Anasayfa
6 Mayıs 2023, 9:17
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek

Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek

Kayıtsız Üye
Rüyada sakalın kesilmesi ne demek rüyada sakal kesmek ne anlama gelir


Cevap: Rüyada sakal kesmenin yorumu nedir?

arifselim
Rüyada sakal kesmek sadece bir manada yorumlanmaz. Genellikle harcama yapmaya ve malın eksilmesine tabir edilir. Bazen de bu bu kişi maddi harcamalardan dolayı darlığa düşmesine tabir edilmiştir. Bazen de sakalın kesilmesi hazırlıksız olarak ve beklenmedik şekilde karşısına çıkacak olan zaruri ödemelere işaret eder.


Rüyada sakalları kesmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda elime makas alıp aynanın karşına geçiyorum sakallarımı ve bıyıklarımı düzelteceğim biraz lavaboya eğilerek sakallarımı kesmeye başlıyorum uçlarından tutup makas ile kesiyorum sonra aynada nasıl olmuş diye bakmaya kaldırıyorum kafamı tüm sakallarımı kökten kesmişim sadece çok kısa olmuşlar pirinç tanesi kadar hepsi bir avuç içi kadar yer kalmış kirli sakal gibi duruyor yüzümde çenemin sol tarafında bıyıklarıma bakıyorum onlar duruyor yerinde ve ben bu çenende kalanları da temizliyim bari diyip jilet alıyorum elime o sırada uyanıyorum. Anlamında yardımcı olabilir misiniz ? Teşekkürler.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Yorum: Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek

arifselim
Sakal ve bıyıklarını kestiğini görmek çeşitli sorun ve sıkıntılarla karşılaşmak anlamındadır. Bazı alimlere göre bu rüya borçlanmaya, maddi problemlere yorumlanmaktadır. Allah’u tealadan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hocam rüyamda biri gelip sakallarımı kesiyor ama benim sakalım yok gerçekte ve başkası zorla kesiyor o kesen kişiyise göremiyorum sadece ellerini görebiliyorum


arifselim
Rüyada sakallarının kesilmesi maddi açıdan kaybetmeye veya işinde zarar edeceğine yorumlanır. Bunun başkasından kaynaklanması da muhtemeldir. Allah’tan hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selumun aleykum
Ruyamda sakalimin sag tarafini kesiyorum geri kalan sol tarafini unutuyorum ve sol tarafini kesmedigimi işe giderken aklima geliyor yorumlar misiniz lütfen

Okudunuz mu?  Rüyada kızımın kaynanasını görmek

arifselim
Aleykum selam. Elinde bulunan malının veya parasının yarısını elinden çıkarmaya, israf etmeye veya kaybetmeye alamet eder. Sakalın bir kısmını kesmek bu manada yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Sevgili yorumcu hocam. Rüyamda ayna karşısına geçiyorum sakal traşı olmak için lakin jilet bir türlü kesmiyor. Denedikçe kesilmedi bir türlü mazur görün saçma olarak nitelendirmeyin lütfen 🙏 nedense çok etkisinde kaldım. Çok teşekkür ederim şimdiden hayırlı akşamlar dilerim


arifselim
Bu rüya çeşitli riskleri olmasına rağmen bazı kararları almak için çabalayacağına ama bir türlü bunları başaramayacağına işaret eder. Bir diğer yoruma göre ise, senin hakkında yapılan dedikoduların amacına ulaşamayacağı olarak yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum hocam. Rüyamda sürekli kendimi sakal traşı olmuş bir şekilde görüyorum ama sakalimi ben kesmiş olmuyorum başkası tarafından kesilmiş olarak görüyorum ve sürekli rüyamda uykudan uyandığımda sakalimin kesildiğini görüyorum. Bir defasında abim kesmiş diye biliyorum

Okudunuz mu?  Rüyada anne baba görmek ne anlama gelir

arifselim
Aleykum selam. Rüyayı gören kişinin maddi anlamda kaybedeceğine ve malının azalacağına alamet eder. Sakal tıraşı olmak genellikle görüldüğü şekilde yorumlansa da gene olarak azalmak olarak kabul edilmiştir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamin aleykum rüyamda çok yakin bir kiz arkadaşim var bizim eve geliyordu sevgilisiyle beraber namaz kiliyolardi ikisi sonra arkadaşim yanima geldi sakallarimi kesmemi istedi dedi sakallarini kes ben de sakallarimi kesip yanlarina gittim arkadaşim Ben sevgilisi namaz kildik hep beraber


arifselim
Aleykum selam. Namaz kılınması iyi olsa da sakalların kesilmesi iyi değildir. Bu rüya özellikle de maddi anlamda ve bazende manevi açıdan azalmaya ve kaybetmeye alamet olarak tabir edilir. Yinede bizim Allah’tan daima hayırlısını dilemek en doğrusudur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada kız kardeşinin kaçırılması

Kayıtsız Üye
selamın aleyküm,
annem beni 3 kez rüyasında sakallarımı kesmiş olarak görmüş , her defasında sevinmiş hatta bende sevinçliymişim.
yalnız ikincisinde saçımı toplamışım keşke bunu da kestirseydin demiş üçüncüsünde ise ince bir bıyığım kalmış onu da sonrasında keserim demişim.
3 kez görünce yazmak istedim şimdiden teşekkürler yorumunuz için.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya maddi darlığa düşmek anlamındadır. Tedbirsizce harcamaya, israf etmeye ve düşünmeden adımlar atarak sonradan pişmanlığa tabir edilir. Bir kaç defa görülmüş olması o rüyanın daha da sahih olması manasında yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda yakin zamanda kaybettigim babamin bir kaç akrabamizla denize girip sakallarini kesicegini soyluyor ve denize atliyor bende bebegimin sakallarini kesiyorum lütfen yorumlarmisiniz


Tohat
Öncelikle Allah rahmet etsin. Birinin veya rüyayı gören kişinin sakal kestiğini görmesi rüya sahibi için hayırlıdır. Arınmak, temizlenmek olarak ifade edeceğimiz bu rüya hayırlara vesile olduğunu söyleyebilir.

Okudunuz mu?  Rüyada kurşun kalem görmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum rüyamda permatikle aynanin karsisinda sakalimi kuru bir sekilde kesiyorum ama bazi yerlerini kesemiyorum tekrar tekrar kesmaye calisiyorum ama bazi yerlerinde yine de kaliyor


arifselim
Aleykum selam. Rüya sorulduğunda en azından cinsiyet, yaş ve evlilik durumu açıklanmalıdır ki ona göre doğru yorum yapılabilsin. Gene olarak şunu diyebilir; rüya sahibinin çeşitli riskleri ve tehlikeleri göze alacağına ve bazı işlere girişeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam benim gerçek hayatta borçlarım var aynı şekilde yakın arkadaşımın da borçları var rüyamda yakın arkadaşım ile beraber hırsızlık yapıyoruz o eve giriyor ben gözcülük yapıyorum sonra bir miktar para alıp çıkarken kameraların olduğunu fark ediyoruz berbere gidip sakallarımızi kestiriyorum gerçek hayatta ikimizde sakallıyız lütfen yorumlarmisiniz


Tohat
Ve aleyküm selam. Var olan sıkıntıların bir süre daha sürebileceğini, çözüm arayışlarına girebileceğiniz şeklinde tabir edilirken bir başka görüşlere göre ise çevrenizden birinin veya birilerinin sırrına vakıf olacağınız şeklinde de yorumlanmaktadır. En iyisini Allah bilir elbette.

Okudunuz mu?  Rüyada haber almak

Kayıtsız Üye
Selamu Aleyküm. 26 yaşında bekar ve iş arayan bir erkeğim. 2 gecedir rüyamda traş olduğumu görüyorum. Normalde kirli sakalım var. Dün geceki rüyamda kendi kendime traş oluyorum. Bu gece de sakallarım çok az olmasına rağmen yine traş oluyorum. Ancak bu sefer sakal diplerinde kanama ve yüzde yanma oluyor. Her iki rüyada da mutluyum. Sakal traşını iş için oluyorum.

Yorumlarsanız sevinirim. Allah’a emanet olun.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyan zaten iş ile ilgilidir. Rüya sahibinin sonucu iyi ve kötü olabilecek bazı kararlar alacağına ve bunun etkisini çevresinde görerek hissedeceğine işaret olarak tabir edilir. Bir diğer yorumu ise bir kararından son anda vazgeçmek manasında yorumlanır. Yinede hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Evlilik İçin İstihare Rüyası

Kayıtsız Üye
Hocam hayırlı günler sakal saldım ben şu aralar o yüzden rüyamda … uyanınca sakalım ne güzel dimi anne ne güzel uzamış diye gösteriyorum sonra sında birden tekrar uyanınca sakalımı kesilmiş görüyorum annem kesmiş çirkin olmuş baya niye yaptın niye diyorum nasıl kıydın diyorum birden kestim canım istedi kestim diyor annem yazık çok kızıp vuruyorum sert ce içim tutuyor sonra neyse ya rüya bu vursam da geri alırım diyorum sarılıyorum derken uyandım içim daralmış bir şekilde antidepresan uyku için yazılan ilaçları kullanıyorum bu yüzden de çok rüya görüyorum normal de ilaçsız pek rüya görmem yada hatırlamam uyanınca ilaçlar böyle gördürüp içime kasvet korku sarıyo etkisi büyük ama genede etkilen dim sormak istedim hocam


arifselim
Hayırlı günler. Maaelsef bu rüya iyi olarak yorumlanmaz. İşlerinin iyi ve yolunda gitmeyeceğine ve aksiliklerle karşılaşacağına işaret kabul edilir. Ayrıca bu tür rüyalar gören kimse için bir ikaz gibi de kabul edilir ve tedbir alarak hareket etmek gerektiğine yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada birinin sana cünüp demesi...

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm, rüyamı sabah namazımı kıldıktan sonra gördüm. Eşimle düş alıyoruz. Ben gözümü açamıyorum. Gözüme sabun kaçmış. Çıkıp kurulandığım vakit bakıyorum ki eşim sakalını kökünden kazımış, yüzünde kalan traş köpüklerini siliyor. Ben eşimi öyle görmediğim için garibime gidiyor ama fena da durmamış. Neden kestin dediğimde, rahatsız oluyordum gibi bişey diyor. Allah’a emanet olun


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya maddi anlamda iyi yorumlanmaz. Gereksiz harcamalara, zorluk ve darlığa düşmeye tabir edilir. Bazende tamamen hazırlıksız yakalanacağı maddi sorunlarla karşı karşıya kalmaya yorumlanır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. 31 yaşındayım bekarım 4 yıldır gurbetdeyim, kendi dukkanim var, rüyamda ayna karşısında sakal kesiyordum. Permatik jilet kullanıyordm. Sakallarim seyrekti, normalde öyle degl sıktır. Biraz uzamislardi bu yüzden kesiyordum. Normalde sakalmı hiç kesmezdim ama isim gereği son 3 4 yıldır kesiyorum. Yanagimdaki sakallarimin dipleri kırmızı kırmızı böyle tahriş olmuş gibiydi. Tahriş olmuş yerlere dikkat ederek jiletle kesmeye çalışıyordum.

Okudunuz mu?  En yakın arkadaşınla aynı gece aynı rüyada olmak

Tohat
Merhaba. Kesilen sakal eksilen para anlamı taşımaktadır. Gereksiz olarak veya zorunlu bir nedenden ötürü yapacağın masraflardan dolayı maddi anlamda zor duruma düşebilir, bu konuda elin sıkışabilir. Masraflarına, maddi hesaplarına daha bir özenli olman gerektiğine delalet etmektedir. Doğrusunu en iyi bilen bir tek Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Rüyamda bilmediğim ve elini yüzünü görmediğim biri tarafından makine ile önce bir faülüm sıfır olarak sonra diğer faülüm sıfır olarak kesiliyor. Ardından sakalım tertemiz kesiliyor. Sonra yüzüme bakıyorum bir tek kıl görüyorum. Makineyi kesen kişinin elinden alıp o bir kılı kesmek için uğraşıyorum. Yorumu nedir acaba yardımcı olurmusunuz.

Okudunuz mu?  Rüyada kına görmek

Tohat
Merhaba. Maddi ve manevi olarak dikkat etmen gereken bazı konular olabilir. Zarara girmemen, parasal sıkıntılar çekmemen için doğru ve kararında adımlar atmaya çalışabilirsin. Testi kırılmadan icabına bakman gereken bir durum karşına çıkabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır tabiki.


rüyada sakal kesmek, rüyada sakal kesmek, rüyada sakalını kesmek

Bu kategoride yer alan Rüyada Koyun Kesmek Ne Demek, Rüyada Koyun Görmek Anlamı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada sakal kesmek kestiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.