Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
missa
Abone

Rüyaları unutmanın nedeni nedir?

Rüyaları unutmanın nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Rüyalarımı zor hatırlıyorum anlamı nedir bilgi verir misiniz
gördüğüm rüyaları zaman zaman unutuyorum sebebini öğrenebilir miyim


Cevap: Rüyaları unutmanın nedeni nedir?

m.deniz
Değerli arkadaşım insan rüyasında o kadar çok rüya görüyorki uyandığında gördüklerini hatırlarsa emin ol ki akli dengesi bozulur bildiğim kadarıyla hikmeti bu olmalı
Ayrıca bir düşün rüyanda gördüğün her rüyayı hatırladığını?

Okudunuz mu?  Aynası İştir Kişinin Lafa Bakılmaz Atasözünün Anlamı

Cevap: Rüyaları unutmanın nedeni nedir?

Kayıtsız Üye
Gordugun ruyayi zaman zaman unutman normal bisey. Cunku beyin hatirladikca bir kismi hafizandan siliniyor. Ewt çok tuhaf ama boyle. Her hatirlayisinda bir kismi silinir. Ve bu sadece rüyalar için gecerli deil. Her anin için. Genelde hayal meyal hatirladigin anilarinda… teşekkürler…

Okudunuz mu?  Delailul hayrat ile ilgili soru

Cevap: Rüyaları unutmanın nedeni nedir?

Erika-chan
en azından neden hatırlamadığımı öğrendim sağolun size çok minnettarım ooo:):)


Kayıtsız Üye
ben yakin zamana kadar gördüğüm her ruyayi hatirlardim en ince ayrintisina kadar en sacma olanlari bile hatta ruyalarimi yonetirdim ancak simdi uyanir uyanmaz ne gördüğümü unutuyorum ve genelde ruyalarimda bir isaret olduguna eminim cunku çoğu çıkıyor.hatirlamak istiyorum ama yok ne gördüm unutmusum.

Okudunuz mu?  Tilavet secdesi duası (arapça)

Kayıtsız Üye
Bende senin gibiyim cogu akrabamin olmeden önce bir sekilde haber aliyorum ruyalarimda hiç gitmedigim yerleri ve gormedigim kisileri goruyorum o yuzden ruyalarim benim için onemli ama artik hatirlayamiyorum kafam bu aralar çok dolu ondan kayanaklanabilir mi acaba?


arifselim
İnsan uyurken çok fazla rüyalar görür ama uyandığında ya hepsini veya büyük bir kısmını unutur. Bu çok normal bir durumdur. İnsan o kadar rüya görür ki eğer hepsini hatırlasaydı belkide akli dengesini kaybedebilirdi.

Okudunuz mu?  Kuran ı kerim ne zaman ve nasıl kitap haline getirilmiştir?

Ass122
Benim bir kiz arkadaşim var gördüğü her ruyayi ani anina hatirliyor ve kafaya taktığı için tabilerine bakiyor rüya gormek istemedigini artik yoruldugunu soylesede bilincalti etkilendigi için her ruyasini hatirladigini düşünüyorum ve bu ruyalari kafasina çok takiyor biraz sacma olucak herkes hatirlamak ister ama ruyalari hatirlamamanin bir yolu var mi ?

Okudunuz mu?  Kadının kadına olan avret yerleri sınırlaması

arifselim
Eğer aşırı bir sıkıntısı oluyorsa bu durumda doktora gidebilir. Abdestli bir şekilde yatağa girerse inşaAllah faydası olacaktır. Geçmiş olsun.


Kayıtsız Üye
Mustafa Kaya’nın Size bir sır vereceğim adlı kitabında bunun nedeni yazıyor.Şuan bende söyleyebilirim ama fazla inandırıcı gelmeyebilir çünkü adam bilimsel olarak araştırmış ve sebeplerini tek tek yazmış.
Ufak bir alıntı vereyim.Rüyayı hatırlamaya engel şeylerin başında Florür içerikli Diş Macunları geliyor daha sonra soğan , sarımsak … gibi devam ediyor.Tabi bunlar bilimsel açıklamalarıyla mevcut.

Okudunuz mu?  Kuran okuma hatim etmek

Kayıtsız Üye
Ruyalarini hatirlamasinin nedeni çok kafaya taktigi olabilir buyuk ihtimalle sevgilin yatmadan önce kafasini yastiga koydugunda bilincine yerlestirdigi için rüya goruyor ve unutmuyor kiz arkadaşin bir gece yatmasin sonra sabahta uykulu olucak sonra yatarkende kafasini yastiga koydugu gibi uyur rüya falan dusuncek hali kalmaz 🙂

Okudunuz mu?  Tuvalette taharetlenirken vesvese oluşması

Kayıtsız Üye
Soğan sarımsak ve balık yemek gördüğümüz rüyaları hatırlamamıza engel oluyormuş.Peygamber Efendim bunları yemezmiş.Biraz uzun bir mevzu(kısacası bu)


Kayıtsız Üye
Çok rüya görüyorum cenden asa bazen ini çok iyi hatırlıyorum bazenini rüya gördüğümi biliyorum ama hiç bişey hatirlamiyorum


Kayıtsız Üye
ben her gece rahatsız rüyalar görüyorum uyuyamıyorum uykularım kaçıyor genelde gördüğüm rüyaları da unutmazdım şimdi uyanınca hatırlamıyorum

Okudunuz mu?  Babam bizi evlendirmiyor.. sizce babam haklı mı? Evlilik bu kadar geciktirilir mi?

Kayıtsız Üye
İyi günler Eskiden rüyalarımı hep hatırlardım ve çok mutlu olurdum olumlu olumsuz baştan sona kadar hatırlardım 2_3 senedir hatırlıyamıyorum bazen çok nadir ucundan kösesinden yakalayıp hatırlıyorum ama bağlantı kuramıyorum kendi kendimi yiyorum hatırlamak için yok beynim bir yerde duruyor sonra beynim yorulunca bırakıyorum ben rüya görünce mutlu oluyordum rüya görmeyi özledim ne yapmam gerek teşekkürler

Okudunuz mu?  İslamda faiz çeşitleri

rüyayı hatırlamamak, rüyayı unutmak, gördüğün rüyayı hatırlamamak

Bu kategoride yer alan Kadın kocasının her istediğini yapmalı yapmazsa günah olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyaları unutmanın nedeni nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.