Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez

Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez

Kayıtsız Üye
benim normalde başım açık üni.öğrencisiyim ama namazlarımı kılıp,ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum..Peygamber Efendimizin (s.a.v.) ‘ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez’ diye bir hadisi var..bunu açıklayabilir misniz şimdi bizim kıldığımız nnamazlar kabul olmuyor mu?

Okudunuz mu?  Özür sahibinin her namaz için abdest alması

Yorum: Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez

Omer Faruk
Tesettür konusunu size tekrar etmeyeceğim, eminim bu konuda yeterli bilginiz vardır. Tesettürsüz kadın, günahkar müslümandır. Ancak her günah işleyenin rabbine münacaat edeceği yer de namazdır. Dolayısıyla namazlarınız kabul olur ancak namazın niçin kılındığının tam farkına vardığınızda tesettürsüzlüğe tahammül edemeyeceksiniz.

Okudunuz mu?  Dindarlık Nedir?

(Ey Muhammed!) Kitaptan sana vahyolunanı oku, namazı da dosdoğru kıl. Çünkü namaz, insanı hayâsızlıktan ve kötülükten alıkor. Allah’ı anmak (olan namaz) elbette en büyük ibadettir. Allah, yaptıklarınızı biliyor. (Ankebut/45)

Rabbim size ve bize hayır üzere bir hayat sürmeyi nasip etsin.

Bu kategoride yer alan Ev İçinde Kadın Cemaat olurmu, olursa nasıl olmalıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ergenlik çağına gelmiş fakat başını kapatmamış kadının namazını Allah kabul etmez Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.