiyorum?

Kayıtsız Üye
Cebrail(a.s.) bir gün kendi yaratılışına bakmış ve ALLAH’a şükür için 2 rekat namaz kılmış.Bu namaz tam 1000 yıl sürmüş.Cebrail(a.s.):” Ya Rabbi benim namazımdan daha güzel namazı olan var mı?” dıye sormuş ALLAH’a. Yüce Mevla cevaplamış.”Ahir zamanda namaz kılan gençler vardır.Onların 2 rakat namazı kısacık sürer ama o namaz senin kıldığın 1000 yıllık namazdan daha güzeldir.(hadir-i şerif)

Okudunuz mu?  Rabbena lekel hamd ne demek

Cevap: Namazla ilgili kutsi bir hadis olduğu söylenen şu hadisin kaynağını öğrenmek istiyorum?

Altundal
< Cebrail(a.s.) bir gün kendi yaratılışına bakmış ve ALLAH’a şükür için 2 rekat namaz kılmış.Bu namaz tam 1000 yıl sürmüş.Cebrail(a.s.):” Ya Rabbi benim namazımdan daha güzel namazı olan var mı?” dıye sormuş ALLAH’a. Yüce Mevla cevaplamış.”Ahir zamanda namaz kılan gençler vardır.Onların 2 rakat namazı kısacık sürer ama o namaz senin kıldığın 1000 yıllık namazdan daha güzeldir.(hadir-i şerif)
>

Bu anlamda hadisler var ama Cebrail (as) ile ilgili değil beni israil abidleri hakkındaydı.

Okudunuz mu?  Eşim Allah'a inanıyor dine inanmıyor

kutsi namaz kılıyor mu

Bu kategoride yer alan Ya Vedud duası nasıl bir duadır, Vedud ismi Kur'an'da geçiyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazla ilgili kutsi bir hadis olduğu söylenen şu hadisin kaynağını öğrenmek istiyorum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.