Anasayfa
8 Ağustos 2021, 21:51
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Kayıtsız Üye
Gece çok sıkıntılı ve düşünceli uyudum.Rüyamda Allahü tealayı çok yakınımda hissetim.Sabah uyandığımda huzurlu ve sıkıntısız uyandım.
Rüyamın yorumunu için şimdiden çok teşekkür ederim.selam ve dualarımla Allah’a emanet olunuz…saygılar….


Cevap: Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Muhasibi
< Gece çok sıkıntılı ve düşünceli uyudum.Rüyamda Allahü tealayı çok yakınımda hissetim.Sabah uyandığımda huzurlu ve sıkıntısız uyandım.
Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek. Rüyamın yorumunu için şimdiden çok teşekkür ederim.selam ve dualarımla Allah’a emanet olunuz…saygılar…. >

Allah dualarını hayırlara çıkarsın…
Allahu tealayı yakınında hissetmek ne güzel bir şey…

Okudunuz mu?  Rüyada 3 diş düşmesi

Cevap: Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek.

Erdoğan D.
Selamün Aleyküm,

Sevgili dostlar dün geceki rüyamı anlatmalımıyım yoksa anlatmadan böyle kendi kendimi mi yemeliyim bilemedim.. iki kısımdan oluşan bir rüya idi.

Son iki Cuma namazına gidemedim, birine bilerek gitmemiştim. (Rabbim affetsin 5 vakit namazımı kılmıyorum)

Okudunuz mu?  Rüyada kaplan kovaladığını görmek?

Rüyamda Sevgililer Sevgilisi ResülAllah Efendimizi gördüm, ancak yüzünü değil (20 yıl evvel 2 defa mübarek yüzünü görmüştüm, ondan beridir göremiyordum :'( )

İnce uzun bir Camii’de Namaz kıldırıyordu, ve ben uzaktan görür görmez üzüntüsünü gördüm.. İkidir Cumaya gitmediğimden dolayı çok üzüntülüydü Allah Resülu.

Okudunuz mu?  Oğlumu rüyada kurban görmek

Devamında ise; (ne kadar zaman geçti bilemem)

ince uzun 4 köşeli bişeyin önünde dua ettim Allah’a, ve kolay Türkçe bir dua idi (sabah hatırlamak için yırtındım ama nafile sadece Allah’ü Ekber’i hatırladım) Ve bu duayı edince bismillah yaradan Rabbimi hissettim, kollarımda bir güç oluştu önce, sonra Rabbimi hissettim içimde, bir zaman sonra bu duayı tekrar ettim yine Rabbimi hissettim, vardı ordaydı bir adım atsam sanki göreceğim, içimde ruhumda hissetmek , Allahım inanılmaz bir histi.

Okudunuz mu?  Rüyada el ile istimna yapmak...

rüyada Allahın varlığını hissetmek, rüyada Allahı hissetmek, rüyada Allahi hissetmek

Bu kategoride yer alan Rüyada kızarmış ekmek görmek ne anlama gelir tabiri nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Allahü tealayı çok yakınında hissetmek. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.