Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
bir hafta önce söz arifesindeyken benden ayrılan bir sevgilim var
ben bu gece rüyamda kardeşimle birlikte ulu kocaman ağaçların bulunduğu yemyeşil bir ormanda çalışıyorum muhtemelen odun topluyorduk o sırada bana bir kızımın olduğunu söylediler ben çok sevindim çok mutlu oldum sonra bebeği kucağıma aldım ve bana bakarak gülüyordu beni bir kızım oldu hemde annesi nazlı (benden ayrılan sevgilim) herkes görsün diye mutluluktan bağırıyordum


Cevap: Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

Desert Rose
KIZ ÇOCUĞU

Rüyada kız çocuğu görmek bolluğa, şerefe, zorluktan sonra kolaylığa, büyüyen ve artan şeylere işarettir.

Rüyada henüz meme emen kız çocuğu görmek, övülmeye değer ve kendisinden iyilik ümid edilen hayırlı bir şeye yorumlanır.

Bir kimse rüyada bir yere bırakılmış kız çocuğunu kaldırsa veya yüklenip götürse ya da kendisinin bir kız çocuğu doğsa ve rüyayı gören de hapis veya mahsur bulunsa yahut düşmanlıktan dolayı hukukuna tecavüz edilmiş ya da borçlu veya fakir ise, bütün bunlardan kurtulur. Yahut küçük bir çocukla müjdelenerek üzüntüsü gider. Bunlardan hiçbiri onda yoksa, üzüntü ve kedere yorumlanır.

Hasta olan bir kadın yahut bir adam, kız çocuğu doğurduğunu görse, onların hastalıktan kurtulacaklarına işarettir.

Küçük kız çocuğu, onu gören kimse için dünyalığa yorulur. Kız çocuğu, sanata ve ona sahip olan kimse için de, dünyanın kendisine yönelmesine işarettir.

Bir kimsenin rüyada bir kız çocuğunu arkasına alıp götürmesi oğlan çocuğunu götürmesinden hayırlıdır.

Karısının kız çocuk doğurduğunu görmek, murada ermeye, hayır ve menfaat elde etmeye işarettir.

Bir kız çocuğunun size güldüğünü görmek, herkes tarafından iltifat ve itibar görmeye işarettir.

Kız çocuğunun kundakta iken konuştuğunu görmek, işlerinizde herkesi kıskandıracak derecede ilerlemeler olmasına yorulur.

Kız çocuğunun hasta olduğunu görmek, kazançtaki tehlikeyi; öldüğünü görmek ise

kazancın son bulmasını ifade eder.
İmam NABLUSİ


Cevap: Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir?

Elzem25
Rüyada esimle beraber doktora gidiyorum ultrasonda bir kizimin olacagi soyleniyo ve eşim iki aylik hamile şuan bu nedemek acaba


arifselim
Bu rüyanın bir çok yorumu olsa da en çok kabul edileni bu rüyayı gören kimsenin evlat sahibi olmasına tabir edilir. Kız çocuğu çok hayırlı rüyalardandır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda hoşlandığım adam dan kızım olmuş kizimizin elinden tutmuştu ailecek geziyorduk. not: hoşlandığım adam ondan hoşlandığımi bilmiyor ama onun da bana sanki ilgisi var. Yorumlarınızı çok sevinirim.


arifselim
Rüyanız istediğinize ulaşacağınıza tabir edilir. O adam hakkında olsun veya olmasın bazı istediklerinizin gerçekleşeceği şeklinde tabir edilir.


Kayıtsız Üye
1 – Bende nişanlıyım Dün rüyamda bir kızım olduğunu gördum adini Koyuyodum .

2 – Ben nişanlıyım ve rüyada bir kız çocuğumun olduğunu görüyorum kızım bana anne deyip sesleniyor


arifselim
Bu rüyalar hayırlı ve güzel rüyalardandır. Gerçek hayatta isteklere kavuşmaya istediklerinizin olmasına yorumlanır. Kız evladı rüyada genellikle hayırlara ve dileklerin kabulüne tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  İstiharede tuvalet görmek

saadet
Bende 18 yaşındayım rüyamda kızım olduğunu görüyorum ama doğurduğumu görmüyorum sonra kızım daha 3-4 günlük bebekken telefonla arkadaşımla konuşurken yanımdan hızlı adımlarla Yürürken altında bez elinde biberon görüyorum ve hemen Büyüdü bu kadar büyümesi normal mi diye soruyorum lütfen yorumlar mısınız ???


arifselim
Rüyanız hayırla tabir edilir. Çok istediğiniz bazı şeylerin gerçekleşeceğine eğer var ise hedeflerinize rahat bir şekilde ulaşacağınız manasında tabir edilir. En doğrusunu her zaman Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda dünyalar tatlısı kızım olduğunu görüyorum daha yeni doğmuş ve onu bir yere yatiriyorum çocuk gözumun önünde saniyeler içerisinde 9 aylık bebek gibi büyüdü emekleyen başladı ve ben onu emzirip uyuttum… Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim


arifselim
Selamun aleykum hanım kardeşim. Rüyanız çok hayırlı bir rüyadır. Güzel ve mutlu bir hayata işaret eder. Ayrıca bu rüyanın anlamı, takdir görmektir ve iyilik davranış nedeniyle takdir edileceğiniz manalara yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm kucağima aldm ismini de koyup kimliğini çıkartmışiz bu neye delalet eder… Tşk ederm şimdiden.


arifselim
Genelde hayırlı anlamlara yorumlanır. Evlenmemiş bir genç kızın bu rüyayı görmesi ise kısmetlerinin bir anda artış göstermesine, özellikle erken yaşlarda yapılacak bir evliliğe ya da akraba evliliğine de alamet eder. Evliler içinse hayırlı maddi kapıların açılmasına tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda küçük kundakta bir kız çocuğumun daha olduğu ve büyük kizimdan onu korumasını istiyorum ve çok seviniyorum


arifselim
Bu rüya sizin için huzur ve başarı anlamında yorumlanır. Uzun süredir olmasını istediğiniz bir şeyin olmasına ve mutlu olmaya işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda benim bir kızım olmuş ama Nasıl olduğunu hatırlayamıyorum. Sanki benimmiş ama bende değilmiş gibi. Sonra bana verilmiş. Bebeği çok az görüyorum. Evim misafir doluymuş. Ama onlarla otururken bile kızımın var olduğunu hatırlayarak içim içime sığmıyordu. Yorumlayabilir misiniz.


arifselim
Rüyanız sizin için eğer evliyseniz tam tersi olarak yani erkek bebekle tabir edilir. ayırca bol rızık kazanç ve huzur manasına da tabir edilmiştir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
16 yaşındayım. Rüyamda kızım olduğunu görüyorum. Doğurduğumu görmüyorum ama. Ailemden bazi kisiler yanimda. Kucagima veriyorlar. Bakıyorum, çok güzel uyuyor. Kiz mi diyorum evet diyorlar. Bu rüya ne anlama gelmektedir.


arifselim
Merhaba kardeşim. Bekar birisinin kızının olduğunu görmesi kısmete ve nasiplerinin güzel olacağına işaret eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda kadın doğum servisi önünde beklerken içeriden benimle alakası olmadığını düşündüğüm birileri kucağıma bir kız çocuğu veriyorlar ve bu senin kızın diyorlar. İmkansız, ben evli falan değilim hem ne ara oldu diye şaşırıyorum. Dönüp kucağımdaki bebeğe bakıyorum, tatlı da bir şey Allah Allah diyorum. Sonra karşıdan kızın annesi diye arkadaşlıktan başka hiçbir ilişkim ve düşüncem olmayan bir arkadaşımı getiriyorlar kızı benden alıp bir de bunun kucağına veriyorlar işte o an ben şok, ben şaşkın, öylece kalakalıyorum.

Okudunuz mu?  Rüyada peygamber sesi duymak

arifselim
Bekar birisinin bir kız çocuğunu görmesi nasibinin çıkmasına ve kısmetinin açık olmasına yorumlanır. Evli birisinin görmesi ise erkek çocuğu olmasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba 15 haftalık hamile yim ve hamile olduğumu öğrendiğim den beri bir oğlum var bununda kız olması için hep dua ediyorum ve rüyamda bir kızım olduğunu ve onu emzirdig imi fakat naparsam yapiyim ağzını açıp emmiyod u biberonla sütümü veriyorum ne anlama geliyor acaba bu arada yarın cinsiyetini öğrenmek için doktora gidicem


arifselim
Merhaba kardeşim. Evli bir kadının rüyasında erkek görmesi kız evladının ve kız görmesi de erkek evladının olmasına yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda bir kızım olduğunu gördüm ve 2 ya 3 aylikti benimle gülüyordu


arifselim
Eğer evli birisi isen bu erkek çocuğunun olması manasında yorumlanır. Bekar ise evliliğe veya nasibin açık olmasına yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
1 yıldır evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor dün gece rüyamda uzun lüle saçlı 2 3 yaşlarında kızım olduğunu gördüm neye işaret acaba yorumlar misiniz?


arifselim
Rüyan hayırlıdır ve sevineceğin gelişmelere işarettir. Ayrıca bir amaca erişmek ve hedefe varmak şans ve kısmet konularında da güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Hocam ben nişanlıyım rüyamda bir kız bebeğimin olduğunu gördüm onu emziriyorum seviyordum bakıyordum ben daha bekarım benim çocuğum nasıl olur kendime söylüyordum rüyamı yorumlarmısınız hocam


arifselim
Bu rüya rüyalar içerisinde bir kızın görebileceği en güzel, en müjdeli ve en hayırlı rüyalardandır. Her türlü sevince ulaşmaya, mutlu olmaya ve hayırlı bir evlilik yapmaya delalet eder. En doğrusunu Allah bilir.


Mayide aydın
Sevdiğim kişiden çok güzel bir kızım odu ve emdiryordum kızım emerken bana gülüyordü


arifselim
Bekar bir kızın güzel kızının olduğunu görmesi, evliliğe, kısmetinin açık olmasına ve güzel bir geleceğe işaret eder. Rüyasında çocuğu olduğunu ve ona süt emzirdiğini gören kişi ise çok yakın zamanda büyük bir mutluluk yaşar. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda bir kiz cocugu dogurdum. Emzirdim. Ama diyorum ki ben bu cocugu alip goturemem deyip bir kadina birakiyorum. Gidiyorum dondugumde cocuk 3 aylik olmus buyumus . Kilolu iri yari bir bebek olmus gel diyorun cagiriyorum kadina sariliuo gelmek istemiyo . Aldin kucagima emzirdim. Aglayarak geri verdim gittim .


arifselim
Bu rüya bir çok güzel anlamı içinde barındırır. Rekabette olduğunuz bir konuda kazanmaya, kısmetin açık olmasına, bir işte başarılı olmaya ve uzun süredir olmasını dilediğin bir şeyin gerçek olması olarak yorumlanır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüya tabirleri doğru mu ?

Kayıtsız Üye
Rüyada kuzim øzlmus gibi oluyor benim kendi yatak odamda yerde eski cocukluk haliyle cıplak olarak yüz ustu yatıyor bende onun yanında 4 5 tane ayrı oyuncak ölü cocuk yapıyorum yanına bebeklerın ıclerını dolduruyorum onunla beraber gömmek ıcın ama ben hıc aglamıyorum, ve artık bır daha kızımın olmayacagını ertesı gun herkezın duyacagını düşünüyorum hayırlaravesıle olsun acaba nedır


arifselim
Aslında bu tür rüyalar kişinin durumuna göre tabir edilmelidir. Bu rüya genel anlamda ise içinizde yanan bir ateşin hala dinmediğini, size karşı haksızlık yapan kişileri mahcup duruma düşürecek fırsatlar bulacağınızı da tabir edilir. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda yatagım da cıplak kız cocugu gördüm anlami nedir acama ( eşimle cocuk istiyoruz belki o mani oldu bana )


arifselim
Bu rüya bilinçaltına yerleşen bir durum olabilir. Ayrıca bu çok hayırlı bir rüyadır ve helal ve hayırlı rızka, ferahlığa, huzura, afiyete ve güzelliklere işaret eder. En doğrusunu ancak Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kızım olduğunu görüyorm bn 1,5yıldır evliyim çocuğm yok rüyamda gördüğüm kız çıcugu yuruyo ve bn de onun arkasında yürüyorm anlamı nedir şimdidn teşekkürlr


arifselim
Rüyan hayırlıdır ve güzelliklere alamet eder. Bu rüya evliler içinse bebek müjdesidir. Bu rüyayı gören kişi hayallerine ve isteklerine, hemen olmasa bile zaman içerisinde kavuşur. En doğrusunu Allah bilir.


Anneyim
Rüyamda bir kızım oldu çok zor doğurdu ama çok güzeldi ve uyandığımda gözümün önünden gitmiyo kokusu halen duruyordu ve özlem duyuyorum kalktığımda gerçekten dogum yapmış gibi ağrım vardı


arifselim
Bekarlar için dileklerinin kabul olması ile evlenmelerine ve evliler için ise maddi manada hedeflerine ulaşarak istediklerini elde etmek manasındadır. Genel olarak çok hayırlı ve çok bereket dolu bir rüyadır. Herşeyi hakkıyla bilen ancak Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selam rüyamda eski sozlumden bir kızım olmuştu bekar şekilde ve eve getirip kucağıma verdiler çok güzel bir bebekti çok seviniyorum bana gülüyordu acayip gerçekçi bir rüyaydi annesini hiç görmedim sadece bahsi geçiyordu ondan olduğu ne anlama geliyor acaba


arifselim
Aleykum selam. Bu şekilde bir kızı olduğunu gören kişi çok büyük hayallere sahip olması manasındadır. Ayrıca iş ve maddi hayatında büyük işler yapması için bir yakınından önemli bir destek almasına işaret eder. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba,
Rüyamda 5 tane yetiskin çok güzel kizlarim olduğunu gördüm. Evlendiriyordum onlari. Kirmizi kurdaleler vardi bide tepsi üstünde de yüzükler. Ben kendim 21 yaşında ve bekarim
Bu rüyami yorumliya bilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim


arifselim
Merhaba. Bu güzel bir rüyadır hem evliler hemde bekarlar için hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder. Elbette herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada süpürdüğünü görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kızım olduğunu gördüm.1 yaşında sanırım çok sevimli bir kız .konuşmayı da biliyor.anneme ,anneanne benim dedem nerde deyip benim babamı soruyor bunun yorumu nedir


arifselim
Allah rüyanı mübarek eylesin. Aslında en doğru yorum kişiye göre yapılan yorumdur. Bu rüya çok hayırlıdır. Bekarlar için evliliğe, evliler için dileklerinin gerçekleşmesine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyada kızım olduğunu gördüm en az 4 -5 yasindaydi resmen anneydim ona mamalar yapiyordum hazırlıyordum öpüp sarılıyodum annemin ise ona ben gidiyorum evde sen kızınla ilgilen dedi sonra uyandım rüyayı yorumlarmisiniz


arifselim
Bu rüya özellikle de bekar kızlar için çok hayırlı bir rüyadır. Kısmete, berekete, sıkıntıların geçmesine ve Allah’ın izniyle dileğine kavuşmasına tabir edilir. Evli olan kimse içinde hayırlıdır ve dileklerin kabulü anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler dün gece rüyamda kızım oluyo eşimle birlikte arabayla eve geliyoruz arabadan inince neyin oldu diye soruyorlar bizde kızımın olduğunu söylüyoruz evde kendi annem amcamın hanımı oluyo sonra bebeğim ağlıyor annemde diyo emicek heralde diyo uyanmışim rüyamı cevaplasaniz sevinirim şimdiden Allah razı olsun


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüyanın il yorumu bir amaca erişmek ve hedefe varmak olarak değerlendirilmektedir. ayrıca şans, kısmet ve benzeri güzel manalara işaret ederek yorumlanır. Kız çocuğu müjde ve sevinç olarak da yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Ben dün gece rüyamda bir kızım olduğunu gördüm ve çok güzel bir kızdı. Kızımı prensesim benim hayalim diye seviyorum. Eşim ve oğlum da yanımdaydı. Oğlum bana ben böyle olacağını biliyodum kardeş gelince beni unuttunuz diyordu. Hocam lütfen cevap verin bana. Ben oğluma hamile olduğumu da bu tarz bir rüyayla öğrendim. Buda onun gibi bir şey olabilir mi acaba?


arifselim
Merhabalar. Bu rüya müjde anlamındadır. Görenin durumuna bağlı olarak istediği bir dileğinin olması veya sıkıntısının geçmesine işarettir. Rüyayı gören kimse eğer hamile ise erkek çocuk manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam kusura bakmayın ama anlamadım. Daha açık anlatırsanız memnun olurum. İsteğe bağlı olarak dileğinin gerçekleşmesi derken. Benim tek bir dileğim duam var Allahım bana erkek evlat sevgisini tattırdın bir de kız evlat sevgisi. Açık anlatırsanız daha iyi olur hocam. Bu kadarını yukarıda ki yorumlardan da öğrenmiştik zaten.


arifselim
En doğru yorum ancak kişiye özel bir şekilde olacak olan yorumdur. İsteğe bağlı değilde kişinin çok istediği bir şeyin olmasını demek istedik. Yani bir dileği varsa o şeyin olmasına dair bir müjde olarak kabul edilir. Ayrıca bunlar sonuçta sadece bir rüyadır ve daima Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahı inkar etmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda 1-2 yaşlarında kızım varmış(ama doğurduğumu görmüyorum)kızım koşarak benden kaçıyormuş.Ben de arkasından koşuyorum ve kızım ekmek fırının içine giryomuş.ben geliyorum ve kızımın elinden tutup "hadi kızım gideli.kaçma artık benden" diye fırından ayırılmak isterken orda bir kaç tane kız "aaa kızın mı bu,ama sen kendin daha çocuk gibi" falan diyolar.lütfen rüyamı yorumlarmısınız. Not:yaşım 22 ama çok küçük gösteriyorum.bekarım.


arifselim
Bu rüya özellikle de bekar bir kız için çok hayırlıdır. Bu rüya ilk olarak müjde demektir. Evlilikle ilgili olarak meydana gelecek güzel gelişmelere ve sevineceğin durumların olmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba ben çalışıyorum kızıma annem bakıyor.
Bir gün işten annemlere gittiğimde kızımla oynuyordum mutfagı gidip geldiğimde kızım ölüce hareketsiz yatıyordu annemi çağrıyorum öldü diyo kızımı kucagıma alarak hayır ölemez falan diyip aglıyorum ama böle sanki zorla aglıyomuş gibiydim. İlk defa böle bir rüya gördüm 7 aylıkta bir kızım var youmlarsanız teşekkür ederim.


arifselim
Merhaba. Bu rüya kızınla ilgili olarak yorumlanmaz. Aile ve iş hayatı ile ilgili olarak yorumlanabilir. Bu yaşanması muhtemel olan problem ve sorunların bir işaret anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Hayat masal
Cocugum olsun çok istiyirum rabbimin gucune gitmesin kizim olsun çok istiyorum bagzi rahatsizliklar yasadim ve mecbururen oldugum
Birde kurtajim var
Gecen gece duami ettim Allahim bana bir evlat nasip et eğer nasip edeceksen ruyama getir dedim yattim
Ruyamda sarisin renkli gozlu bal gibi tatli bir kizimin oldugunu gördüm belki bilinc alti diyeceksiniz ama oyle aydinlik beyazlar içinde cennet gibi güzel kokularin burnuma geldiği bir rüya idi simdilerde ise ruyamun gercek olmasini bekliyorum
Cevap verirseninz sevinirim


arifselim
Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin. Bu rüya tam olarak bir müjde olarak yorumlanır. Mana olarak insanın çok istediği bir şeyin olması gerçekleşmesi manasındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim adamdan bı kızım vardı ama sevdiğim adam ortada yoktu sevdiğim adamin ailesi kızımı benden sakliyolardi kızımın okula basladigini ogreniyodum onu görmek için ​ okula gidiyodum bir sürü çocuk içinden yüzünü hiç bilmediğim kızımı bulmaya çalışıyordum sonra buldum onu adını bilmediğim için seslenemedim sonra arkadaşı onu SELEN diye çağırdı kızımın adı selenmis. Sonra aldım onu götürdüm yine sevdiğimin adamın ailesi karşı çıktı aldım kızımı götürdüm ….


arifselim
Bu rüyanda görmüş olduğun herşey tam tersi olarak yorumlanır. Olumsuzlukları olumlu ve güzel manada kabul edebilirsin. Bekar ve evlilik çağında olan kızlar için kısmetlerinin açık olması manasındadır. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Şu an 2 aylık oğlum var ve rüyamda oğlum küçükken bir de 40 günlük kızım olduğunu gördüm. Oğlumun daha tombik haliydi. Annemlerin evindeydik, kızımın ismini daha koymamışız babam getir kulağına ezan okuyup ismini koyayım diyor, ben de eşim kendi koymak ister gidince o okuyup ismini soyler diyorum. Bir de ikisini birden nasıl emzireceğim, sütüm nasıl yetecek diye düşünüyordum.

Okudunuz mu?  Rüya anlatmak günah mıdır

arifselim
Evli bir kadın için bir kız çocuğunun olduğunu görmesi, içinde kalan bir öfke ve bir izin silinmediğine ve bundan dolayı aile içerisinde sorun yaşamasına delalet edilmiştir. Sana haksızlık edenlere karşı bir onları mahcup edecek şeyler yapmaya tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda sevdiğim adamdan bir kız çocuğumun olduğunu görüyordum evli değilim bekarım bu arada doğum olmadı ama hissettim öyle birşeyin olduğunu kızım hemen büyüdü 2-3 aylık vardı sevdiğim adamın ailesiyle beraber bakıyorduk ona çok tatlıydı aynı bize benziyordu yorumlarsaniz sevinirim tskler


arifselim
Bekar bir kız için bu hayırlı bir rüyadır ve müjde anlamındadır. Güzel bir kız doğurduğunu görmek güzel gelişmelere, sıkıntılarının geçmesine ve evlilik ile ilgili olarak sevineceği şeylerin yaşanmasına tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Sezenerman
Merhaba evliyim ve 2 yasinda oglum var.Rüyamda bir kadin gelip yanindaki 2 yasinda kizin benim oldugunu benim oglumunda onun oldugunu cocuklarin karistigini soyledi.Bende dna testi yaptiralim dedim ve yaptirdik sonuc olarak 2 cocukta bana ait cikti kiz cocukta benimmis kadina donup o zaman kiziminda benimle yasamasini istiyorum ancak psikilojik olarak sizde bende kalin bir muddet diyorum ama kadin yok al cocugunu git diyor bende kiz cocugunuda alip guzelce konusup evime goturuyorum ama bir yandanda düşünüyorum ben tekli gebelik gecirdim bu cocuk nasıl benim olabilir diye .Bir gun oncede rüyamda oglumun 5.kattan dusup oldugunu gormustum sizce bu ruyalarin anlami nedir simdiden teşekkürler


arifselim
İlginç bir rüya görmüşsün lakin olumsuz bir anlamı yoktur ve hayırlıdır. Bu rüyayı gören kişi hayallerine ve isteklerine, hemen olmasa bile Allah’ın izniyle zaman içerisinde kavuşur anlamındadır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Rüyamda bir kiz evlat sahibi olduğumuzu gördüm.ve kizim denizin ortasinda kalmisti.ben onu gidip bogulmaktan kurtardim.gerçek hayatta 3 tane düşük yapan biriyim.bir tane evladimiz olmasini çok istiyorum.ruyami yorumlar misiniz?


arifselim
Merhaba. Bu rüyanın en makbul olan yorumu aile yaşantısında güzel haberler alacağı anlamına gelir. İnşaAllah çok istediğin bir şeyin olmasına işarettir denilebilir. Allah’tan hayırlısını dileyin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben bu rüyaymi iki defa gördüm ikiside aynı benim kız çocuğum oluyo ve canlı canlı mezara görmüyorlar ve her agladiginda ben gidip mezarı aciyodum ve alıyordum çocuğu emziriyodum bakıyordum tekrar mezara gomuyodum ve en son bidaha agladigin mezarı açtım çocuk gelişmişti büyümüştü çok güzel bı kız çocuğu olmuştu bana rüyanın anlamını soylermisiniz teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

arifselim
Rüyayı gören kişinin hayatındaki düzensizliğe, sorunlarla boğuşmaya ve sürekli bir mücadele halinde olmaya işarettir denilebilir. Çünkü öyle bir rüya ancak kişiye özel yorumlanırsa doğru yorumlanabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Dolunay12
İyi günler. Bundan 2 ya da 3 ay önce rüyamda kızım olduğunu gördüm 3 yada 5 yaşlarında ve çok güzel bir kızdı saçları kıvırcık renkli gözlü bir bebek. Şimdi yine gördüm ve 1aylık evliyim yine güzel bir kız ve gözleri renkli güzel bir kızım varmış gördüm.


arifselim
Hayırlı günler. Eğer hamilelik süreci içerisinde isen ve bu konuda düşünceler çoksa bu tür rüyaların anlamı olmaz çünkü bilinçaltı olarak kabul edilir. Bir diğer yoruma göre ise, işlerin veya planların bozulmasına yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir kızım vardı. Ama kızım onun annesi olduğumu bilmiyordu ,yanına gidip ben senin annenin diyecektim ama benimle konuşmak istemedi. Daha sonra tekrar yanına gittim ve ona onun annesi olduğumu söyledim. Bana benim annem yok diyerek sarılıp ağlamaya başladı.Yorumlarsanız çok sevinirim,teşekkürler.


arifselim
Bu rüyayı gören kişinin evladı olup olmadığını da söylemelidir ki ona göre doğru bir tabir edebilelim. Eğer gerçekte kızı veya oğlu varsa bu genellikle sevgi, şefkat ve merhametin bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


eminee
hayırlı günler.bugün rüyamda sözlüm ile evlı olduğumuzu ve bır kız çoçuğumuzun olduğunu gördüm.cocugumuzu bazı sebeplerden dolayı benım aıleme bırakacakmısız.ben ağlıyorum hıc durmadan.sonra çoçuğumuz bızım yokluğumuza nasıl tepkı verecek dıye sözlümle bır kapının arkadaşına saklanıyoruz sürünerek gelıp bizi buluyor bende ağlıyorum sonra onu uyutup yatağa yatırdığımı ona bakarak ağladığımı gördüm.hayırmı sermı yorumlarsanız mutlu olurum.


arifselim
Hayırlı günler. Bu rüya çok hayırlı ve çok makbul olarak kabul edilir. Evlenmek ile ilgili olarak gelişme bekleyenler için mutlu olacakları bir evliliğe tabir edilir. Bebeğin için ağlaman ve onunla ilgilenmen yine aynı şekilde yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


kayıtsız 23
Evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz ama henüz nasip olmadı. 🙁 rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum ama geç öğreniyordum öğrenip doğum yapıyodum o derece geç yani ama çok sancım falanda olmuyordu ve bir kızım oluyodu çok tatlıydı meme emiyodu yaramazlıklar yapıyodu ama çok tatlıydı.rüyamı yorumlar mısınız ?


arifselim
Kız çocuğu doğurduğunu görmek çok hayırlıdır. Bu şekilde görülen rüyanın tamamı sevinç, müjde ve dileğinin gerçek olacağına işaret eder. Çok olmasını istediğin bir arzunun gerçekleşeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İyi günler. Rüyamda 3-4 yaşlarında sarışın güzel bir kızım olduğunu öğrendim, resmen aşık oldum. Çocuğum olduğu için onun için çok endişheleniyordum. Baba gibiydim ama 18 yaşındaydım hâla. Onunla konuştum ve ona dokundum. Annesinin kim olduğunu bilmiyordum.

Okudunuz mu?  Rüyada Kabeyi ve Mescidi Nebeviyi görmek

arifselim
Hayırlı günler. Rüyada görülen kız çocuğu ne kadar güzel olursa rüya o kadar hayırlıdır. Bu rüyanın en güzel manası büyük sevinçlere neden olacak haberler almaya işaret eder. Sende Allah’tan güzel ve hayırlı olanı dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Iyi akşamlar 10 haftalik hamileyim ve 2 gun önce rüyamda çok güzel bir kızım oluyor ve işte Fatımatul Zehram doğdu sonunda diyorum bu rüyanın anlamı ne olabilir acaba şimdiden teşekkür ederim.


arifselim
Hayırlı günler. Rüyan hayırlıdır ve sağlıklı ve güzel bir evlat sahibi olmak anlamındadır. Hamile kadınlar genellikle bilinçaltı olarak bu tür rüyalar görmeleri son derece normaldir ve çoğunlukla yorumlanmaz. Sen Allah’tan güzelini ve hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda gorumcemin oglu artik benim oglummus olarak gördüm. Bir de küçük bir kiz cocugu vardi guzeller guzeli o da benim kizimmis. Ucaga yetismeye calisiyorduk esimle. Bir sey almaya gidiyorum eve gorumcemle, kapi yerine arka odanin camindan cikmaya ugrasiyoruz. Gordugum ev kendi annemin evi (5.kat) sonra bir anda bu hamilelik ve emzirme surecinde hiç bir sekilde ne sigara ne ilac icip icmedigimi düşünüyorum evhama kapiliyorum. Gordugum küçük kiz çok guzeldi hala etkisindeyim. Yorumlarinizi dort gozle bekliyorum simdiden teşekkür ederim. Dipnot: çok sikintili bir donem geciriyorum suanki gercek hayatimda,


arifselim
Aslında kişiye özel tabir edilirse daha isabetli olur. Genel olarak ise, müjdeli haber almaya, çok mutlu olacağı gelişmeler yaşamaya ve içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi de Allah’ın izniyle geride bırakacağına tabir edilir. Daima Allah’tan hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam ben hamleyim 14 hafta lik hamleyi m hep rüyamda kız görüyorum bide çok rüya görüyorum karnımın sistigini ve yukarı doğru bebeğimin karnımda kipirdadigini görüyorum rüyamda amcamın kızı armut yiyor patlıcan topluyorum sahte takılar görüyorum rüyamda erik ağacında erik yiyorum sonra kurbanlık kuzuya kına yakildigini görüyorum tuvalette adet olmuşum adet olduğumu görüyorum kendim diyorum ben hamleyim diyorum nasıl adet olurum diyorum bu hamile olduğumdan beri gördüğüm rüyalar nolur benim rüyalarımın anlamlarını söyleyin benim 2 kızım var bu cu bebeğim ve cinsiyetini daha doktor söylemedi


arifselim
Aleykum selam. Allah evlatlarını sana bağışlasın. Bütün bu gördüğün rüyalar hayırlıdır. Hepsi müjde, sevinç ve evlat sahibi olmak gibi anlamlara gelir. Bir kısmı bilinçaltı olması da normaldir. Sadece Allah’tan hayırlısını dile bu yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüymada kızım olduğun gördüm ve ben hanımı çocuklarım bir sahildeydik sonra benim kızım çok büyümüş ve serpilmiş bir genç kız olmuş bunu yorumlarsanız çok sevinir ve eşim şimdi 4 aylık hamile


arifselim
Kız bebeği veya kız çocuğu sahibi olduğunu görmek daima hayırlıdır. Diğer yorumlarda da geçtiği üzere bu rüyada sevinç, mutluluk ve müjdeli haberler alacağına işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayır ve iyilik dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada anne ve babayı görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba benim bir kizim var rüyamda bir kiz bebek goruyorum benim dogurdugumu soyluyorlar kucagima veriyorla emdiriyorum gogsumden sutler durmaksizin cikiyo sonra isim koyuyorum ismi buglem olcak diyorum yorumlar misiniz lütfen


arifselim
Merhaba. Bu çok güzel ve hayırlı rüyalardan kabul edilir. Ayrıca bu rüya feraha ermeye, rahatlamaya, özellikle maddi külfetlerden ve borçlardan kurtulmaya tabir edilir. Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda hastane gibi biryerdeyim tam olarak hatirlamiyorum dogum yapmisim guya kizim olmus yasi buyuk yanliz dort bes yaslarinda küçük güzel bir kiz ,fakat biranda bakiyorum ayni yaslarda erlek cocugum olmus ,yanimda üç kisi var kocam annesi ve kızkardeşi anlamı nedir teşekkürker.


arifselim
Çok güzel bir rüyadır. Rüya sahibinin geçmişte yaşadığı tüm sıkıntı ve olumsuzluklardan kurtularak yepyeni bir başlangıç yapacağına yorumlanır. Ayrıca üzüntüden sonra ferahlığa ulaşarak dünyevi sıkıntılardan kurtulmasına da tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Meraba brnde ikitane rüya gördüm gece yrni doğmuş bebegim oluyodu kucagıma alıyodum sonra yıkadık onu boyle sevdim sabahta tekrar uyudum bir kızım oluyodu 3yaşlarında falan kızımın babası belli deildi ama 4aylık evliyim yorumlarsanız sevinirm


arifselim
Merhaba. Evli kimseler için mutlu bir yuvaya, hamile kalmaya, eğer hamile ise erkek bebek sahibi olmaya ve çok sevineceği gelişmeler yaşayacağına tabir edilir. Kız çocuğu daima müjde olarak kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Oncelikle evliyim Ruyamda kiz cocugum oldugunu baska bir oda da esimin yaninda uyudugunu benimde yatak odasinda uyudugumu uyannca da bebegi emzirmem gerektigini hemen emzirmeye calistigim bu sira da altini kirlettigini guya 2 gunmus bebekle ilgilenemiyorrmusum buyuzdende çok uzuluyordum ama çok mutluydum kizimoldugu için. Gercek hayatta 2 oglum var


arifselim
Allah evlatlarını bağışlasın. Kızının olduğunu görmek müjde ve sevinç kabul edilir. Evli kimse için çocuğu olacağına ve aile içerisinde mutluluk meydana geleceğine işaret olarak tabir edilir. Sende Allah’tan hayırlısını dile. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Rüyamda 4 yaşlarında sarı saçlı yeşil gözlü beyaz tenli hiç görmediğim kadar güzel bir kız çocuğumun olduğunu gördüm normalde hastalığımdan dolayı çocuğumun olma olasılığı çok düşük bir ihtimalim olduğu için sevdiğim adamla evliliği erteledim onun üzülmesini istemediğim için ama o beni böyle de kabul ediyor rüyamdaki gördüğüm kız sevdiğim adamdan ve sevdiğim adamın kız kardeşine benziyor gözleride sevdiğim adama yorumlar mısınız şimdiden teşekkür ederüm


arifselim
Kız çocuğunun bu şekilde olduğunu görmek içinde olan tüm sıkıntılarından kurtulmak ve sevineceğin gelişmelerin olmasına yorumlanır. Bir ihtimalde olsa bu bazen bilinçaltı bir rüya olabilir. Hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Sabah uyandığımda kolumda yazı yazması

Kayıtsız Üye
Bugün rüyamda bir kiz cocugumun oldugunu gördüm ama esime diyordum hamile degilim nasıl bu benim cocugum oldu yani kucagima veriyirlardi acikmisti emziriyordum onu bana hep gülüyordu çok güzel bir bebekti ama boyu çok kucuktu sonra baska odaya emzirmeye giderken bebegimi kaybediyordum kayboluyordu bunu anlami neder acabaa


Tohat
Rüyanız iç dünyanızda biriktirdiklerinizin yansıması şeklinde olmuştur. Kız çocuğu içinizdeki üzüntü ve size yapılan haksızlıklardan mutsuz olduğunuzu ifade ederken zamanla bunların ortadan kaybolup hallolacaktır.


Kayıtsız Üye
Merhabalar. Rüyamda nişanlımdan hamile kalıyordum. Ve doğurdum kız çocuğuydu. Nisanlima soylemedim ailemede bilmiyorm nerden geldigini kapidaydi dedim. Sadece ablam biliyordu hamile kalip dogurdgumu. Sobra 4 5 yasindaki bir kiz cocugu gbi oldu. Baktik giydirdik saclarini kesti annem. Ama biri uzun biri kisaydi ensesi uzundu çok sekilsizdi. Yuzunu hiç gormedim. Sonra ben baskasiyla zina yaptim. Ablam gordu bunu. Nisanlimda karsi evde ders calisiyor oluyordu memur olmak için. Sonra ben onun yanina gittim bana guvenmedigi için beni ordan uzaklastrdi baska birine. Sonra o kiz cocugu guzellesti ama hiç yuzumu gormedim ama hissettm guzellestgni teni beyazladi saclari siyah parlak ve yumsak oldu. Guler yuzluydu. Benim olmadgm yerde o kiz cocugunu hep canavar gbi seyler insanlar kacirmaya calsti ablam kurtardi hep. Ve kacirmaya calstklarnda da gokyuzu her yer simsiyahti. Sonra kizima isim koymak istedk. Daha da buyudu. Bana anne dedigini hatrlyrum ama benm annemn yannda baska bir şey soyledi. Kizim oldugu için duygulanp sessizce agladim. Kizima dedim ki senin ismin hira mi olsun ravza mi dedim sonra da yaren olsun yaren dedim. Tabi annem kizimi artk bizde durmasn deyipte gonderecekti ablam ve ben hem caktrmadan olmaz dursun falan dedik. Bide yasi git gide buyuyordu yaşı değilde buyuyordu yani. Ruyamda hem emzirdim hem 4 5 yasinda gbydi sonra 8 yasinda gibiydi ve git gide guzellesti. Nisanlima soylemek için gidiyordum isminin yaren oldugun o sirada uyandm. Uyandgmda da dilimde bizim bir kizimiz var ismi yaren diyordum.


Tohat
Merhabalar. Hoş olmayan şeylere delalet eder. Sizin tarafınızdan yapılacak ve insanların tasvip etmeyeceği davranışlara işaret eder. Bu durum hırsızlığa, hainliğe, çevrenizdekilerin beklemediği bir davranış olabilir. Kısaca bir hata neticesinde yapacağınız yanlışlığa delalet eder. En doğrusunu bir tek Allah bilebilir.


rüyada kızım olduğunu görmek, rüyada kizinin oldugunu gormek, rüyada kızının olması

Bu kategoride yer alan Rüyada kızının kayınvalidesini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada bir kızımın olduğunu gördüm yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.