Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:52
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

üye ol
bu gece rüyamda bir masada oturmuş eşimle beraber süzme bal yiyoruz ama ekmeği avuçlayarak yiyoruz bunun anlamı nedir.


Cevap: Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Desert Rose
Bal tabiri

Rüyada bal görmek, helal bir mirastan veya ganimetten ya da ortaklıktan dolayı bir maldır. Bal, mütedeyyin kimseler için, dinin tadmı almak Kur”an okumak ve güzel ameldir. Dünya ehli için külfetsiz bir ganimet elde etmektir. Bal zahmetsiz olarak elde edilen az bir rızka da delalet eder.Bir kimse gökten bal yağdığını görse, dine olan bağlılığa Ve umumi bir berekete delalet eder. Bir hadisi şerifte «— Sanırım ki, sen tekrar eski kocan Rifaa”ya varmak istiyorsun. Fakat (ikinci kocan) Ab-durrahman senin balçağınızdan, sen de onun balçağınızdan tatmadık-ça bu olamaz, (ona varmazsın)» buyurulmuştur.Bazen de üzüntü, keder, sıkıntı, çekememezlik ve hased eden kimselerin hilelerinden kaçınmaya delalet eder. Çünkü bal, kara sinek, an ve karınca gibi şeyleri toplar.Ateşte eritilmiş bal, şiddetten sonra ferahlığa, ayları tamamlandıktan sonra doğacak çocuğa, iddeti bittikten sonra alınacak zevceye, zekatı verilmek suretiyle temizlenmiş mala, şüpheden ari bir ilme ve kendisinden sonra asla dalalet bulunmayan bir hidayete delalet eder.Eritilmiş bal, maldır. Bazı tabirciler de bala ateş dokunduğundan zorlukla edilen maldır, dediler.Bal hastalığa şifadır. Bazı tabirciler bal yemek, sevdiği bir kimsenin boynuna sarılmaya ve onu öpmeye delalet eder.Rüyada bal yaladığını gören kimse, evlenir.
İmam nablusi

Okudunuz mu?  Rüyada kırık kulaklık görmek

Yorum: Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Kayıtsız Üye
Benim için bir tanıdım istihare yattı bebek olması için o kişi de rüyasında bir karı koca görmüş ve onlar kaza yapıyormuş kadın İstanbul’da bir cami önünde dua ettiğini görmüş ve tam uyanırken tam o arada bir kız çocuğu görmüş merak etmeyin onu hayırlı bir yere emanet edeceğim demiş

Okudunuz mu?  Uzun Süre Rüyada İhtilam Olamamak ve Meninin Uzun Süre Vücutta Kalması, Atılamaması Zararlı mıdır?

Yorum: Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır?

Tohat
İstihare yapılacak işin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için Allah’tan medet umarız. Dileklerimizin kabulü için dua ederiz. Ayrıca istiharenin niyeti için rüyanın tabiri ile amel edilmez. His temel faktördür. Kendin duanı edip yatman ise daha efdaldir.

Okudunuz mu?  Rüya anlatmak günah mıdır

rüyada süzme bal yemek, rüyada süzme bal görmek, rüyada suzme bal yemek

Bu kategoride yer alan Rüyada birini bıçaklamak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada süzme bal yemek nasıl yorumlanır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.