Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:02
missa02
Abone

Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Kayıtsız Üye
Hocam merhaba , benim karşıma cinlerle irtibat halinde olan biri çıktı bana fal baktı tabiri caizse ve falda bana annenin bile bilmediği bir sırrı yaz dedi o kağıdı o görmeden yaktım ve sırrı mı bileği ve bana sırrını gördüm sende büyü var dedi ne büyüsü olduğunu çözdükten sonra bilebilirim dedi. Şuan göremiyorum dedi. Ve bunu hiçbİr ücret talep etmeden yapıyor. Herkese bakmıyor . Ve bu kişinin hocası var annemin babamın atı yaşları benim Asım ve yaşımı istedi ona sordu Yanımda hoca da aynı şeyi deşifre üstünde çok kötü bir büyü var çok etkili dedi. Ben korkuyorum ve büyü var mı yok mu bilmiyorum bunu nasıl öğrenebilirim eğer varsa nasıl bozulacak kime gitmem lazım.

Okudunuz mu?  Jilet ile sakal-bıyık tıraşı olmak günah mı

yapılan büyüyü çözmek için ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz Allah razı olsun


Yorum: Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Omer Faruk
< benim karşıma cinlerle irtibat halinde olan biri çıktı bana fal baktı tabiri caizse ve falda bana annenin bile bilmediği bir sırrı yaz dedi o kağıdı o görmeden yaktım ve sırrı mı bileği ve bana sırrını gördüm sende büyü var dedi ne büyüsü olduğunu çözdükten sonra bilebilirim dedi. >
Böyle üçkağıtçılar ancak bilgisiz müslümanları kandırırlar. Bu üçkağıtçılardan aynen Mekke Müşriklerinde de vardı. Allah bunların yalanını ortaya çıkarmak için Kur’an’da CİN suresini indirdi. Cin suresini okursan böyle üçkağıtçılara inanmadığın gibi paranı da kaptırmazsın. Ama illa inanacağım diyorsan yalnızca paranı kaptırmakla kalmazsın imanını da kaptırırsın. İslam’ı iyi öğrendiğin zaman ne büyü düşüneceksin ne de bu vesveselerin kalacak.

Okudunuz mu?  Yenge ile evlenmek caiz mi

Büyü işine inanmak ve bunlarla iştigal etmek şirktir. Allah güçlü ise Allah’a inanacak yolunuzda yürüyeceksiniz. Allah cinlerden daha güçsüz se o zaman başka bir din seçeceksiniz çünkü İslam’da en kudretli, yenilmez (Aziz) olan Allah’tır. Her özellikte O’nun eşi ve benzeri yoktur.

Okudunuz mu?  Kardeşlik Şiirleri - Kardeş ile ilgili Şiirler

Yorum: Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Kuldurdileyen
Aşağıda size aktardığım iki ayete bakın Rabbiniz siz kullarına ne diyor. Düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden Rabbinize sığının. iki melekten harut ve marut sihir öğrendiler ama Allah ın izni olmadan sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. Demek ki size Allah tan başka kimse yardım edemez anladınız mı? Eğer müslümansanız ve Rabbinize inanıyorsanız hiç bir hocaya ihtiyacınız yok. Felak suresini okuyarak Rabbinize sığının yeterli. Sihir yapanlar sizden daha az Allah a muhtaç değiller. Onlar da hepimiz kadar Allah a muhtaçlar.

Okudunuz mu?  Temizlik ile ilgili şiirler

Felak, 113/1-5: "De ki: Yarattığı şeylerin kötülüğünden, karanlığı çöktüğü zaman gecenin kötülüğünden, düğümlere üfleyenlerin kötülüğünden, haset ettiği zaman hasetçinin kötülüğünden, sabah aydınlığının Rabbine sığınırım.

Bakara, 2/101-102: "Onlara, Allah katından ellerinde bulunan Kitabı (Tevrat’ı) doğrulayıcı bir peygamber gelince, kendilerine kitap verilenlerden bir kısmı, sanki bilmiyorlarmış gibi Allah’ın Kitabı’nı (Tevrat’ı) arkalarına attılar."
"Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi."

Okudunuz mu?  Bıyık ve sakaldaki beyaz kılları yolmanın hükmü nedir?

Yorum: Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek

Kuldurdileyen
Birinin sizden paranızı istememesi onun iyi olduğunu göstermez. Para istemedi sadece bu kriter iyiliğin saf delilidir denilirse çok büyük sıkıntı oluşur. Çünkü milyarlarca gezegen dolusu paranız olsa sizde paradan çok daha şeyler vardır. Nerden biliyorsunuz sizden daha değerli bir şey alınmayacağını. Ben gaybı bilmem Rabbim bilir. Ben dini eğitim almadım Rabbim bana nasip etmedi. Ben gittiğiniz hocayı size kötüleyemem ama iyidir de diyemem. Ama ben Rabbime güveniyor ve ona inanıyorum. Bakın Kuran da yukarda gördünüz bunlardan bana sığının diyor. Ben daha gayrı başka yer aramam daraldım mı Rabbime bana öğrettiği dua ile yönelirim.

Okudunuz mu?  Aldatıldım , Bu Acıyla Nasıl Başaçıkılabilir Ki?

Kuldurdileyen
Allah hakkınızda hayırlısını nasip eder inşAllah.


arif aslan buyu bozma, arif arslan tuza okunan dua, büyü bozmak içinne yapabilirim

Bu kategoride yer alan Papaz-ayin Kıyafeti Giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yapılan büyüyü çözmek için ne yapmak gerek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.