Anasayfa
8 Mayıs 2021, 1:37
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Kayıtsız Üye
rüyamda büyük su dolu tencere içinde kurtlanmış salatalık gördüm. Sonra solucandan kurtulmak için ocakın üzerinde kaynattım. Bunun anlamı nedir. SEVGİ VE SELAMLARIMLA


Cevap: Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir?

Muhasibi
Mevsiminde rüyada salatalık görmek rızka, mevsimi dışında üzüntüye ve hastalığa işarettir.
Eşi hamile olan kimsenin salatalık görmesi kız çocuğuna, Kesilmiş salatalık hasta için şifaya, onu ikram eden ve ikram olunan için hayır ve iyiliğe, Salatalık bazen kolay elde edilen rızka, salatalık alıp evine götürmek, eşinin hamile kalmasına; Salatalık tarlası nesli temiz kadına, birbiri ardınca meydana gelecek rızık ve faydaya, Ağaç üzerinde görülen salatalık bidate, cimriliğe, bu sebzenin pahalılaşmasına delalet eder.Rüyada salatalık görmek , eşinin hamile kalacağına işarettir. Rüyada salatalık görmek, eşinin çocuk doğuracağına yorumlanır. Rüyada görülen salatalık, üzüntü ve kederdir. Bundan dolayı salatalık yediğini gören kimse kendisine ağırlık getiren bir işe çalışır. Salatalık, mevsiminde rızıktır. Mevsimsiz ise hastalıktır, insanın rüyada sabit olarak gördüğü salatalık, mahzun bir çocuktur. Hanımı hamile olan bir kimse rüyada salatalık yediğini görse, bir kız çocuğu olur. Rüyada salatalığın bıçakla kesilmesi hasta için iyidir. Salata, ikram edene de edilenede iyidir, hayırdır. Rüyada salatalık görmek, adı ve devamsız bir rızıktır. Rüya sahibinin satın alıp evine götürdüğü salatalık, hanımının hamile olduğuna işarettir. Salatalık ve karpuz kolay elde edilen bir rızka işarettir.

Okudunuz mu?  Rüyada kızarmış ekmek görmek ne anlama gelir tabiri nedir?

rüyada kurtlu salatalık görmek, rüyada kurtlu salatalık yemek , ruya.kurtlanmiş.salata.gumek

Bu kategoride yer alan Şaban Ayında Rüya Görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Kurtlanmış salatalık görmek anlamı ve tabiri nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.