Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:43
sizden03
Abone

Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

kral2a_1988
Arkadaşlar ben dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum ama mesela yolda birini görüyorum ozamanda aklıma yine Allah geliyor sanki haşa onu Allahla bir tuttum gibi bir düşünce geliyor şirke girmekten korkuyorum ne yapmalıyım ?
Birde daha önce bu gibi şeyler yaşadığım için kalbimin mühürlen mesinden korkuyorum . Bazen yaşamak anlamsız geliyor sen zaten affedilmez sin diyorum ama Allahtan umut kesilmez diyorum Allahın beni yakacak olması beni çok kaygılandırıyor ama daha çok pişman olduğum şey bu günahları işlemem keşke diyorum Allahla aram daha iyi olsaydı ama sanki içinden bir ses artık çok geç diyor ?

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla söylediğim söz beni şirke sokar mı ?

Cevap: Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

Hoca
< Arkadaşlar ben dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum ama mesela yolda birini görüyorum ozamanda aklıma yine Allah geliyor sanki haşa onu Allahla bir tuttum gibi bir düşünce geliyor şirke girmekten korkuyorum ne yapmalıyım ?
Birde daha önce bu gibi şeyler yaşadığım için kalbimin mühürlen mesinden korkuyorum . Bazen yaşamak anlamsız geliyor sen zaten affedilmez sin diyorum ama Allahtan umut kesilmez diyorum Allahın beni yakacak olması beni çok kaygılandırıyor ama daha çok pişman olduğum şey bu günahları işlemem keşke diyorum Allahla aram daha iyi olsaydı ama sanki içinden bir ses artık çok geç diyor ? >

Bir imam kardeşimiz namaz kıldırırken cebinden para düşmüş. Secdeye eğilirken para bakıp (İçinden) acaba ben parayı ilah mı ediniyorum diye geçmiş.:)

Okudunuz mu?  Hz.isa Ve Kutsal Kase Doğrudur Işte Ayeti Kerim

Sevgili kardeş,
Bu gibi şeyler şeytandan gelen yıldırma/dinden çıkarrma vesveseleridir.
Yapılması gereken şeytandan Allah’a sığınıp yola devam etmektir.
Euzu billahi mineşşeytanirracim.


Cevap: Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

Hiss1
Allah’tan korkman çok güzel bir şey. Bol bol iman tazele. La ilahe illAllah Muhammeden rasulullah

Okudunuz mu?  Gusül abdestinden önce idrar yapmak gerekir mi?

Cevap: Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi?

kanarya
Buyur kardeş aşağıdaki yazıya tıkla

forumduasi.com/diger-soru-ve-cevaplar-kategorilerin-disinda-kalanlari-bu-bolume-acalim/49263-aklima-kufru-gerektiren-vesveseler-geliyor-bundan-nasil-kurtulabilirim.html


dinden çıkmaktan korkuyorum, dinden cikmaktan korkuyorum

Bu kategoride yer alan Saç boyama meselesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinden çıkmaktan çok korkuyorum ve aklımda sürekli Allahı düşünüyorum Biri bu sorunun cevabını verebilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.