Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
missa01
Abone

Gece yattım ve sabah kalktığımda sol elimde kına izi vardı ne olduğunu anlamadım

Gece yattım ve sabah kalktığımda sol elimde kına izi vardı ne olduğunu anlamadım

Kayıtsız Üye
Gece yattım ve sabah kalktığımda sol elimde kına izi vardı ne olduğunu anlamadım yardımcı olursanız

Ben hamile bir bayanım ikidir kolumda el izi uyanıyorum yorumlayabilecek bir kardeşim var mı..ilk olduğunda kendi elim üzerine yatmışım diye düşündüm lakin bu seferki çocuk el izi çok net.

Okudunuz mu?  Sözünde durma ile ilgili hadis paylaşırmısınız

Yorum: Gece yattım ve sabah kalktığımda sol elimde kına izi vardı ne olduğunu anlamadım

muvaffak
Bu tür olaylar sıkça yaşanmakta sıkça anlatılmaktadır. İnsanın uhrevi olan şeylere diliyle inanmayı kabul ediyorum dese de her zaman delil arar ve bir şeyleri uhrevi sayılabilecek, karışık işleri böyle yorumlamaya meyillidir. Antropolojik olarak yorumlandığında yaratıcı inancı ve yaşadığımız dünyadan ayrı bir dünyaya inanma ihtiyacı, tarih boyunca hissedilmiş ve anlatılagelmiştir. Sizin yaşadığınız bu olaya dair muhtemelen gönlünüzdeki yorumları söyleyebilecek birileri bulunur. Fakat işin aslı İslam dininde zayıf rivayetler dışında bu tür olayları destekleyen bir delil yoktur. Elinizdeki iz uyku şeklinizle alakalıdır ve beynin tanımlanamayan objeleri tanıdığı ‘şeylere’ çevirmesi gibi olağan bir olay yaşamışsınız. Gayet tabii bir durumdur.

Okudunuz mu?  Kız Arkadaşım Bakire Olmadığı İçin Onu Kabul Edemiyorum

sabah uyandığımda sol elimde kına vardı, sabah uyandığımda elimde kına vardı, sabah kalktığımda elimde kına

Bu kategoride yer alan Kadın Müftü Olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gece yattım ve sabah kalktığımda sol elimde kına izi vardı ne olduğunu anlamadım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.