Anasayfa
8 Mayıs 2021, 7:20
missa95
Abone

Hata yaptım şimdi pişmanım Kocam beni affetsin istiyorum bana yardım edin

Hata yaptım şimdi pişmanım Kocam beni affetsin istiyorum bana yardım edin

Kayıtsız Üye
Ben kocamı aldattım aldıgım depresyon ilaclarından sonra aldıgım alkol bilinçli olmadan yaptıgım günah . Kocam beni aff etsin istiyorum o beş vakit namazını kılar Allah’a sıgınan bir insandır . aldattım derken o adamla cinsel ilişkide olmadım . bana yardımcı olun pişmanlık hissi kocamı dünyada en çok sevdigim insanı kayb ediyorum

Okudunuz mu?  Hangi araba, beyaz eşya elektronik eşyalar markası hangi ülkenin?

Cevap: Hata yaptım şimdi pişmanım Kocam beni affetsin istiyorum bana yardım edin

Muhasibi
< Ben kocamı aldattım aldıgım depresyon ilaclarından sonra aldıgım alkol bilinçli olmadan yaptıgım günah . Kocam beni aff etsin istiyorum o beş vakit namazını kılar Allah’a sıgınan bir insandır . aldattım derken o adamla cinsel ilişkide olmadım . bana yardımcı olun pişmanlık hissi kocamı dünyada en çok sevdigim insanı kayb ediyorum >
Allah yar ve yardımcın olsun kardeş…

Okudunuz mu?  Düz lise mezunuyum İlahiyat önlisans okumak istiyorum Ne yapmam gerekiyor? Nereye nasıl kayıt yaptırmam gerekiyor?

kocam beni affetsin, kocamı aldattım çok pişmanım, zina

Bu kategoride yer alan Vefat eden kişi vasiyet ettiği yerden başka bir yere gömülse ölen kişi huzursuzmu olur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hata yaptım şimdi pişmanım Kocam beni affetsin istiyorum bana yardım edin Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.