Anasayfa
2 Ekim 2021, 14:14
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada abinin vefat ettiğini görmek

Rüyada abinin vefat ettiğini görmek

nur11
Esselamunaleyküm kardeşlerim…
Rüyamda : gecenin bir vakti abim ile konuşuyorum . gece karanlık odada ışık açık değil . ayakta olduğunu görüyorum su içmek için kalkmış. konuşuyorum ancak o ayakta bana ses vermiyor. sonra kelime-i şehadet getirdiğini duyuyorum ve abim gözümün önünde vefat ediyor. bağırıyorum ancak sesim cıkmıyor. çok kötü oluyorum ve dehşetle uyanıyorum

Okudunuz mu?  Rüyada ağaç sökmek , Rüyada ağaç söküldüğünü görmek

neye delalettir ? selametle


Cevap: Rüyamda abimin vefat ettiğini gördüm

arifselim
Aleykum selam kardeşim. Rüyanız hayırlı bir rüyadır. Öldüğünü gördüğünüz kişi ve sizin için uzun ve bereketli bir ömre delalet eder. Öldüğünü gördüğünüz abinizden hayatınızda çok hayır göreceğinize yorumlanmıştır. En doğrusunu Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

rüyada abimin öldüğünü görmek, rüyada abinin öldüğünü görmek, rüyamda abimin öldüğünü gördüm

Bu kategoride yer alan Rüyada el ile istimna yapmak... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada abinin vefat ettiğini görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.