Anasayfa
3 Haziran 2022, 11:59
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada evli olduğunu görmek

Rüyada evli olduğunu görmek

GhiLan
Rüyada Evli Olduğumu Gördüm ?
Selamın Aleykum KArdeşler.. Rüyamda Evliydim ama Bir işim yoktu yakınıyordum ve sonradan bir işim olduğunu hatırladım rüyamda… Ama rüyamda mutluydum.. bunun Bir tabiri olabilirmi acaba ??


Cevap: Rüyada Evli Olduğumu Gördüm ?

Altundal
Rüyada evlendiğini görmek

Rüyada evlenmek, Allah’ü Teala Hazretleri tarafından meydana gelecek bir yardıma yorumlanır. Bazen de evlenmek, esarete, borca, üzüntü -keder ve tazminat vermeye veya yüksek bir mevkiye geçmek için çalışmaya yorumlanır.

Rüyada ölmüş bir kadınla evlendiğini gören kimse, ümidini kestiği bir maksadına kavuşur.

Hasta olan bir kadın rüyada evlendiğini ve kocasının onu görmediğini, tanımadığını ve kocasına da isminin söylenmediğini görse, o kadın ölür. Yine hasta olan bir adam rüyada evlense ve evlendiği kadını görmese ve ismi de söylenmese o adam ölür.

Rüyada annesini bir adamla evlendirdiğini gören kimse mülkünü satar.

Hamile olan kadın rüyada evlendiğini görse veya gelin gibi halka gösterilirse bir kız çocuk dünyaya getirir.

Erkek çocuğu olan kadın rüyada evlendiğini görse, oğlunu evlendirir.

Rüyada ölün olan biriyle evlendiğini ve onun yanına gittiğini gören kimse, kaçırdığı ve ümidini kesmiş olduğu bir şeye kavuşur


Rüya

Kayıtsız Üye
Ben bekarım rüyamda evlenmişim eşim olan kişiyi tanımıyorum eşimle ailesiyle aynı apartmanda kalıyoruz evliliğimizin ilk 4 günü eşim ailesinde kalıyormuş bizim evimize gelmiyormuş bende rahatsız olup kayınvalidemin evine indim eşim olan kişiyi çıplak gördüm beline yalandan bir havlu dolandırmış napıyorsun yengen var ayıp diyorum ona ayıp olmaz boşver diyo eşim olan kişinin abisini de aynı şekilde gördüm ben nasıl ailesiniz siz deyip kendi evime çıkıyorum benim oturduğum ev 2.3 kat yukarda sonra komsu gelip bnden yorgan istedi kayınvalideme sorun diyorum kadın gitti sonra kafam çok karıştı ne demek benim bu rüyam

Okudunuz mu?  Rüyada Erkeğin Tenasül Uzvu görmek (İmam Nablusi)

Cevap: Rüyada evli olduğunu görmek

arifselim
Bu rüya sizin için karışık olması normaldir çünkü işaret ettiği manada budur. Özellikle evlenmek konusunda veya evli iseniz eşiniz hususunda çok karışık ve belirsiz durumların olduğuna ve içinizin rahat etmediğine işaret eder. En doğrusunu Allah bilir.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evliydim ama aynı yaştaydım(17) .Bundan dolayı pişman olmuşum biraz kocam 27 yaşındaymış. Ama baya seviyordum .daha sonra komple benim ailemin yaşadığı bir eve taşındık . Evin içi az da olsa eşyalıydı. Iki farklı model koltuk vardı ve bir tanesini çok beğenmiştim. Sonra hamile olduğumu öğrendim ve kalabalık bir arkadaş grubuyla tatlı almak iiçin sırada bekliyordum ve sıraya kaynak yapan iki kadından biri ile tartıştım.ilginç olan şu ki sinirli sınirli yürürken geçtiğimiz çıkmaz sokakta 10 -25 yaşları arasında insanlar sırtları duvarlara dönük ve kanlar içinde ağlamaklı durup bize bakıyorlardı. Onlara yanaştık ne oluyo burda derken bende vuruldum .ve arkadaşlarımla kaçmaya başladık.lutfen birisi cevaplandırabilir mi ? çok merak ettim.

Okudunuz mu?  Rüyada Fincan görmek (İmam Nablusi)

arifselim
Bu rüya beka kimseler için bir kısmetin çıkmasına ve evlilik için atılacak olan adımlara alamet eder. Bu rüyanın genel bir yorumu ise ileride muhtemel sıkıntılarla karşılaşmamak için bir uyarı şeklinde kabul edilmelidir. Bundan bir ders çıkarman gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ben rüyamda evliydim ve ayni yasimdaydim ve esimle oturmus ders calisiyodum daha sonra evime babam geliyor ve ben esime babamin yaninda duzgun davran deyip onu uyariyordum ve ben evlenmeden önce esimin abisiyle nisanliymisim ve evli oldugum kisiyi gercek hayatta taniyorum acaba bu ne anlam geliyor


arifselim
Rüya biraz karmaşık olabilir ama evli kimseler için bu hayırlı bir rüyadır. Gerçek hayatta yaşanan sorunların çözüleceğine ve mutlu bir yuva içinde yaşamını sürdüreceğine tabir edilmiştir. Allah’tan daima hayırlısını dilemek gerekir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Ruyamda evlenmisim ama çok sıkıntılı içim kendi kendime diyorum Allahım ben bu çocuğun adınıda bilmiyorum nasıl geldim bu duruma ne ara geldim diyorum yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada evine soba kurulduğunu görmek

arifselim
Bu bilinçaltı bir rüya olma ihtimali çok yüksektir. Evlilik döneminde olan bekar kızlar için bu tür rüyalar evlilikle ilgili olarak meydana gelecek olan sevindirici gelişmeler anlamında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben bekarim.rüyamda padisah gbi onemli birinin ogluyla evlnmisim.evlendim kisini yuzunu flan net grmustum fakat simdi htrlamiyrm. Ben kocamdan bisey istyrm annesi ve dedesi yaptrmadi bende seni bosayacagim dedim aramiz bozuldu. Fakt ben hamileydim karnim falan buyuktu ama ben istemiyordm. Sonra kan gördüm cocugu dusrdum sandim ama kendi annem sen hamile degilsin o regl kani dedi. Kocam olan kişiyle bitti derken karsilasiyruz. Barisiyorz. Hata pasta falan yiyoruz. Bunun anlmi nedir


arifselim
Merhaba. Evlilik çağında olan bir kız için bu rüya gerçek hayatta evlilik ile ilgili çok sevineceği güzel gelişmelerin olmasına tabir edilir. Önündeki engellerin aşılması manasında da kabul edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
rüyamda eşim beni başka biriyle evlendiriyor üzülür kıskanır diye bakıyorum fakat o halinden oldukça memnun gözüküyor evleneceğim kişiyi görmüyorum fakat isminin Nilgün olduğunu öğreniyorum rüyamın tabiri nedir acıklayabilirseniz sevinirim.


arifselim
Çok sıkıntılı ve çok zor bir dönemden geçen rüya sahibinin bundan sonra rahat bir nefes alacağına, darlıkta olanlara yardımcı olacağına ve Allah’ın izniyle hayırlı bir döneme gireceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ettehiyyâtü Suresini

Kayıtsız Üye
Ben dün gece rüyamda ewli olduğumu gördüm nikah falan değildi basbaya ewlenmistim teyzemin kızıyla ardından annemle konusmustum rüyamda annem dedi nasıl gecineceksin iş güç yoq daha askerlik var bende rızkı veren Allah bakalm nolcak zaman gösterir demiştim sonra başka bir teyzemi gördüm o sordu ne zaman geliyorsunuz diye yanımıza bende gelicem teyze dedim sonra ewli olduğum kızın annesi teyzem yani dediki oğlum annene söyle akşam bize gelsinler dedi tamam dedim bende anda arkadaşlarım inanmıştı bende parmagimdaki yüzüğü gösterdim garibime giden yüzük altindi Vel hasıl bu son olarak ta kızı gördüm parmaklarimiza bakıp kalakaldik öle çok saçma ama anlam veremedim.


arifselim
Rüya sahibinin er yada geç, ister istemez bir konuda bazı gelişmelerin olacağına, sırların ortaya çıkacağına ve psikolojik açıdan sıkıntıya gireceğine işaret olarak tabir edilir. Daha isabetli bir yorum ise ancak kişiye özel tabir edilmesi ile mümkün olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm ben rüyamda sevdiğim adamla evliydim ama benim ailemin yanında yaşıyoruz annemle sürekli tartışıyoruz hiç bize rahat vermiyo sonra hamile olduğumu öğreniyorum ama doktora gidince hamile değilsin sıkıntı ve üzüntüden karnın şişmiş diyor yorumlarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada fırına ekmek almaya gitmek

arifselim
Aleykum selam. Ümitlerin ve hayallerin boşa çıkması manasındadır. Bazende böyle bir rüya gerçek hayattaki sıkıntı ve sorunların bir şekilde rüyaya yansımasından ibarettir. Yinede Allah’tan hayırlısını dilemek en doğru olanıdır. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


cakarta
selamınaleyküm hocam bugün rüyamda hem evlendim, hem çocuğumun olduğunu gördüm, hem de çocuğumun konuştuğunu gördüm. benden 10 yaş kadar büyük olan boşanmış bir akrabam var, onunla düğünümüz olduğunu görüyorum. düğün devam ederken bir ara kendimi bir ahırda buluyorum. 3 4 tane inek vardı. ardından sol dirseğim bir şekilde yaralanmış kanıyor, düğün devam ederken dışarı çıkıyorum. düğün bitip eve geldiğimizde yeni doğmuş belki birkaç günlük veya haftalık bebeğimi görüyorum. bebeğimi sevmeye başladıktan sonra konuşabiliyor. kucaklaşıyorum bebekle. yavrumun üstünü giydirmemişler çırılçıplaktı. ilk gördüğümde normal bir bebekti ama kucağıma alırken biraz daha toramandı, kalıplıydı. şimdiden teşekkürler hocam.


arifselim
Aleykum selam. Bekar ve evlilik çağında olan birinin kendisini böyle görmesi çok iyi ve hayırlı olarak yorumlanır. Müjdeli bir haber almaya, mutlu olmaya ve elenme düşüncesi olanlar için hayırlı bir evlilik yapmasına tabir edilir. Özellikle de tüm işlerinin yoluna girmesi manasında açıklanır Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada evli birinin tekrar evlenmesi

Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Ben bekâr bir kızım. Rüyamda annemin evindeyim ve nasıl oluyorsa evli olduğumu öğreniyorum. Her neyse ben de sonra kendi evime gitmek istiyorum fakat annem bana kızıyor niye insanı hiç dinlemiyorsun diye, nereye gidiyorsun falan. Ben de o sırada bir kardeşime ısrar ediyorum benimle evime gelmesi için annem ise hala söyleniyor. Bunun anlamı nedir ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Sadece evlilik konusunda değil hayırlı olan güzel gelişmelerde de kısmetinizin açılacağı, hayal ettiğiniz ve çok istediğiniz şeylerin gerçek olacağı şeklinde tabir olunur. Allah en iyisini bilendir elbette.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam. Ben bekar bir kızım. Rüyamda kendimi evli görüyorum (bu kişiyi gerçek hayatta hiç görmedim). Sonra afedersiniz banyoya girip kapıyı kitliyoruz ve cinsel ilişkiye girmeye çalışıyoruz. Ben istemiyorum ve ordan kalkıyorum (birleşme olmuyor sanırım). Bu ne anlama geliyor ?


Tohat
Ve aleyküm selam. Bu rüyayı gören kişinin cinsiyeti ne olursa olsun kişi için hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Kısmet kapıları çeşitlidir ve bu kapıların açılmasına işaret etmektedir. Kurduğunuz hayaller olmasını istedikleriniz gerçekleşecek şeklindedir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki .


Kayıtsız Üye
Hayırlı sabahlar.
Hocam bugün 3. kez rüyamda evli olduğumu gördüm üstelik birkaç gün/hafta arayla, gerçekte bekar olmama rağmen.
Evliydim ve kocama sarılmıştım, kocama çok aşık gibiydim. Birileri de fotoğrafımızı çekiyordu sanırım, yanımızda evli bir çift daha vardı. Sizce neden sürekli aynı rüyayı görüyorum ? Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Rüyada ettehiyyatü okuduğunu görmek

Tohat
Hayırlı sabahlar. Hayırlı gelişmelere vesile olacak adımların atılacağına, hayal kurduklarınızın gerçekleşeceğine, mutlu olacağınıza delalet eder. Sürekli aynı rüyayı görmeniz ise bilinçaltı kaynaklı olabilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır tabiki.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum. Ben rüyamda bekar oldugum halde evli oldugumu ve biri erkek biri kız iki cocugumun oldugunu gördüm rüyada evli oldugum kisiyi taniyorum eski sevgilim kendisi.
Annemlerin evindeydik ve kayinvalidemde bizimleydi ama rüyada benim adim farkliydi baska bir isimle bana sesleniyorlardi. son olarak Kendimi esime ve cocuklarima yemek hazirlarken gördüm.


Tohat
Ve aleyküm selam. Ruhen ve kafanızın rahatlamasını sağlayacak bazı kararlar alacak sıkıntılardan kurtulacaksınız. Kısmetiniz ve önünüz açılacak böylece kafanızı kurcalayıp sizi rahatsız eden durumlardan uzaklaşmış olacaksınız. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
boş bir evdeyim ama evliymişim bir tane de küçük erkek çocugum vardı ve eşim boş bir evdeyiz kapilari açıyoruz sırayla ilki normal koltuklar filan var ikincisi normal yatak odası üçüncüsünde artvindeydik oraya açılıyodu kapı sonra şaşkınlıkla giriyoruz kocam diyo ki burda 92 metre kadar aşağı inen ve yukarı çıkan bulut var bizde önümüzde dağlar var az ilerliyoruz baya bize yakın kocaman bulut görüyorum sonra haraket ediyo yukarı çıkip aşağı iniyo resmini videosunu çekiyorum öyle gördüm ve daha 15 yaşındayım öyle aşk filan muhabbeti de yok hayatımda

Okudunuz mu?  Rüyada eşinin eve geldiğini görmek

Tohat
Hayırlara alamet bir rüya olduğu kanaatinde olan alim sayısı çoktur. Rüyanıza göre önünüzdeki engellerin hayatınızdan çekip çıkacağı ve sizin de yoluna, hedeflerinize, hayal ettiklerinize rahatça ulaşabileceğinize tabir edilir. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır elbette.


Kayıtsız Üye
Selâmün aleyküm. Kendimi rüyamda çoğu kez evli görüyorum gerçekte bekar olmama rağmen. Bu neden kaynaklanıyor acaba ?
Bugün ise kendimi biriyle evli görüyordum ama sevmiyordum eşimi. Bir yerde valizlerle ilerliyoruz, sonra valizlerimizi bir yere koyuyoruz ve ondan sonra dönüp baktığımızda yok. Tam kaybettik falan derken ben valizi buluyorum ve otel mi ne oraya çıkmaya koyuluyoruz. Ben kara kara düşünüyorum ne yapacağım bu sevmediğim adamla diye sanırım. Tabiri nedir ?


arifselim
Aleykum selam. Eğer zihninde seni bu konuda meşgul eden bir durum varsa bu rüyaların ondan dolayıdır. Ayrıca kendisini evli görmek bekar için hayırlıdır ve kısmetinin açık olmasına tabir edilir. Sen yinede hayırlısını dilemelisin. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ev görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Merhaba rüyamda evli olduğumu gördüm hemde arkadaşımın abisiyle fakat arkadaşımın abisi yok ve o kadar mutluydum ki evlendiğim kişiyle birbirimizi çok seviyoruz sonra bir yere yemeğe gidiyoruz ve o arada polisler gelip iş yeriyle alakalı bir takım şeyler olduğunu söylüyor çalışanları ve eşimi de alıp karakola götürüyorlar ve bir iki gün sonra bırakıyorlar ama ben rüyanın sonunda da hala çok mutluydum ve olayla ilgili birbirimize şaka falan yapıyoruz fakat ben gerçekte bekarım


arifselim
Merhaba. Gerçek hayatta evlilik çağında olan bir kız için bu hayırlı bir rüyadır. Nasip ve kısmetin açık olması ile hayırlı bir evlilik yapmasına işaret olarak tabir edilir. Evlilikle ilgili gelişmeler veya düşünceler varsa bu bilinçaltı bir rüyada olabilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Alev
Selumun aleyküm, Ben bekar bir kızım ve 3 farklı rüya 3 gün üst üste gördüm, ilk günümde düğünüm olduğunu gördüm, ikinci günümde evli olduğumu gördüm ve üçüncü günümde de yeni doğmuş bir bebek gördüm, düğünümde ki ve evli olduğum kişi aynı kişi tanıdığım bir akraba.


arifselim
Aleykum selam. Gördüğün her 3 rüyada birbiri ile bağlantılıdır ve yorumu aynı sayılır. Bekar bir kız için nasibini açık olmasına, hayırlı bir evlilik yaşamasına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Ekin görmek (İmam Nablusi)

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm ben bekarım rüyamda evli olduğumu gördüm ama fakirim başka birisinin evinde 2 – 3 günlük kalıyor gibiydim Annem geldi onunla konuştuk sonra gitti bende sanki o evde gizlice kalıyormuş gibi gizlice evli olduğum kadının yanına gittim oğlum da vardı önce oğlumu öptüm sonra karımı öptüm ama karım sanki onu öpmemi istemiyordu ve sonra konuştuk falan ben uyandım


Tohat
Ve aleyküm selam. Hayırlı bir rüya olmakla birlikte değişimle başlayan ve engellerin ortadan kalkmasıyla kısmetinin açılmasına, işlerinin yoluna girmesine, mutlu olmana ve mutlu olmanı engelleyecek durumların ortadan kalkmasına işaret etmektedir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


rüyamda evli olduğumu gördüm, rüyada evli olduğunu görmek, rüyamda evliydim

Bu kategoride yer alan Rüyada Evin İçinde Mezar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada evli olduğunu görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.