Anasayfa
22 Şubat 2022, 3:09
missa06
Abone

İslamda ikinci eşin şartları nelerdir?

İslamda ikinci eşin şartları nelerdir?

Kayıtsız Üye
mrb,tanık olduğum bir evlilikte bu çiftin bir kız cocukları var 10 yaşlarına ve gayet sağlıklı ama anne 33 yaşlalarında erken menapoza girdi ve cocukları olmuyor tadavi için çok uğraştılar ama bir sonuca varamadılr.erkek çocuk istediği için ikinci bir evlilik istiyor ve kararlı.bunu sormak istiyorm isalamda bu durumda evliliği öneriyormu tabi bunun yanında anneve çoçuğu çok üzülüyor. lütfen bu konuda beni aydılatırmısınız.teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Tebarekel Mufassal Hangi Sure Olduğunu öğrenebilir Miyim ?

İslamda ikinci eşin şartları nelerdir bilgilendirebilirmisiniz?

Kayıtsız Üye
selamün aleyküm.kardeşim. Beni aydınlatısanız sevinirim islamda ikinci eşliliğin şartlarını öğrenmek istiyorum gerekli cevapları aslında yukardaki yazınızda belirtmiş siniz hocam. Ben yaklaşık 45 yaşlarında sağlıklı bir insanım mümkün olduğu kadarda olması gerektiği gibi bakımlı olmaya çalışıyorum hanımımada aynı şekilde olası için 20 yıldır tatlı bir şekilde üzmeden çeşitli zmanlarda telkinlerde bulunuyorum kendine dikkat et kilonu koru arasiara temiz ve bakımlı ol vs. Vs. Fakat hocam 20 yıldır malesef bu saydıklarımın tam tersi oluyor dolayısı ile hiç bir iletişim bağımız kalmıyor kalmayınca ister istemez soğukluk giriyor cinsel soğukluk dahil bu saydıklarımın neticesi olarak aşırı şekilde siman giyimin bakımına özen göstermediğinden dolayı kendisine karşı hiç bir şey hissedmiyorum kendimde zinaya düşmek istemiyorum ayrılıp onun üzülmesinide istemiyorum. Acaba ikinci kez evlenmek için kendisinden izin almam gerekiyor mu . Durum bu hocam sizden ricam beni aydınlatırsanız sevinirim saygılar.

Okudunuz mu?  Utangaçlıktan ve çekingenlikten nasıl kurtulurum

islamda ikinci evlilik şartları

Bu kategoride yer alan Bilgisayardan Kuran Okuma başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İslamda ikinci eşin şartları nelerdir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.