Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:27
sizden2
Abone

Cünubum ama yıkanamıyorum

Cünubum ama yıkanamıyorum

abccba
selamün aleyküm arkadaşlar çok iyi bir site burası yardımlarınız için sağolun.

ben cünupum fakat kolum kırık yıkanamıyorum yaklaşık 2 hafta sonra alçı çıkacak çok pişmanım acaba çok mu büyük günah pişman olup tövbe etmem günahımı azaltır mı kolum dışında yıkansam gusletmiş sayılır mıyım? çok teşekkürler.

Okudunuz mu?  Memeleri tomurcuklanmış yaşıt kızlar ayeti

Yorum: Cünubum ama yıkanamıyorum

Ensar
Ve aleyküm selam sevgili kardeşim öncelikle kırılan kolunuz için Allah tan şifa diliyoruz.
Sorunuzun cevabına gelince ; İslam dini kolaylık olan bir dindir. Hiç kimseyi yapamayacağı bir şey için zorlamaz. Allah biz kulları için kolaylığı ister zorluğu değil.
Gusülden abdest yada normal abdest alacağınız zaman kırık olan kolunuz ,bacağınız her neresiyse sadece normal mesh edersiniz. Elinizi ıslatır ve tamamını mesh edebiliyorsanız edin yok tamamını mesh edemiyor sanız dörtte birini de mesh edebilirsiniz.Tövbe ve günahtan dolayıda istiğfarda bulunmak her zaman için geçerlidir. Allah günahları af edendir.

Okudunuz mu?  Babam oruç tutmama izin vermiyor ne yapmalıyım

Yorum: Cünubum ama yıkanamıyorum

HALVET
Ensar Kardeşim güzel cevap vermiş.Hatta üzrini naylon poşetle falan kapatıp t yine mesh edebilirsiniz üzerinden

Bu kategoride yer alan Sevgiliyken kıyılan imam nikahı geçerli mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünubum ama yıkanamıyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.