Anasayfa
4 Aralık 2021, 3:06
missa03
Abone

Mehdi (a.s) kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir?

Mehdi (a.s) kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir?

Kayıtsız Üye
mehdi a.s kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir


Cevap: mehdi a.s kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir

islamyolu
kardeşim Mehdi (A.S) Muhakkak gelecek. 40 yaşında mehdi oldugu ilan edilecek. Medinede Doğacak . baya çok hadisler var hemde Sahih hadisler. Şia Fırkasında. onlar 12 imamdan birisinin oğlu bir mağaraya girdi orada kayboldu ahir zamanda cıkacak diye o mağarada dahada bekliyorlar. Evet doğru gerçekten Bir sır oldu kayboldu Ama Kesinlikle o değildir. Mehdi (A.S) la ilgili İmam Rabbani İmam-ı Suyuti İmam-ı Gazali , Bediüzzaman hazretlerinin çok güzel beyanları var. yani Mehdi Muhakkak gelecek.

Okudunuz mu?  İnternet kafelerdeki oyun turnuvaları caiz midir ?

Yorum: Mehdi (a.s) kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir?

Kayıtsız123
evt haklisin ama bir hatan var… mehdi oldugu ilan edilmeyecek! millet onun zamani geldiginde, yani ona bir anda Allah tarafindan 40 yasi civarindan görev verildiginde, kendiside ozaman ögrenecek, millet yani müslümanlar anlayacak onun mehdi oldugunu.

Okudunuz mu?  Minare ne işe yarar ve nedir??

Yorum: Mehdi (a.s) kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir?

Kayıtsız Üye
Hepimiz inanıyoruz ama, kafa karıştıran bir bilgi var. Özelliklerinden biri de ileri yaşda bile 40 yaşındaymış gibi genç görünecek deniliyor eee hani 7 sene olacak Mehdi ve gidecek. Yani ileri yaştan bahsedilmesi anlamsız değil mi sizce?

Okudunuz mu?  Muhammed ismi Arapça yazılışı

Kayıtsız Üye
ama kafanı karıştıran şeye dikkat etmemissin onun 7 senesi her bir yılı insana 20 yıl gibidir yani 7×20=140 yıl olsa dahi yaşlanmıyacaktır hep 40 lı yaşlarda gözükecektir bide daha henüz mehdi zuhur etmismidir bilinmez mağara olayı inandırıcı gelmedi ,


Kayıtsız Üye
Hz mehdi ey insanlar dünyanın sonunun geldiği güne eriştiniz mutlak sonun başlangıcındasınız bir tufan bir hortum çıkarda insanlık öylesine harab olurki kim kala kim uma hayat artık eskisi gibi değil insanlığın bir ucu kurtuluş bir ucu uçurum imanın sahihliğini bilmeden nasıl yaşadığının farkında bile değiller artık gözün kör noktasından inanmaktalar yazıklar olsun bu insanlığa

Okudunuz mu?  Sad harfinin yazımı

mehdi kaç yaşında gelecek, mehdi kaç yaşında ortaya çıkacak, mehdi kaç yasinda cikacak

Bu kategoride yer alan Kaş kontürü abdest geçirir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mehdi (a.s) kaç yaşında dünyaya zuhür edecektir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.