Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
missa04
Abone

İstem dışı gelen idrar

İstem dışı gelen idrar

Kayıtsız Üye
20 yaşında bir kızım benim sorum şu: bekarım namaz kılarken abdest alırken veya başka bişi yaparken istem dışı olarak sürekli idrar geliyor abdest almadan önce lavaboda bekliyorum biraz ama nafile yine geliyor hatta ben bazen namaza devam bile ediyorum bu durumda napmam lazım nasıl engellerim pamuk vs gibi bişilerle tıkasam sorum çözülürmü doktora gitmeye utanıyorum yrdımcı olun 🙁

Okudunuz mu?  Cilt bakımı caiz mi

Cevap: istem dışı gelen idrar

Desert Rose
İstem dışı gelen abdest bozucu hallerde kişi özürlü hükmüne girer
konu hakkında bilgi için eklenen yazıyı okuyabilirsin kardeşim.
Ayrıca bu normal bir durum olmamakla beraber bir uroloji uzmanına
görünmenizi gerektiren sağlık meselesidir geçmiş olsun…

Okudunuz mu?  Kulağı 2 3 yerden deldirmek günah mı?

Yorum: İstem dışı gelen idrar

Kayıtsız Üye
selamun aleykum ben her namazda sürekli abdest konusunda vesveseye giriyorum acaba yellenme oldu mu olmadi ve tekrar abdest aliyorum . Kiyafet konusunda da çok takintilyim temiz mi değil mi diye. ve istem disi sürekli idrar kaciriyourm lavaboda ne kadar bekliyom ama nafile olmuyor her namaz kildigimda iç çamaşırımi degistiriyorum yaklasik 1 senedir boyleyim cevabinizi hayırlısıyla bekliyorum .

Okudunuz mu?  Evli biri ile imam nikahı

Yorum: İstem dışı gelen idrar

Ensar
Sizin bu gibi vesvese ve düşüncelerden öncelikle kurtulmanız gerekmektedir bu kurtulmada üzerine giderek olur. Namaz kılmadan önce akıntı olmuyorsa artık bu vesvese lerin şeytandan olduğunu bilmeli ve içinzi rahat tutmalısınız. Kişi oldumu olmadımı arasında kalmamalı bu durumda kalırsan sen kararında sağlam dur ve veaveseden kurtul.

Okudunuz mu?  İnsanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık?

istemsiz idrar kaçırma abdesti bozar mı, istemsiz.gelen idrar, Namazdayken idrar kacirma namazı bozarmi

Bu kategoride yer alan Sevgi dostluk kardeşlik ile ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstem dışı gelen idrar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.