Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:54
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

Desert Rose
1: Gözüpek, heybetli ve tahammüllü bid’at reisine, hırslı ve saldırgan kimseye, Kadının manda baynuzu gibi boynuzları olduğunu görmesi, eğer ehil ise velayete yahut melik ve yönetici yakınları ile evlenmesine; ehil değilse, velisinin yönetici olmasına, Çifttçinin ziraatte kullandığı manda ihtiyaç ve yoksulluğa delalet eder. (Manda sığır cinsinden olduğundan, ayrıca Bakınız; Sığır.)

2: Rüyada manda görmek, takatının fevkinde halkın eziyetine tahammül eden ve hiç bir kimseden korkuşu olmayan heybetli ve şecaatli bir kimse ile tabir edilir. Bir kadın rüyasında manda boynuzu gibi boynuzu olduğunu görse, amir olur. Manda, heybetli, hileli söz söyleyen, kara ve denizde çokyolculuk yapan, haris ve düşmana saldıran bir kimsedir. Bazen de manda, kendisinde hayır ve menfaat olmakla beraber zahmet çekmeye, çalışmaya ve darlığa işarettir. Görülen manda ziraatta çalıştırılıyorsa, fakirlik ve ihtiyaca işarettir. Birçok mandalara sahip olduğunu gören kimse, vali tayin edilir. Mandaya binmek veya onunla bir iş yapmak için uğraşmak öküzde görülen tabir gibidir. Dişi mandalar bütün hallerde sığır gibi tabir edilir.

3: Rüyanızda birçok mandalarınızın olduğunu görmeniz; cesaret sahibi ve kuvvetli bir topluma başkan olacağınıza, eğer bu kabiliyetiniz yok ise, böyle bir rüyanın görülmesi yine hayra işaret eder. Bazı tabircilere göre rüyada manda görülmesi; sığır görülmesi gibi yorumlanır.
İmam Nablusi


Cevap: Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi)

YAZGÜLÜ
Rüyada manda görmek çok büyük bir sabrınızın olduğuna ve yaşadıklarınızı büyük bir sabır içerisinde yaşamaya ve bundan dolayı çevrenizdeki kişilerin sizde peyganber sabrı taşıdığınıza inanmalarına işaret eder.

Okudunuz mu?  Rüyada Şeker Yemek

rüyada manda görmek imam nablusi, rüyada manda saldırması ne demek imam nablusi, Ruyada manda görmek imam nablusi

Bu kategoride yer alan Rüyada Şeytan Allahın kılığına girebilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüya tabiri: Manda görmek (İmam Nablusi) Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.