Anasayfa
9 Eylül 2023, 16:26
sizden1
Abone

4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu?

4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu?

nur1986
merhaba benim sorum şu bundan 6 sene önce ben üniversitedeyken izne gelmiştim abim dinine aşırı bir bağlanması olmuştu ondan önce içki içerdi küfürler ederdi sora geldiğimde namaza başlamış oruçunu tutmaya vs vs vs en ufak haramdan en ufak yerdeki ekmek kırıntısının bile yerde durmasından rahatsız olup kaldıran biri olmuştu ve geldiğimde bana bir arkdaşının hasta olduğunu çocukları olduğunu ve adamın durumunun kötüye gittiğini sölemişti benden 4444 defa dua için yardım istedi ve okumaya başladık tğm ev halkı bu duayı adamın iyleşmesi için okuduk sora 2 rekat namaz kılmamızı söledi abim onuda kıldık ve dualar bitince eve bir heyeccanla adam iyleşti kurtuldu duamız kabul oldu dedi…benim sorum bu duayı 4444 defa okuyunca dileğimiz gerçekleşiyormu ben bir dileğim için okudum yaklaşık 2 ay önce yine okumayı düşüyorum bana bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler…..

Okudunuz mu?  Kendini tutamayıp küfre gülen küfre düşer mi?

Cevap: 4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu

melankoliq
Hangi dua yı okuyorsun ki nurcum.Duanın ismini verirsen daha ii cevaplamış oluruz.
Evet var öyle birşey.Genelde bu dua ne eksik ne fazla tam 4444 defa okundu mu ve ne dilenilirse kabul oluyormuş.Fakat insan hangi dua olursa olsun sayıyla okumasına gerek yoktur.Önemli olan o duanın anlamını bilip her okuduğumuzda içten tam anlamıyla yaşaya yaşaya okumaktır.Yoksa kalple değilde dille okunan dua kaç bin kere okunursa okunsun bir anlamı yoktur.Ama içten ve kalpten okunan tek dua o binlerce okunan duadan daha hayırlı olabiliyor.Bence kendini o kadar yormana gerek yok.Bi defa oku ama içten oku.Allah içindekini bilir.Ne niyetiyle okuduğunu da.Hayırlıysa sana nasip eder zaten.Haşa haşa (ben sana bu kadar dua okuyacam sende bana şu dua mı kabul et)diye şart koşmaya gerek yok.

Okudunuz mu?  Abdestli iken parfüm sıkmak abdesti bozar mı?

Cevap: 4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu

nur1986
salavat-ı tefriyce


Cevap: 4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu

ehli-sunnet
kardeş kesin olur diye bir şey yok Şüphesiz Yaradan Azze ve Celle Kullarının duasını geri çevirmez bize düşen samimi bir şekilde duamızı yapmak

Okudunuz mu?  İnsansı ve bulutumsu siyah varlık?

nur1986
azze ve celle nedemek :S bilmiyorumda anlamlarını


şaf_ak
Soru: Allah azze ve celle ne anlama gelir?
Cevap: Aziz ve Celil Allah’ın sıfatlarındandır. Bu nedenle ezan okununca celle celaluhu veya azze ve celle deriz. Manalarına gelince;
AZİZ; Allah’ın sıfatı olarak üstün, güçlü, kuvvetli, galip, aciz olmayan, şerefli, kahhar ve melik demektir.
CELİL; Ulu, kuvvetli, kudretli, yüce olan demektir.
Allah’a yakışan bütün kemalatı içerirler, onun için Allah’la kullanılırlar.

Okudunuz mu?  Hoşgörü ile ilgili resim ve özlü sözler nedir?

nur1986
teşekkürler Allah razı olsun açıklma için


Kayıtsız Üye
benim oğlum 8 yaşında ve kekeme doktora psikoloğa götürdüm boş acaba bu 4444 duası etkili olurmu


umutlucan
< benim oğlum 8 yaşında ve kekeme doktora psikoloğa götürdüm boş acaba bu 4444 duası etkili olurmu >
yapacagınız şey ALLAH a dua edin ve sabırla bekleyin . 4444(bunu ilk defa duyuyorum )

Okudunuz mu?  Selam almamak kul hakkı mı?

Kayıtsız Üye
İyi akşamlar benim bir sorum olacaktı benim bir sevdiğim vardı fakat yalan söyleyerek onu kaybettim ve abisi beni istemiyordu ailesine yakıştırımyordu buda beni fazlasyla üzdü daha önce birçok kez denedik ama bana evlenemeyecegimizi söyledi ve sorunun abisi olduğunu söyledi şuan ayrıyz ama ben çok seviyorum tek dileğim tek arzum bu onun geri gelmesi ve onunla nisanlanmak bu duayi okuyorum sine duam isteğim yerine gelir mi kavusur muyuz ?

Okudunuz mu?  Şafii'de necaset idrar

Kayıtsız Üye
Ben bu duayı daha önce 2 kere okudum. Benim için gerçekleşmesi çok zor olan durumlardı. Yani gerçekten çaresizdim. Okudum ve gerçekten kabul oldu. Bu duanın mucizesine gönülden inanın derim. Şunu da deneyimledim sizinle paylaşmak isterim. Ne kadar kısa sürede bitirirseniz o kadar çabuk gerçekleştiğini gördüm. Yalnız dilediğiniz dilek size hayır getirmeyecekse bir şekilde engeller çıkıyor ve duayı ya tamamlayamıyorsunuz yada sayısını karıştırıyorsunuz. Ben bir keresinde 3000 falan okumuştum. Tesbih elimden düştü ve bütün sayılar karıştı yani gitti. Daha sonra anladım ki o dileğim gerçekleşse çok da hayır olmayacakmış benim için. Tam okumak çok önemli bu arada. Benim yaşadıklarım bunlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Okudunuz mu?  Şafii yim namazda iken sure okurken dilim dudağıma değdi tuzlu bir şey hissettim namazı bozar mı

Kayıtsız Üye
Merhaba, 42 yaşındayım ve bu duayı şimdiye kadar 6 kez ve gerçekleşmesi çok zor işler için okudum ve şu anda da okuyorum. Gerçekten bu dua tam bir mucize. Tabii ki gayret de olmalı ama imkansız görünen şeyler bile mümkün oldu bu dua sayesinde. İnanmak ilk şart..

Okudunuz mu?  Şems-ül Maarif ve Kenzul Havvas

Kayıtsız Üye
Merhaba ben de okuyorum insAllah duam kabul olduğun da da kabul oldu diye mesaj yazarim🐬🙏


4444 kere okunan dua, 4444 dua, 4444 defa okunan dua

Bu kategoride yer alan Şeytan rüyada diğer peygamberlerin kılığına girebilir mi?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

4444 defa okunan dua ne dilersek olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.