Anasayfa
18 Kasım 2021, 10:19

Karınca yumurtası yağını kullanmak caiz midir?

Karınca yumurtası yağını kullanmak caiz midir?

Hoca
Karınca yumurtası yağını kullanmak caiz midir?

< Vücudumuzun bazı bölgelerindeki kılların temizliği bizler için çok önemli bir esas, biliyoruz.Birçok bayanın en büyük ortak dertlerinden biridir, daha kısa sürede daha etkili temizleme metodları.Son zamanlarda Karınca Yumurtası Yağı diye bir ürünün varlığından haberdar oldum.Araştırmalarım sonucunda hakikaten yüzyıllar öncesinden kullanılan etkili ama az bilinen bir metod oldugunu gördüm.ancak tahmin ettiğiniz gibi bu yağ karıncanın yumurtalarından elde ediliyor.Bu ürünü kullanmak caiz midir >
Karınca yağı haram olmadığı için tüy dökümünde kullanılması da haram değildir. Ancak bu ilacı elde etmek için karınca yuvasına zarar verilmektedir. Bu bakımdan tavsiye etmiyoruz.
Başka bir yolu kalmaz da, ciddî bir sağlık sorununu gidermek için kesin bir ilaç olarak lazım olursa, olabilir.
Kılları almak için, başka temizleme yolları ve yöntemleri tercih edilmelidir.

Okudunuz mu?  Diş teli gusle mani midir ?

Selam ve dua ile…
Sorularla İslamiyet


Cevap: Karınca yumurtası yağını kullanmak caiz midir?

AKBİLE
insanlara faydalı olacak bir şeyin başka canlılara zarar verilerek elde edilmesi doğru değildir sonuçta bunun bir çok yöntemi vardır


karınca yumurtası kullanmak günahmı, karınca yağı kullanmak günah mıdır, karınca yumurtası günahmı

Bu kategoride yer alan Bir abdestle en fazla kaç vakit namaz kılınabilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Karınca yumurtası yağını kullanmak caiz midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.