Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:40
missa04
Abone

Gemiye Binerken Okunacak Dua

Gemiye Binerken Okunacak Dua

Kayıtsız Üye
Gemiye Binerken Okunacak Dua


Cevap: Gemiye Binerken Okunacak Dua

Altundal
Gemiye Binerken Okunacak Duâ

Gemiye binerken şu âyet-i celîleler okunursa bi-iznillah batmaktan emîn olunur:

Gemiye Binerken Okunacak Dua
"Yüzüp gitmesine de, durmasına da bismillah. Muhakkak ki Rabbim Gafûr ve Rahimdir."(1) "Allah’ı lâyık olduğu şekilde takdîr edemediler. Halbuki kıyamet günü yeryüzü tamamen O’nun kabza-i kudretindedir. Gökler de yine O’nun yed-i kudretinde dürülmüşlerdir. O, onların şirk koştukları şeylerden tamamen münezzeh ve Çok yücedir." (2)

Okudunuz mu?  İlk Bahar Mevsimi Nasıldır Nasıl Geçer ?

(1) Hûd Sûresi, 41.
(2) Zümer Sûresi, 67

Bu kategoride yer alan İnşirah suresini arapça yazılışı ile birlikte mümkünse ekleye bilrmisiniz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gemiye Binerken Okunacak Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.