Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
missa04
Abone

Aşık etme duaları günahmıdır

Aşık etme duaları günahmıdır

812812
birine aşık oldum o beni sevmiyor ama sanki ban işaret veriyor gibi yani bana yakın duruyor ayrıca aynı sınıftayız ne yapsam acaba dua ettiğimde bu dualar günah olmaz dimi lütfen hemen cevap istiyorumm


Cevap: aşık etme duaları günahmıdır

_aSya_
benim bildiğim kadarıyla günahı olmaz. çünkü bende çok dua ederdim ama Allah istemedikce olmuyor

Okudunuz mu?  Sakalını kesmişsin güzel olmuşsun demek kafir mi eder??

Cevap: aşık etme duaları günahmıdır

Yetim
Kişi sevdiğine kavuşmak için dua ederse bu tabii normal bir haldir. Ama herşeyin bir adabı vardır. Eğer birbirinize yakınlık hissediyorsanız ailelerinizin bilgisi dahilinde söz kesme ,nişan ve evlilik yaparsınız. Ama bu işi gayrı meşru yollarla yaparsanız dinen zinaya götüren yollara başlamış olursunuz.Sana tavsiyem bu sevme işlerine kendini fazla kaptırma..


Cevap: aşık etme duaları günahmıdır

_aSya_
heh bende bunu söylemek istiyodum :p

Okudunuz mu?  Gaip nedir? Gayp ne anlama gelir?

Kayıtsız Üye
Dua edin hayırlısını dileyin Allahtan İnşAllah nasibiniz neyse Ona kavuşursunuz.


aşık etme duası günah mı, asik etme duası günahmi, aşık etme duaları günah mı

Bu kategoride yer alan Erkek çocuğu sünnet olmak zorunda mı. Sünnet müslümanlıkta şart mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aşık etme duaları günahmıdır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.