Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:16
missa06
Abone

Gaz kaçırma abdest tutamama

Gaz kaçırma abdest tutamama

Kayıtsız Üye
benim sorum abbdest aldıkdan sonra bir namaz kılacak kadar abdest tutamıyor yellenmek ihtiyacı duyoyorum yada bazen yellendimi sanne diyorum ve şüpheyle namaz kılıyorum bana yardımcı olun ne yapacamı bilmiyorum teşekkürler

Bazı zamanlar abdestimi tutuyorum ama genelde tutamıyom gaz çıkarıyor um kılamıyom sürekli abdest alıyom ama gene bozuluyor

Okudunuz mu?  Eşimin ailesiyle anlaşamıyorum

Yorum: Gaz kaçırma abdest tutamama

arifselim
Gaz kaçırıp kaçırmamak konusunda şüpheye ve vesveseye düşen kişilerin şuna dikkat etmesi gerekir; ses veya koku işitmedikçe kesinlikle hissetmekle abdestinin bozulmayacağını kişi bilmelidir. Aklına gelen vesveseleri önemseme ve bir ses gelmedikçe ve koku almadıkça abdestin bozulmaz. Boş yere vesvese etmemelisin.

Okudunuz mu?  Camide mevlit okutmak istiyorum, mümkün mü ?

namazda gaz kaçırmak , gaz kaçırmak abdest, abdest gaz kaçırma

Bu kategoride yer alan FAllahu hayrun hafizen ve hüve erhamür rahimin duası ne demektir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gaz kaçırma abdest tutamama Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.