Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda umreye gitmeye hazırlanıyordum çok telaşlıydım kıyafetlerim eksikti ve bulmaya çalışıyordum. acaba ne anlama geliyor cevaplarsanız sevinirim teşkkürler.


Cevap: Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

Desert Rose
HACCETMEK

Rüyada, şer’i ölçüler içerisinde haccettiğini, Kâbe-i muazzamayı tavaf edip hac farizalarını yerine getirdiğini görmek, dininde güzellik ve istikamete, kavuşacağı sevaba, korkudan emin olmaya, borcunu vermeye ve Müslümanlara vereceği emanetlere yorumlanır.

Rüyasında hac zamanında hacca gitmek için yola çıktığını gören, çıkarıldığı işe tekrar tayin edilir. Bu rüyayı gören misafir ise selamette olur. Eğer tüccar ise kazanç elde eder. Hasta ise şifa bulur, borçlu ise borcunu öder. Hac yapmamış ise, hacca gider. Sap ıklıkta ise, hidayete erişir. Hac yahut umre yapmış ise ömrü uzun ve işi makbul olur

Rüyasında hac için yola çıkıp, oraya kavuşamadığını gören, bulunduğu memuriyetten çıkarılır. Tüccar ise, zarar eder. Yolcu ise yolu kesilir. Sıhhatte ise hastalanır.
Rüyasında yaya olarak hacca gittiğini gören kimse, kefaretini vereceği bir yemini eder.
Rüyasında yalnız olarak hac yoluna çıktığını ve kendisi ile vedalaştıklarını gören kimse ölür.

İmam Nablusi


Cevap: Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Mevsiminde hacca gidip, bu ibadeti şartlarına uygun bir şekilde eda ettiğini görmek istikamet güzelliğine, korkudan emin olmaya, borçları ödemeye ve günahların affedilmesine, Hacc için yola çıkmak kaybedilen iş ve konumu tekrar elde etmeye, yolcunun saliimen evine dönmesine, hastanın şifa bulmasına, sapıklıkta olanın hidayet bulmasına, Hacc ve umre ibadeti yapmak yoksul için zenginliğe, diğerleri için makbul amele ve uzun ömre, Haccetmek, zor ve çetin işleri Allah’ın (c.c.) yardımıyla başarmaya delaleteder.Rüyasında hacca gittiğini gören kimse bütün sıkıntılarından kurtulacak demektir.Rüyasinda birine haç verdigini gören dininden uzaklasir. Rüyada haç görmek hayirli degildir. Rüyada kendisine bir haç verildigini veya aldigini gören dininde küfre ugrar. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen haç, yalan söylemeye, koguculuk yapmaya, zina ile iftira etmeye ve yalan yere sehadette bulunmaya isaret eder. Rüyada kendisinde haç bulundugunu gören kimse, evlenir veya o kimsenin bir çocugu olur.

———-
rüyada umreye gideceğini görmek
Öğleden sonra gördüğüm rüyada esimle cocugumla kabeye gidecekmisiz hazirlik yapiyoruz kayit ucretini yaptktan sonra gorevli kadin beni hazirliyo goruntusu sesi olan bisey getirdi vebana doğru yoneltti bütün vucudum titrer gibi etkilendi bu kabedeki duyguymus ne gyzelmis diyorum aksama yola cikilacak diyordu


Cevap: Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir?

arifselim
Rüyanız hayırlara kavuşacağınıza işaret eder. Ayrıca bu rüyayı gören kimse sağlık ve şifa bulur, sıkıntılarından kurtulur, aydınlığa kavuşur ve nihayet yüzü güler şeklinde tabir edilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda tren ile uçağa binmek için yola çıkıyoruz. Gürcistan tarafına doğru gitmişiz normal kıyafetlerim var üzerimde. Gar gibi yerdeyiz denizi görüyorum sonra o kadar kötü bir koku duyuyorum ki genzim yanıyor. Bu rüyayı yorumlanabilir misiniz

Okudunuz mu?  Rüyada tombul ağır kız bebek görmek

arifselim
Umreye gitmeye hazırlanmak ile yolculuğuna çıkmak hayırlıdır. Ancak kötü koku alınması kuşku manasında yorumlanır. Hiç istemediğiniz veya hiç beklemediğiniz kimselerden aşırı kuşkulanmaya ve bazende zarar görmeye tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada araba suruyorum kardeslerim var onlar hacca gidecek onumuzden kamyon geciyor sonra ben duruyorum bende gitmek istedigimi soyluyorum fakat kiyafetlerim yok eve geri donuyorum kiyafet almak için hacca gitmek için hazırlık yapıyorum sandıktan yeşil bir giysi alıyorum hacdan giymek için sonra çekmeceli açıyorum bir sürü banyo lifi var hangisi benim diye anneme soruyorum


arifselim
Hayırlara vesile olacak işlere girişeceğin manasına işarettir. Saf, temiz ve iyi niyetlerle bir işe kalkışmak, bunun için gün saymak, heyecanlanmak ve sabırsızlanmak demektir. En doğrusunu Allah bilir.


birgul
rüyada annem beni umreye gıtmek ıcın ıkna etmeye calısıyor tam ıkna olup gıtmeye karar verıyorum o zamanda paramızın olmadıgının farkına varıyoruz. bende anneme koyde olan bır adamdan borç ıstemeyı onerıyorum.

rüyamda annem benı umreye birlikte gıtmek için ıkna etmeye calısıyor tam ıkna oldum ama paramızın olmadığının farkına varıyoruz o zamanda ben anneme koyde olan bır adamdan borç isteme onerısınde bulunuyorum. teşekkür ederim


arifselim
Bu rüya sahibi için güzel günlerin geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, ve çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimin önünde otururken annem gelip hadi oglum hazirlan yarın yolculuk var dedi bende.nereye diye sordum umreye gidicez beraber ikimiz dedi o nerden çıktı diye sorduğumda babam atladı lafa oğlumun işi oldu artık umreye gitmesi gerek dedi ne işi dedigimde akrabamin benim parmagima yüzük takıldı gini görmüş bende anneme anne tatil yapmadım tatile gidecektim bugün diyorum annem 5 defa tekrarladı bunun yorumu nedir hocam


arifselim
Selamun aleykum kardeşim.Daha iyi yaşayabilmek için kendisine çeki düzen veren, çok çalışan ve ekmeğini taştan çıkaran rüya sahibinin maddi durumunun çok daha iyi hale geleceğine bir işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada kabeye umre için gideceğimi görüyorum fakat uçakla giderken uçağın tekerleğine bir şey oluyor ama kimse ölmüyor.Sonra ikinci uçakta umreye gidiyorum.Burada ilk uçakta gidememem tekerleğe bir şey olması veya bu rüya nasıl yorumlanır teşekkür ederim.


arifselim
Bu rüya Allah katında işlenecek salih amellerin olacağına tabir edilir. Ayrıca bu edilen duaların karşılıksız kalmayacağına, yapılan iyiliklerin Allah katında karşılığı olacağına delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Rabia bayram
Rüyamda kura çekiliyor bana ve ailemden birine çıkıyor hazırlıkları yapıyoruz ve ucaga biniyoruz ama hava karanlık içimde hafif korku var o da ucaga hiç binmedim ondan çok etkilendim rüyamdan acaba yorumu nedir


arifselim
Rüyan hayırlıdır. Korkularını aşacaksın ve duaların ile dileklerinin kabul olmasına işarettir. Sana sunulan fırsatları değerlendir ve Allah’ın rızasını kazanma peşinde ol. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada takip edilmek

eylul.55
Rüyada umreye gitmek için eski pasaportumu bulup yenilemeye gittigimi gormek. Umreye 2. Kez gidecegim içinde çok mutlu oldugumu gormek .elimde pasaportu gördüm ne anlama geliyor acaba?


arifselim
Kendine çeki düzen vereceğine, maddi açıdan sıkıntılarını aşacağına ve kısaca geçmişte olan sıkıntılarından kurtulacağına tabir edilir. En doğrusunu elbette ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda umreye gitmek için anne ve babamla yola cikiyoruz.pasaportumu almadigimi hatirliyorum ve kirmizi pasaportumun olmadigini hatirliyorum.sonra gercek hayatta su an elimde olan gri pasaportumun oldugu aklima geliyor babamla onunla gidip gidimeyecegimi konusuyoruz sonra bir an onunda tarihinin gectigi endisesine kapiliyorum ve sonra aklima geliyor ki onun tarihi gecerli.onunla gidebilecegimi dusunup rahatliyorum.ama gidebildigimizi gormedim rüyamda


arifselim
Bu rüya hem dünya, hem de ahiret işlerini düşünmeye, her zaman doğru adımlar atıp, doğru kararlar vermeye alamet eder. Ayrıca Kuran hatmetmeye, bayanlar için tesettüre girmeye de yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce hacca gidecekmişim sonra ümre ye gidicek oluyorum.eşim beni yolcu etmek için yanimda geliyor bayagi kalabalık yerden geçiyoruz.sonra keşke kestirmeden gelseydik diyorum.ablamda gidecekmiş beni ariyor haydi gel diye yine bir kalabalik arasina giriyorum.eşim getirdim binecek diye geri donuyor.kalabaligin arasinda otobus ararkenotobüs kalkti umre adaylari gitti diyorlar.çok üzüldüm. Sonra eşimi ariyorum o dönmüş bulamiyorum eve donerken yilan görüyorum yilan telefonumu aliyor beni isirmasin sokmasin diye yilandan telefonu almaya ugraşmiyorum.isirmaya çalişiyor ama isiramiyor


arifselim
Umreye gideceğini ve hazırlandığını görmek çok hayırlıdır ancak gidememek ise karşılaşılacak çeşitli sorunlara ve manevi eksikliklere alamet eder. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. En doğrusunu da ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda ümreye hazırlık yapıyorum abim uçak saatimi biletimi ayarlamış ben kaçta uçağım kalkacak diye sordumbana 2 de dedi ama ben son anda pasaportumu yapmadığımı hatırlıyorum sanki pasaportu da eşimin yapması gerekiyordu bende yapmayacağını tahmin ediyordum ve üzgündüm


arifselim
Bu rüya hem maddi hemde manevi anlamda durumunu düzeltmek için çabalamaya ve iyi günlerle karşılaşmaya işaret eder. Ayrıca daha iyi yaşayabilmek için kendisine çeki düzen veren, çok çalışan ve ekmeğini taştan çıkaran kişiye işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda evimizde eşim kalkıp tuvalete gidiyo bende ondan şüphe duyuyorum sanki beni aldatıyorda tuvalette biriyle konuşacak şüphesiyle arkasından gidiyorum bırde ne göreyim eşim tuvalette namaz kılıyordu secde yapıyordu bende gizlice izliyorum onu ama o kadar ürperdimki uyandığımda bile o korku o saşkınlık hala içimdeydi o manzarayı gördüğümde dehşete kapıldım resmen halada etkisindeyim şimdiden tşk.ederim


arifselim
Bu rüya kişinin ailevi durumu hakkında yorumlanır. Kişinin alın terine, hayatını idame ettirmesi için çalışmasına, eşiyle vakit geçirmesi anlamında yorumlanır. Ayrıca eşin için sözünde duran bir kimse anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Ütü Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda bır evdeyim ve kocamın ablası elinde yavru beyaz bir fareyle oynuyo bende tiksiniyorum ve fareyi bana yaklaştırdı yüzüme doğru ben kendimi geriye cekiyorum fareden çok korkuyorum ve geriye cekiyorum kendimi


arifselim
Rüyada beyaz fare görmek zaten genellikle olumlu değildir. Bir dönem için insanın geçireceği sıkıntılı ve zor bir döneme alamet eder. Fareler aynı zamanda düşman anlamındadır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
rüyamda değişik bir yerdeyiz annemle tepede. Yanardağ gıbı dağlık olurya ağzı acık ve ordan su akmaya başladı o akan sular ırmak gibi sonrada okyanus gibi oldu ve ırmak halindeyken ortasında taşlar dizili suyun ve ben anneme bak bu taşlar kuranı kerimde yazıyor dedim ve sonra annem suya dokundu ben dokunmadım sonra okyanus gibi oldu


arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin hayatının çok iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına ve aileden birisi tarafından çokça sevilmeye alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum
Ben 26 yasinda bir kızım
Ruyamda namaz kılmak için yer ariyorum bir camiye gidiyorum her yer dolu abdest alma yerlerinde bile kadinlar oturarak namaz kiliyorlar.sonra elime bir supurge alip abdest alma yerini supuruyorum.daha sonra mescit gibi bir yer bulup oraya girip namaz kilmaya başlıyorum tam o sirada kalabalik geliyor bana bakiyo kafam karisiyo.namazi bitirip oturdugumda supurgeyi yanimda goruyorum cubugündan koparip agzimda geveliyorum.sonra diyorum ki bu supurge pis ben bunla abdest alma uerini supurdum neden agzima aldim diye.birakiyorum. ruyami yorumlarsaniz çok memnun olirum simdiden teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya her yönü ile hayırlı ve güzeldir. Rüyayı gören kişinin, huzursuzluk çıkaran durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işaret eder. En doğrusunu Allah bliir.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben bekar genc bir kizim rüyamda umreye gitmek için hazirlik yapiyoruz.umreye gideceklerin isim listesi numara siralamasini gördüm.mavi tukenmez kalemle yazilmis 16 42 43 56 bu rakamlari gördüm karsilarinda isimler var ve 56 dan sonrasi ilk seferde gidemeyecek.ben erken davranmisim.gideceklerin arasindayim.siralamam 16 ya da 42 tam hatirlayamiyorim.sonra listede bir akadasimin ismini ariyorum.yorumlarsaniz çok memnun olurum teşekkürler iyi aksamlar


arifselim
Merhabalar. Bu rüyanın en açık alameti gören kimse için daha iyi bir hayat yaşamak için kendisine çeki düzen vermeye işarettir. Ayrıca geçmişteki sıkıntılardan eser kalmayacağına, sağlığının yerine geleceğine alamet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda cam bir bardaktan su iciyordum bardak bir anda kirildi tuzla buz oldu sonra guya elimden dusuyormus bir anda kırılmış parçalar tekrar kırıldı.ağzımda küçük cam parçaları vardı hafifçe çiğnedim fakat hiç zarar vermedi ağzımdan çıkardım bir de rüyamda eşimle ikimize umre çıkmış hazırlık yapıyoruz beyaz kıyafet giydiğimi görüyorum ağlayarak namaza duruyoruz

Okudunuz mu?  Rüyada tanıdık birini görmek

arifselim
Bu rüya gören kişi için hayatında çok önemli kararlar alacağına ve hayatına yeniden yön verecek adımlar atmasına alamet eder. Bundan dolayı bu rüyayı gören kimse için bu bir ikaz manasında kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Yeşim
Beş aylık kız çocugum var onunla birlikte umreye gitmek için hazırlık yapıordum yanlız dışarda nasıl yagmur yagıodu.eşyalarımı koymak için çanta arıodum ama henüz yola çıkmamıstık galiba


arifselim
Umreye gitmek için hazırlık yapmak dahi çok hayırlıdır. Kişinin ömrünün uzun hayırlı ve bereketli olması anlamında tabir edilir. İnşaAllah aynı güzellikler kızın içinde yorumlanır. Allah’tan hayırlısını dileyin o herşeyi hakkıyla bilendir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda anı bir kararla umre için hazırlanıyorum ve sadece babamla gidiyomusum ..yanımda da normal hayatta konusmadigim insanlar var..hazırlandım yola çıktım ve uyandım. .nedir tabiri cvp verirseniz çok sevinirim


arifselim
Bu rüya isteklerinin olması anlamındadır. Diğer taraftan bu kişinin malının çok ömrünün ise uzun olmasına işarettir. Bu rüya özellikle hastaların için şifa bulma anlamlarına da gelmektedir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda annemle umreye gitmek için hazirlaniyoruz, evimizin banyosunda zenci bir erkek cocuk banyo yapiyor, annemde banyoda elini yikiyor


arifselim
En açık tabiri ile bu rüya kişinin Allah’ın izniyle malının çok ömrünün ise uzun olmasına işarettir. Hasta olanın şifa bulmasına ve sıkıntıları olanın da bu sıkıntılarından kurtulmasına alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda param yokmus ama umreye gitmeyi çok istiyordum daha önce bir kere umreye gittim gittigimiz hocanin hanimina bana gorevini verde ben gideyim diyorum oda bana bu sefer benim yerime sen git diyor ben o kaxar seviniyorum insaAllah tm anlamiyla gorevimi yapabilirim diyorum


arifselim
Bu rüya çok hayırlıdır. Hasta olanın şifa bulmasına, sıkıntılı olan dertleri olanın bunlardan kurtulmasına tabir edilir. Herhangi bir isteği olan kişi içinse bu rüya dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyami sabah namazından sonra gördüm.Ruyamda herkese alti ay sonra umreye gidecegimi söylüyorum.ismim beyaz bir kagida yaziliyor ve siliniyor.ama gitmeyi çok istiyorum.


arifselim
Bu rüya Allah’ın izniyle bir süre sürecek olan sıkıntılı bir dönemden sonra ferahlığa kavuşacağına ve maddi sıkıntılarını geride bırakacağına alamet eden hayırlı bir rüyadır. Allah’tan hayırlısını dile, şüphesiz herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada ailemle birlikte hacca gitmek için hazırlanıyoruz sonra abim evin dağınık olduğunu görüyor ben gitmeyeceğim evleri toplayacağım diyor ve kalıyor


arifselim
Aile ile birlikte hac için hazırlıkta bulunmak, aileye isabet edecek olan hayır, bereket ve sevindirici olaylar manasındadır. Hacca gitmekten geri kalmak ise bu güzel şeylerden mahrum olmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Üstüne Kuma Gelmesi

Kayıtsız Üye
Ben rüyamda amcamın kızı annem yengem Babannem hep birlikte umreye gelmişiz Kabe’nin yanında bir yol varmış oradan arabayla geçiyoruz sadece bir kere görebiliyorum Kabe’yi heyecanlanıyorum sonrasında annemler para çekmek için bankamatiğe gidiyorlar bende amcamın kızına hadi gel biz gidelim Kabe’ye doğru namaz kılalım hadi diyorum bir şey demiyor. Yani Kabe’nin yanına gidip namaz kılamıyorum. Sadece uzaktan dua ediyorum. Ama çok mükemmel maneviyatı olan bir rüyaydı. Yorumlayabilir misiniz hocam?


arifselim
Bu rüya maddi ve manevi anlamda iyi ve sevindirici haberler almaya, mutlu olmaya ve dileklerinin gerçek olmasına tabir edilen güzel ve hayırlı bir rüyadır. Ayrıca maddi anlamda zorda kalmamaya ve rahatlamaya alamet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda çok kalabalık bir parkta oturuyordum. Yanımda 2 tane çocuğum ve arkadaşım vardı. Parktaki herkes umreye gidiyormuş sıra bekliyorlardı. Leğenlerin içinde abdest alıyorduk. Su ama çok kirliydi. Ben de o kirli suyu döküp temiz su dolduruyordum. Çocuklara abdest aldırırken konuşmadığım biri de oradaydı yanimizdaki leğenden abdest alıyordu. Ben kirli suyu dökünce beni arkadaşlarına gösteriyordu ve konuşuyordu. Bende içimden umreye gidiyor ama ona rağmen dedikoduyu bırakmıyor diyordum.


arifselim
Rüyanın içindeki bütün görülenler hayırlıdır. Bereketin artmasına, maddi ve manevi temizliğe, ömrün uzunluğuna ve huzurlu bir döneme tabir edilir. Ayrıca kırgınlıkların ve sıkıntıların bitmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla blen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda arkadaşlarım ile birlikte umre hazirligi yapiyoruz. İcim icime sigmiyor. Uc araba var ustu acik ama eski arabalar. Her birimiz gruplara ayrilip arabaya biniyoruz. Benim bindigim araba yolda kaliyor. Umre için ucaga yetisip yetisemeyecegimden korkarak uyaniyorum. Ne anlama gelir. Yorumlayabilir misiniz


arifselim
Bu rüya güzel ve hayırlı yolculuklara ve işlenecek salih amellere delalet eder. Ayrıca bu rüya kısmetinizin artacağına, aile halkınıza inecek berekete ve nimetlere delalet eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm… Rüyamda umreye gitmek için hazırlık yapıyordum ailemleydim eksiklerimi toparlamaya çalışıyordum… Ve bir magazaya girip daha önce annem ve ablamin olan cantalarin satılığa çıktığını görüyorum. Şaşırıyorum ve aynı magazada çarşafı şerif fiyatı soruyorum bakiyorum… Suanda da çarşaf giyiniyorum ama. Sonra eski bir ama geniş bir arac gelip bizi bekliyor gitmek için içinde ailemden bir kaç kiside var


arifselim
Aleykum selam. En açık ve en çok kabul edilen yorumu, dileklerin olmasına, ömrünün uzun ve malının bol olmasına yorumlanır. En doğru yorumu ise kişinin içinde bulunduğu bir sıkıntısından kurtulmasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda havaalanında arkadaşımı uğurlamaya gidiyorum ama içten çok üzgünüm ben gidemedim diye umre yada hacca hangisi bilmiyorum. Sonra bilet bölümüne gelince benimde gittiğim, annemle konuştuklarını sürpriz olduğu söyleniyor.ben sevinçten ağlıyorum ve bu ağlama gerçekti sabaha karşı uyandım ağlayarak. Sizce manası nedir?

Okudunuz mu?  Rüyada Tebbet suresi Görmek

arifselim
Hac veya umre olsun bu rüya en hayırlı rüyalardandır. Allah’ın izniyle izniyle dünyevi sıkıntılarının geçeceğine ve feraha kavuşacağına alamettir. Hasta olanlar için şifa bulmaya ve derdi olanlar için ise derdinden kurtulacağına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda okul gibi bir yerdeyim.sabah mudur secim yapiyor.ve ben çok istiorum seciliyorum. Ve aksama doğru umreye gidilecek.benim kiyafetim yok..esimle gidecem.uzerimde bir pantolon bir gomlek filan.herkes bana bakiyor.hepsi uzun elbiseler giyinmis.ben utaniyom ve iniyom icaktan.esime diom kalk vaktimiz var elbise ariyacaz.her yeri geziyoz dikissiz elbise bulmaya calisiom.ama bulamiyom.agliyorum bulamadigim ve gidemiyecegim için.hocamiz diyor.dikislide olabilir.her hangi bir tane almak için tekrar geziorum.ama hiç bisey beyenmiyorum..oraya bunlarin hiç biri yakismaz diorum..boyle telasliyim kosturmalar filan iste..boyle dewam edior.ama gittigimi goremedim sanki.sonu karisikti


arifselim
Hayatında önündeki bir çok hayırlı ve güzel şeyleri için önündeki engellere işaret eder. Manevi açıdan eksikliklere ve bunların telafi edilmesi gerektiğine alamet eder. Bu rüya insana bir uyarı gibi kabul edilebilir ve bir ders çıkarılabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm​ hocam. Öncelikle böyle bir hizmet verdiğiniz için Allah sizden razı olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dün gece annem bir rüya görmüş yorumlarsanız seviniriz. Rüyasında hacca gitmeye hazırlanıp yolculuk için toplanılan kalabalığın içine girmiş. Rahmetli kayınvalidesiyle gidecekmiş. Beraberlermiş. Görme engelli olduğu için nasıl gidecem kolumdan tutup beni kim gezdirecek diye tedirgin olarak kendi kendine düşünüyormuş. Sonrada olsun öleceksem de o yolda ölüyüm deyip yola çıkıyormuş. Hocam annem 46 yaşında görme engelli ev hanımı.
Teşekkürler…


arifselim
Aleykum selam. Allah sizlerden de razı olsun ve sıkıntılarını kolay eylesin. Bu hayırlı bir rüyadır ve iyi, temiz niyet sahibi olmanın alametidir. Ayrıca rüyada hacca gitmek için kafileyle yola çıkmak, isteğine ulaşmak için bir araya gelinecek ve aynı doğruda birleşilecek tanımadık kimselerin varlığına tabir edilir. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada annem ile umreye gidecektik. Hazırlık yapıyorduk ve gideceğimiz otobüste akrabalarımız vardı. Ben o otobüse yetişmek için acele ediyodum . Ve yetişmeye çalışırken düştüm ellerim hep kan oldu yaralandı ve uyandım

Rüyamda annem ile umre hazırlığı yapıyorduk. Ve bizim umreye gideceğimiz otobüsün içinde akrabalarımız vardı. Ben o otobüse yetişmeye çalışıyordum annem otopunun önünde beni bekliyordu ben düştüm ellerim kan oldu ve uyandım


arifselim
Bu güzel, hayırlı ve anlamlı bir rüyadır. Malın çoğalmasına, ömrün uzun olmasına ve hastalığı olanın şifa bulmasına alamet eder. Önünde engeller olsa bile Allah’ın izniyle aşılacağına alamet eder. Allah’tan hayırlı olanı dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda umreye gitmek için hazırlanıyordum.ama kimsenin gideceğimden haberi yoktu.tam gitme vaktim geldiğinde anneme ben umreye gidiyorum anne diyorum ama annem hiç şaşırmıyor ve bana birşeyler hazırlıyor elbise vb. Sonra herkesle helalleşiyorum ama yola çıkmadan uyanıyorum.uyandığımda keşke uyanmasaydım gidemeden uyandım diye üzüldüm.ne anlama geliyor acaba bu ?

Okudunuz mu?  Rüyada Üniversite Görmek (imam nablusi)

arifselim
Bu hayırlı rüyalardan kabul edilir. Üstteki rüyalarda olduğu gibi çeşitli hayırlara kavuşmak manasındadır. Berekete kavuşmaya, iyilikler işlemeye ve ömrün uzamasına tabir edilmiştir. Daima en güzeli Allah’tan hayırlısını dilemektir sende hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Rüya25
Rüyamda bir arkadaşımla umreye gidecekmişiz uçak biletlerini arkadaşım almış. Arkadaşımla çarşıda buluşup gidecez. Ben yanıma para almamışım nasıl olsa babam yolcu etmeye gelecek ve para verecekmiş. Durakta beklerken bir tanıdıkla otobüse biniyorum otobüs paramı o versin diye. Veriyo neyse gidiyoruz bakıyorum o araba çarşıya gitmiyo karışık yerlerden gidiyo şoföre soruyorum bu araba çarşıya gitmiyor mu diye gidince beni indirin diyorum o da tamam diyor. Yani ben arkadaşımla buluşup umreye gidecekmişim. Araba çarşıya gittiği için rahatlıyorum. O ara uyandım. ?


arifselim
Yinede bu rüya hayırlı ve güzel anlamları vardır. Gene olarak kişinin malının çok ömrünün ise uzun olmasına işarettir. Bu rüya özellikle hastaların için şifa bulma anlamlarına da gelmektedir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyama halam kiziyla ve birkaç kişi ümreye gönderecekmiş, herkes hazirlaniyor kiyafetler giyiyor, bende orda bulduğum gri renkli bir elbiseyi yiyorum. Ama annem sen kendi paranla gitmelisin diyor, bende ama benim param yok diyorum, annem olmaz gitmemelisin diyor, sonra elbiseyi çikariyorum


arifselim
Bu rüya hem senin için hemde o gördüğün kimseler için hayırlıdır. Hem maddi hemde manevi anlamda zenginleşmeye ve ömrün uzun olmasına tabir edilir. En doğrusu ise Allah’tan hayırlısını dilemektir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı günler ben rüyamda köyde ailemle beraberken bir anda mekke ve medineyi göresim geldi içim de oyle bir istek uyandi ki anlatamam ve hemen dedimki ben umreye gidecem. Sonra şehire giden dolmuş biletini aldim kayıtları araştırdım. Artık gidecem diye yerimde duramıyordum ama bir anda kardeşim kulağıma fısıldadı abi gidiyirsun ama paran varmı ki en az 1500 veya 2000 tl olmasi gerek ben bir anda duraksadim ve çok kötü oldum çünkü param yoktu ama yinede ben gidecem borç etsem bile dedim. Rüyam ne anlama geliyor yardımcı olabilirmisiniz Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Umreye gitmek çok hayırla yorumlandığı gibi, gitmeye çalışmak ve yönelmek bile hayırlıdır. Hem maddi hemde manevi açıdan zenginleşmeye ve huzurlu olmaya işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm böyle bir hizmet sunduğunuz içim Allah razı olsun. Ben 2,5 ay önce annemi kaybettim ve rüyamda babam annem ben havaalnındayız bilet sırasında ve Ümreye gidiyormuşuz. Anneme pasaportları kontrol etmesini tam mı diye soruyorum oda kafa sallıyor hiç konuşmuyor üzerinde her zaman giydiği siyah feracesi var

Okudunuz mu?  Rüyada Ürpermek (imam nablusi)

arifselim
Aleykum selam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Bu rüya hem senin ve hemde annen için çok hayırlıdır. Hayırların ve sevinçlerin artmasına ve üzüntülerinizden kurtulmanıza işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bavulumla eski iş yerime gidiyorum içindekilerin eski patronumun olduğunu sanıyorum ama açınca görüyorum ki bavul boşmuş. Gelmişken kadına anahtarı teslim edeyim diye düşünüyorum. Ama anahtarlık benim çıkarmaya çalışıyorum ama anahtarlık kalıyor neyse böyle kalsın diyorum. Eski patronumda ben bunu böylece yeni çalışanıma veririm diyor. Yorum yaparsanız sevinirim


arifselim
Rüya sahibinin bazı sıkıntılarının olduğuna ve bu sıkıntılarına çözüm bulmaya çalıştığına işaret eder. Sorunlarını ailesinden ve yakınlarından sakladığı ve başka yerlerde çözüm aradığına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Annem başka tanıdıklarimizla umreye gidecekmiş sonra babamla konuşup beni de göndermeye karar veriyorlar.Gitcegimiz sabah geldiği zaman saatlerce minibüs bekliyoruz havaalanına gitmek için gelmiyo ben de diyorum ki anne bana ayakkabı aldın mı diyorum hemen eve gidiyorum dolabimda ne var ne yoksa ayrı bir bavul yapıyorum ayakkabı da alıyorum sonra minibüs beklenen yere geliyorum o sırada minibüs geliyor biniyoruz.Ben bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorum anneme diyorum ki anne keşke kitap alsaydın orda az da olsa göz gezdirirdim diyorum sonra yakın bir arkadaşım çantasını bırakmış anneme içinde kitaplar tuzlu kabuklu fıstık lahana bı de ütü var ben çok seviniyorum onları görünce.Simdiden teşekkürler


arifselim
Umreye gitmek üzere hazırlanmak daima çok hayırlı olarak kabul edilir. Dileklerin kabulüne ve her türlü maddi sıkıntılarından kurtulmana işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


DeryaDeniz
Rüyada annemin bohcasini hazirladigini gördüm. Sorunca da umreye gittigini soyledi. Annem çok mutlu ve heyecanliydi. Daha sonra ben de ona yardim etmeye basladim.. Yorumu nedir acaba?


arifselim
Bu hayırlı ve güzel bir rüyadır. Rüyada umreye veya hacca gitmek üzere hazırlık yapan kişiler için sıkıntılarından ve Allah’ın izniyle dertlerinden kurtulmalarına işaret olarak tabir edilir. Bu aynı şekilde senin içinde hayırlıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir arkadaşımla beraber arabistandaymisiz umre yapmak istiyoruz ama tek başımıza mekke medineye gecemeyiz diye düşünüyoruz sonra abiminde o gün umreye geleceğini öğrenip ona ulaşmaya çalışıyoruz beraber gitmek için ama ulaşamıyoruz. (Benzer rüyalari bir kaç kez daha görmüstüm umreye veya hacca gitmek için hazirlaniyorum bazen havaalaninda uçak peşinde koşup duruyorum bazende gidiyorum ama mescidlere ulaşamıyorum bir türlü) (not.2 yıl önce rüyamdaki arkadaşimla beraber umreye gitmiştik.) Yorumlarsaniz sevinirim.


Tohat
Hayırlı ve güzel bir rüya olarak tabir edilir. Rüyaya göre, rüyayı gören kişi Allah yolunda, Allah’ın emir ve yasaklarına uymaya çalışarak güzel davranışlarda bulunup hasenat toplayan kişi olarak tabir edilir. Bu yolda emek vermek için çabalamaktadır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ünlü Bir Kimse Görmek (imam nablusi)

Kayıtsız Üye
Rüyamda Ablam umreye gidecekmiş ama aynı zamanda hac da çıkmış . Abla ikisine nasıl gideceksin o kadar paran var mı diyorum hac çıkmış sadece hacca git diyorum ama Ablam hayır ikisine birden gideceğim diyor . Hocam bu rüyanın anlamı nedir teşekkür ederim


arifselim
Hem senin için ve özellikle de ablan için oldukça hayırlıdır. Allah’ın izniyle maddi manevi sıkıntılarından kurtulmaya ve hayırlı olacak gelişmelere tabir edilir. Adeta dua ve dileklerin kabulü manasındadır denilebilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada annem babam ve ben umreye gidecekmişiz. Bana son dakika söylüyorlar çok heyecanlanıyorum daha hiç bir eşyam hazır değilmiş.Evde namaz kılmayıp yan tarafda camii varmış normalde yok orada akşam namazı kılıyorum.Nufus cüzdanını fotokopi için kırtasiye arıyorum.camiiden çıkarken bir bayan kanser hastası kızı olduğu için yardım istiyor.Normalde ben gönüllü olarak ihtiyaç sahiplerine ve mültecilere eşya taşırım.Ona da sana 3 hafta sonra yardım getiririm diye siz veriyorum.Sonra eşyalarımı hazırlamak için eve çıkıyorum.Cikarken merdivenlerde her tarafa pişmemiş hamur bulaşmış yerlere akıyor.Annemin üst komşusu hamur mayalamış hamur pişmemiş iyice mayalanıp kabarmış tüm apartmanda yerlere akıyor.Allah Allah diyorum.O teyze de bana "15 tatilde iyice Suriyeliler doldu sen ne diyorsun "diyor.Ben de bilmiyorum ben 15 tatilde umreye gidiyorum" diyorum.Annemler biz camiide namaz kılana kadar hazırla eşyanı diyor.Birisi daha bizimle gelecekmiş ki göremedim.Hizla hazırlamaya gidiyorum.


Tohat
Helal lokma yemeye, haram parayı evinize cebinize sokmamaya özen gösteren, Allah’ın sevdiği ve övdüğü kullardan biri olduğunuza, hayırlı işlerde bulunduğunuza, yaptığınız hayırlı işlerin karşılığını görmekte ve görmeye devam edeceğinize işaret eder. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
mumsema merhaba dün rüyamda bir ses geliyor (suudi arabistana girişin yapıldı diye) anlamadım diyince ben, ses tekrar geliyor. çok merak ettim ses vardı ama kimin söylediğini bilmiyorum
dün de yazmıştım ama hâlâ yayınlanmadığını görünce tekrar yazdım, yorumlarsanız sevinirim.


Tohat
Merhaba. Bu rüya uzun ömre delalet ettiği gibi malın bereketleneceğine ve madden sıkıntıya düşmeyeceğine işaret etmektedir. Rüyanın her yönden hayırlı olduğunu kabul eden alimler ise rüyayı gören kişinin gerçekleşmesini istediği şeylerin gerçekleşmesi şeklinde tabir etmektedir. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız Üye
Selamün Aleyküm hocam biz eşimle kaynanam ve kayınlarım yüzünden ayrıldık başıma getirmedikleri kalmamıştı iki defa kısmı felç geçirdim.eşimle 1 buçuk yıldır ayrıyız boşanma davamız devam ediyor ama ben eşimi seviyordum.rüyamda kaynanamı gördüm umreye gitmek için hazırlanıyordu ve benim çok samimi olduğum bir teyzede umreye gitmek için hazırlanıyordu sohbetimizde ikisinin de aynı ortamda olacaklarını konuşuyorduk bu yüzden sevdiğim teyzeye onunla gitme çok canımı acıttı diyordum.sonra kaynanam o teyzeyle sohbet ediyordu kadına oğluma(eşim) bir kız isteyeceğim ama kız başka memlekette kalıyor inat ediyor bu şehire gelmeyceğim diye bu yüzden istemiyorum bu kızı. rüyam burada bitti .yorumlarınız için Allah razı olsun şimdiden

Okudunuz mu?  Rüyada üç harfliler tarafından rahatsız edildiğini görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Yaşadıkların ve düşündüklerinin tesiri olarak gördüğün bu rüyanın tabiri yoktur. Sadece bilinçaltında biriktirdiklerin ve etkilendiğin onca şeyin rüyalarına yansımış halidir. Allah hakkında en iyisini düşünmüştür. Allah’a sığın ve ümitvar ol. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada umre için hazırlık yapıyordum uçağa doğru gidiyordum ama fark ettim ki elimde bavulum yok geri kostüm hazırlık yapmak için ama hiç bir şekilde yapamıyordum bide aniden etrafıma baktım umredeyim RAABİMİN evi önünde durmuşum bide etrafıma baktım ki sadece bir kaç tane insan var siyah elbiseliydiler ama hareket etmiyordular bende dedim 7 defa tavaf edim evime gıdım bide aniden gözümü açtım ki bir evdeyim bütün ailem etrafımda bir şenin hazırlığını yapıyorduk. RABBİM HAYIRLARA VESİLE ETSİN yorumunu öğrenebilir miyim


Tohat
Hayırlı günler kardeşim. Rüyanın manası çok hayırlıdır. Hayatın güzelse hiç beklemediğin bir anda çok daha güzel bir hale gelecek manasındadır. Özellikle kişi maneviyatına vereceği ağırlıktan dolayı ibadetlerini aksatmadan sürdüreceğine, ahlaki güzel, kamil bir kimse olabileceğine, dünyadaki güzel nimetlere sahip olabileceği gibi hayırlı evlatlar da sahip olacağı hayatındaki her alanda hayırlı gelişmelerin olabileceğine ilişkindir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


Kayıtsız Üye
Bu gece rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm daha sonra da ailemle umreye gittiğimi gördüm bir otobüse bindik havaalanına geldik ama daha vakit olduğu için beklemeye koyulduk bu sırada havaalanında görevli kadın ilerideki halka şeklinde oturmuş topluluğa sorular soruyor bilenlerin yalnızca gitmesini doğru buluyordu bir amca ve kadın soruyu bilemedikleri için kadın ağlayarak adamla birlikte paralarını geri alıp oradan uzaklaştılar
Bu arada soru da benim okuldaki derslerimden birindendi


Tohat
Hayırlı günler. Genel itibari ile aile içerisinde meydana gelebilecek güz olaylara işarettir. Hem ailede varsa sağlık sorunu geride kalıp şifa bulacağına hem de rüya sahibinin ailesine faydalı bir kimse olup gurur duyulan kişi olacahina bunun yanı sıra dünya ve ahiretini den k tutacak şekilde yaşamasına delalet eder. Eğer rüya sahibi tesettürlü değilse tesettüre nail olabileceğine de işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyada umreye gideceğini görmek, rüyada umreye gitmeye hazırlanmak, rüyada umreye gitmek için hazırlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada toprak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada umreye gitmek için hazırlanmanın yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.