Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda ailemle ümreye gitmeye hazırlanıyorum
ruyamada esımle beraber umreye gıdıyorum anlamı nedır


Cevap: Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

Muhasibi
Rüyada umreye gittiğini görmek, rüyayı görenin veya umreye gittiği görülen kişilerin malının artmasına, ömrünün uzamasına yorumlanır. Rüyada umreden döndüğünü görmek : işlerinde başarı, bol ve helal kazanç, bereket olarak tabir edilir.

Okudunuz mu?  Rüyada tatlı görmek

Yorum: Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm hocam 24 yaşında bekar bir bayanım
Ben rüyamda kendi kendime umreye gitmek için bir şirkete baş vurmaya gerek yok kendim uçak bileti kesip gitsem daha uygun olur diye düşünüp mekke ye gidiyordum orda en uygun oteli sorup önüne gittim otele giriş yapmadan önce mescidin haram a uzaklığını öğrenmek istedim önce bulamayacağım sandım ama sokağın köşesini dönünce gördüm hemen koşa koşa kapısına kadar gittim tavaf yapmak için ama abdestimin olmadığını hatırlayıp geri döndüm ve bu sefer Medine ye nasıl gidebilirim diye araştırdım orda türk bir kız vardı öğrenciymis bana yardımcı oldu otobüslerin insanları mekkeden Medine ye götürdüğünü ve her saat başı kalktığını söyledi sonra geri otele kayit yaptırmaya gidiyorum daha sonra Türkiye’ye gelip hocamı ve annemi de alıp götürmek istiyorum bir arkadaşım hocama o kadar para vereceğinize onun 4 ye biriyle her ay kaplıcalara gideriz diyor bende o kadar para gitmiyor sadece bilet parası ve az bir otel parası hatta otel ödeyemeyecek durumda olanlardan ücret almıyor her hafta ayda bir umreye gideriz onun yerine dedim sonra hocam ben ve annem gittik Medine ye giden otobüslere binerken annemi kaybettim o arkada kaldı biz otobüse binip gittik arkandan bağırdı ama biz durmadık gittik biraz uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarsaniz sevinirim

Okudunuz mu?  Rüyada tuvalet çesmesinden temiz su taşkını görmek

Yorum: Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir?

arifselim
Aleykum selam. Allah katında çok makbul olacak işleri yapmaya, hayal ve hatırına bile gelmeyen güzelliklere erişeceğine, zorlukları kendi imkanları ile aşacağına ve hedeflerine Allah’ın izniyle ulaşacağına işaret olarak tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada teyze görmek

Kayıtsız Üye
Rüyamda umreye gidecekmişim 3 günlüğüne iki çocugum ve ben gidicekmişiz akrabaları dolanıp helallik istiyordum kayın validem çocuklar durmaz dersen bırak buraya diyordu bende yok durmasalar bile gitsinler istiyorum dedim kayınvalidem evin arkasında bir ev var oraya git birtane yaşlı kadın var tanımazsın ama yinede git bir elini öp dedi gittim o teyzenin elini öptüm helallik istedim umreye gidecegimi söyleyince agladı bende agladım çıktım o evden herkes saat kaçta gidecegimi sordu bende herşey tamm ama daha babandan izin almadım hemen gidip kimseden duymadan benden duysun dedim ve babamın yanına izin ve helallik istemeye giderken uyandım.. Bu arada evli 2 çocuk annesiyim

Okudunuz mu?  Rüyada üçüz bebeğe hamile kalmak

Tohat
Hayırlı günler. Gerçekte düşlediğin bir düş olduğuna ve bunun olmasını çok arzu edip oranın hasretini çektiğine delalettir. Bunun er ya da geç olması için dua ettiğine içinde ukte kalan bir istek olduğunu ve bu istek nedeniyle rüyama aksettiğine işarettir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.

Okudunuz mu?  Rüyada Üzgün olmak (imam nablusi)

rüyada umreye gitmeye hazırlanmak, rüyada umreye gideceğini görmek, rüyada umreye hazırlanmak

Bu kategoride yer alan Rüyada ünlü birini görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Umreye gitmeye hazırlanmanın yorumu nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.