Anasayfa
7 Mayıs 2021, 22:35
Kuran Meali
Yönetici

Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir

Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir

Kayıtsız Üye
Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsirine ihtiyacım var konu hakkında bir yazı yazar mısınız ?


Cevap: Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir

Hoca
Kur’an Tefsiri

Kur’an Yolu Tefsiri, ülkemizin ilâhiyat alanında çalışmalarıyla bilinen dört değerli bilim adamı (Prof. Dr. Hayrettin Karaman, Prof. Dr. Mustafa Çağırıcı,Prof. Dr. İ. Kafi Dönmez, Prof. Dr. Sadrettin Gümüş) tarafından kaleme alınmıştır. İslâm âleminde bu alanda ortaya konulmuş ortak bir çalışmanın ürünü olan ilk eserdir. Vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören tefsir, bir kaynak eser niteliğindedir. Her ayetin tefsirini yapmak yerine, meâlindekine katkı sağlama esasına göre ve olabildiğince tekrardan kaçınarak tefsir etme yolu tutulmuş, anlaşılır bir dilin kullanılmasına özen gösterilmiştir.

Okudunuz mu?  AÖF ilahiyat Tefsir Tarihi ve Usulü Tüm özetler

KUR’AN YOLU TÜRKÇE MEAL VE TEFSİRİ okunur mu?

Muvahhid2018
Bir Mealli Tefsir seti almayı istiyorum ve Kuran Yolu öneriliyor, fakat internette bu eseri araştırırken sakıncalı olduğuna dair bir yazı okudum; acaba endişeye gerek var mı ya da başka eser önerir misiniz?

Okudunuz mu?  Sapıklık ile ilgili ayetler

Yorum: Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir

arifselim
Hemen yukarıdaki cevapta hocamız bu tefsir için görüşlerini paylaşmış. Kuran yolu isimli tefsir kitabının yazarları hakkında yukarıda yine bilgi edinebilirsiniz. Endişeye inşaAllah gerek yoktur ve istifade edebilirsiniz.


kuran yolu tefsiri indir, kuran yolu türkçe meal ve tefsir indir, kuran yolu tefsiri oku

Bu kategoride yer alan Amenerrasulü meali diyanet başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.